Zaten iki seçenek yok mu ? Tecrübesi olanlardan bilgi almak için konu açtım.Olabilirsin.
Ama olmayabilirsin de.
Anladım yani bunu gebelik belirtisi olarak kabul etmemeliyiz benim durumum için teşekkürlerBulanti hissi, koku hassasiyeti bu kadar erkekn baslamaz ki.
Teşekkür ederim inşallah :)Tecrübem yok ama inşallah istediğin olur bebeişin gelir.
Cnm gaz'ın var mi? En erken belirti bu.. Varsa bu belirtilerle birlikte kesin hamilesin. Ikinci kizimda bende boyleydim.. Sadece asiri gaz vardi bununla birlikte. Ama adetime 3-4 gun kala cogalmisti. Dikkat et kendine. Hamileymissin gibi düşün. Hayal et. Rabbim nasip ettirmeyecegi seyi hayal ettirmezmis. Hayirlisi hakkinda insSelam kızlar asilama oldum adetime 8 gün var. Gün içerisinde hafif ama geceleri batma sızlama şeklinde olan yoğun ağrılarım var. Bugün sabah deterjan kokusundan midem bulandı iki kere oldu şuan midem gayet iyi hiç bir bulantı yok. Ara ara sıcak basması hissediyorum ve akintim var. Öksürme hapşırma gibi durumlarda kasıklarımda batma hissediyorum ve aşırı zayıfım zayıf olanların gebeliği erken hissettiği söyleniyor. Sizce hamile olabilir miyim ?
Bende bazı değişiklikler olduğunu fark ediyorum çok umutlanmak istemiyorum ama inşallah nasipte vardır. Teşekkür ederim güzel dileklerin içinBulantı 6. Haftada başlıyor bazen 7 bazen 8.
Yani genel olarak 3.4.ve 5. Haftalarda bu şikayetler olmuyor.
Vücudunu tanıyosan deqişiklikleri hissedebilirsin yani ben hissetmiştim.
İnşaAllah bebişin saglıkla gelir bütün isteyenler için dua ediyorum. Allahım sizlerede nasip etsin inşaAllah
Evet canım gazim var oda çok ağrı yapiyor içimden bir taraf hamilesin diyo diğer taraf soğuk algınlığı olduğunu söylüyor bakalım hayırlısı teşekkür ederim Allah seninde ömründe hayırlı müjdeleri daim kılsınCnm gaz'ın var mi? En erken belirti bu.. Varsa bu belirtilerle birlikte kesin hamilesin. Ikinci kizimda bende boyleydim.. Sadece asiri gaz vardi bununla birlikte. Ama adetime 3-4 gun kala cogalmisti. Dikkat et kendine. Hamileymissin gibi düşün. Hayal et. Rabbim nasip ettirmeyecegi seyi hayal ettirmezmis. Hayirlisi hakkinda ins
Canım bana biraz psikolojik gibi geldi bulantı falan 6 haftalık hamileyken başlıyor çünkü daha 8 gün varsa adetine 3 haftalık falansın. Belirti hissetmen imkansız. Bir de hamile kaldığın zaman da adet dönemine yakın adet olacakmışsın gibi oluyorsun yani belirtileri benzer o yüzden pek anlaşılmıyor. Sadece bende uyku olmuştu ama o da regl olmam gereken dönem yani bundan 1 hafta sonra falan senin için.Selam kızlar asilama oldum adetime 8 gün var. Gün içerisinde hafif ama geceleri batma sızlama şeklinde olan yoğun ağrılarım var. Bugün sabah deterjan kokusundan midem bulandı iki kere oldu şuan midem gayet iyi hiç bir bulantı yok. Ara ara sıcak basması hissediyorum ve akintim var. Öksürme hapşırma gibi durumlarda kasıklarımda batma hissediyorum ve aşırı zayıfım zayıf olanların gebeliği erken hissettiği söyleniyor. Sizce hamile olabilir miyim ?
Inşallah :) çok teşekkür ederim test icin gün sayıyorumBu belirtileri aynen bende yaşamıştım. Umarım hamilesinizdir.
Olabilir canım aslında kendimi çok odaklamak istemiyorum ama daha önce yoktu bu tarz kasik ağrılarım adetime bir kaç gün kala olurdu çok yoğun olmazdı aşılama oldum ve sorunsuz bir tedaviydi doktorumunda olumlu tavrı sebebiyle dediğin gibi yanlış hissediyor olabilirimCanım bana biraz psikolojik gibi geldi bulantı falan 6 haftalık hamileyken başlıyor çünkü daha 8 gün varsa adetine 3 haftalık falansın. Belirti hissetmen imkansız. Bir de hamile kaldığın zaman da adet dönemine yakın adet olacakmışsın gibi oluyorsun yani belirtileri benzer o yüzden pek anlaşılmıyor. Sadece bende uyku olmuştu ama o da regl olmam gereken dönem yani bundan 1 hafta sonra falan senin için.
inşallah gebesinizdirOlabilir canım aslında kendimi çok odaklamak istemiyorum ama daha önce yoktu bu tarz kasik ağrılarım adetime bir kaç gün kala olurdu çok yoğun olmazdı aşılama oldum ve sorunsuz bir tedaviydi doktorumunda olumlu tavrı sebebiyle dediğin gibi yanlış hissediyor olabilirim
Inşallahinşallah gebesinizdir
Aminn cnm inşallahEvet canım gazim var oda çok ağrı yapiyor içimden bir taraf hamilesin diyo diğer taraf soğuk algınlığı olduğunu söylüyor bakalım hayırlısı teşekkür ederim Allah seninde ömründe hayırlı müjdeleri daim kılsın
Aminn cnm inşallah hepimizin hakkinda hayırlısı herseyin☺Evet canım gazim var oda çok ağrı yapiyor içimden bir taraf hamilesin diyo diğer taraf soğuk algınlığı olduğunu söylüyor bakalım hayırlısı teşekkür ederim Allah seninde ömründe hayırlı müjdeleri daim kılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?