Her şey normal bi düşüğüm oldu bi daha da olmadıÖyle demeyin
Zamanı vardır
Tez vakitte inşallah
Doktora gittiniz mi hiç?
Eşiniz ve sizin değerlerinize falan bakıldı mı?
Açıkcası bende yukarı da belirttiğim şeyler dışın da hiç bir belirti yokAynen ben de geçen ay hasta oldum
İlk kez göğsümde damarlar çıkmıştı
Yalan oldu
Ben de çok üzülüyorum ama takmak geciktiriyo
Tbi oyle benim hala kızim cok asiri istiyo bir kez gtti sorun yok dendi ikinci kez gttiginde guatrdan olmuyor denildi nasip iste allahim nasip etsinGöründük hiç bir sorun yok takdir Allah’ın
Mevlam bize de anne olmak isteyen herkese de tez vakit sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllahTbi oyle benim hala kızim cok asiri istiyo bir kez gtti sorun yok dendi ikinci kez gttiginde guatrdan olmuyor denildi nasip iste allahim nasip etsin
Olur inşallahHer şey normal bi düşüğüm oldu bi daha da olmadı
Amin cnm insallahMevlam bize de anne olmak isteyen herkese de tez vakit sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah
AminnnMevlam bize de anne olmak isteyen herkese de tez vakit sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah
Şimdilik düşünmüyorum ileri de ne olur bilemiyorumOlur inşallah
Tüp bebek aşılama falan düşünmez misiniz?
İnşallah gerek kalmaz :)Şimdilik düşünmüyorum ileri de ne olur bilemiyorum
Pardon ya ben yeni gördüm bu soruyu :) Allah bağışlasın inşaAllahAmin cnm bnm var bi tane 6 yasnda elinden oper:)
Evet haklısınız insan bir şeyi istedi mi de düşünmeden edemiyor. Bayranlığını giymek için sabırsızlanan çocuk gibi oluyor insan :)İnşallah gerek kalmaz :)
Biçok insandan duymuşsunuzdur ne zaman oluruna bıraktım o zaman gebe kaldım diye. Zor biliyorum ama strese görmemek lazım.
Olsun cnm cumlemizin insallah testleri yapip sonucu paylasalmPardon ya ben yeni gördüm bu soruyu :) Allah bağışlasın inşaAllah
Ben 17 gün bekleyeceğim o güne kadar bişey olmazsa test yapıp sonuç atarım :))Olsun cnm cumlemizin insallah testleri yapip sonucu paylasalm
Yas kacPardon ya ben yeni gördüm bu soruyu :) Allah bağışlasın inşaAllah
28Yas kac
N’aptın merak ettim bi gelişeme var mı?Deme ole ya sabirsizlikla bekliym bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?