Çok istiyorumBekliyeceksn en garanti yol bu bebis istemiyormusun yoksa
Acaba gebelik olabilir mi yani üstüne mi gördüm test yapmaya korkar oldum bu ay sadece 27 tane test yaptım hepsi de farklı marka ama olmadıBekliyeceksn en garanti yol bu bebis istemiyormusun yoksa
Hayır eşim yanım da değil şehir dışında çalışıyorAdet gnunu bekliycksn erken test cikmz21mart cok gec deglmi ya esin yaninda deil heralde
İnşaAllah mevlam tez vakit hayırlısıyla hepimize sağlıklı evlatlar nasip ederAnladm kusura bkma zoru icin bekliyecz bnmde 15 16 gn var edetme sabirsizlikla bekliyorum test gnunu
Deme ole ya sabirsizlikla bekliym bnCanımm sanmıyorum üstüne görme değildir
Bekleme vazgeç
Bekleyince olmuyor
Canımm sanmıyorum üstüne görme değildir
Bekleme vazgeç
Bekleyince olmuyor
Canım ama kimi duysam beklemeyi bıraktığı an hamile oluyoDeme ole ya sabirsizlikla bekliym bn
27 tane mi?Acaba gebelik olabilir mi yani üstüne mi gördüm test yapmaya korkar oldum bu ay sadece 27 tane test yaptım hepsi de farklı marka ama olmadı
;( ah ahDeme ole ya sabirsizlikla bekliym bn
Evet haklısınız ama iki buçuk yıl oldu nasipte yok demek ki ne edek kısmet27 tane mi?
Stres gebe kalmayı zorlaştırıyor biliyorsunuz değil mi?
Aynen ben de geçen ay hasta oldumdeğil mi çünkü geçen ay hasta oldum sadece bi umut işte belki olur umuduyla işte
Doktora gorunmwdinmi cnmEvet haklısınız ama iki buçuk yıl oldu nasipte yok demek ki ne edek kısmet
Öyle demeyinEvet haklısınız ama iki buçuk yıl oldu nasipte yok demek ki ne edek kısmet
Göründük hiç bir sorun yok takdir Allah’ınDoktora gorunmwdinmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?