Hamile olabilir miyim?

sumrucuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2018
194
186
33
34
iyi geceler sevgili kk üyeleri. Ben en son 18 temmuzda adet oldum. Uzun bir aradan sonra sadece 18 temmuz günü adetimden 5 dk önce falan bir ilişki yaşadım. Yalnız geri çekilme yöntemiyle oldu.Sonrasında da 5 dk sonra adet oldum. Yalnız geçen haftadan beri alt karın bölgemde çift taraflı bir ağrı var orta-az şiddetli ve sürekli devam ediyor gün içinde.Bir iki gün duruyor sonra tekrar başlıyor. Biraz Sıkıntılı günler geçiriyorum ondan mı bilinmez sürekli bir dalgınlık var, baş dönmesi gibi diyemem ama üzerimde bir dalgınlık. Bugün test aldım tek çizgi çıktı. Göğüslerimde henüz bir ağrı vs yok. Adetime 10 gün gibi bir süre var. Hamilelik ihtimali olabilir mi sizce?

Son düzenleme:
Ama adet olmuşsunuz üstüne görmeyle adet olmak farklıdır diye biliyorum adet olduysanız hamilelik şansınız %0

Ama adet olmuşsunuz üstüne görmeyle adet olmak farklıdır diye biliyorum adet olduysanız hamilelik şansınız %0
Yani merakım şu adet olmamla ilişkim arasındaki zaman çok yakındı. Hani evrede bir döllenme falan gerçekleşmiş olamaz değil mi? 20 dk yazmışım da daha yakındı hani 5 dk falan olabilir aradaki zaman

Normal adet mi oldun yoksa az az mı kanaman oldu ?
Normal adet oldum. 5-6 gün sürdü. Ama adet zamanı içinde yaşanan birlikteliklerde de hamilelik riski var diyorlar ya. Acaba diyorum, adet olduğum dönem içindeki zamanda da herhangi bir şekilde döllenme falan oldu mu yoksa imkansız mı ? Vesvese çok oluyor insanın içinde garip bir biçimde. Bir de bu kadar ağrım hiç olmazdı Yumurtalık bölgemde o beni düşündürüyor

Istersen gidip beta hcg kan testini yaptır tatlim en net sonuc o olur

İyi geceler adet günüm iki gün gecikti gebelik testinde ikinci çizgi silik çıktı sizde hamile miyim

Bayanlar merhaba,

15 aylık evliyim. Ilk 2 3 aydan sonra pco oldugum için olmaması zor diye düsünerek korunmayı bıraktım. Adetlerim düzensiz ve çok sancılı geciyor. Bazi aylarda hem sürdüğü günler degisiyor hem ağrısız oluyor. Genelde zaten simsiyah veya kahverengi seklinde geliyor. Oyle ilk gunden normal kanamam olmuyor yani bazende pembe pembe lekenme veya pıhtı seklinde kafasına gore takılıyor anlıyacaginiz. Gecen sene insülin direncim cıktı matofin verdi doktor evlenmeden 1 ay once 1 kutuyu anca ictim belki bitmedi bile sonrada unuttum zaten... 2 ay once genel bir test yaptırdım insulin direncim ilac kullanilcak seviyede degilmis normalmis doktor oyle soyledi. Cocuk istediğim icin kadın doğuma yonlendirdi. 3. Gun yapilan bi hormon testi varmis onu yaptirmami soyledi fakat ne zaman adet olacagimi bilmedigim icin anidend3 randevu alamadim bu ay hastalaninca daha cok ertelemek istemedim ve ozele gittim. 2 gun once gittim ve doktor bana hormon testi yaptirma gereği duymadi alltan muayene yaptı. İnofolic ve progestan 100 mg hap verdi. Bunları kullan dedi ama ne kadar sure kullanicam yada su zaman kontrole gel demedi. Sormak aklimada gelmedi açıkçası hic olmama ihtimaliyle gidince biraz umitlendirdi bu sekilde hakile kalabilecegimi soyledi. Bu sekilde kullanan var mi? Etkileri varmis sanırım kotu etkiliyomus bas donmesi vs. Ayrica bu progestan bana ayin 25.inden itibaren kullan dedi 30lu sabah aksam 15gune biter bittikten sonra hemen hastalaniyo musunuz? Hastalanmazsak ekstra bisey yapmak gerekir mi? Tesekkurler simdiden

Canım benim konumun altına yazdın . Yeni konu açman gerek kimse görmez burada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…