• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim?

Canım
Mrb bende salı günü ayın 2 sinde catlama ignesi oldum carsamba gunu iliski oldu ve folik asitle beraber duphaston diye bir ilac kullaniyorum bebegin tutunmasina yardimci oluyormus ogunden beri halada var belimde karnimda ve kasiklarim siddetli agrilar var kasikalrimda surekli birseyler batiyo ümitlenmelimiyim yani 11 gun gecmesine ragmen igneden bu agrilar normal mi kanda ne zman cikar hapşırdıgım zaman kasıklarıma agrı giriyo bisey batiyo sanki
Yani igne bu kadar cok agri yapar mi normalmi bu özellikle belim hep agriyo yumurtaliklarimda bir siddetli bir normal surekli agriyo
Canım iğneden sonra ağrıların devam etmesi belirti olabilir diye biliyorum benim bugün hiç ağrım yok bir anda kesildi üzülsem mi sevinsem mi bilemedim inşallah hamilesindir

4 haftalık hamileyim henüz Benim mide bulantılarım veya koku hassasiyetim başlamadı belki kişiden kişiye degisebilir bilmiyorum ama benim regli öncesi yaşadığım tek belirti göğüslerimin her zamankinden fazla büyümesi ve hassaslaşmasıydı regliden 3 gün önce yaptıgım idrar testiyle de hamile olduğumu öğrendim zaten

4 haftalık hamileyim henüz Benim mide bulantılarım veya koku hassasiyetim başlamadı belki kişiden kişiye degisebilir bilmiyorum ama benim regli öncesi yaşadığım tek belirti göğüslerimin her zamankinden fazla büyümesi ve hassaslaşmasıydı regliden 3 gün önce yaptıgım idrar testiyle de hamile olduğumu öğrendim zaten
Allah hayırlısıyla kucağına aldigin günleride göstersin canım darısı bize artık :dua: benimde ağrılarım bir anda kayboldu şuan şişkinlik ve göğüs hassasiyetim var umarım tutmuştur

Back