Gebeliğe Hazırlık hamile olabilir miyim? :) :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar. Bu ay tedaviye başladım klomen kullandım ve doktorumla yumurta takibi yaptık. Hap bitiminde gittim yumurtan yeteri kadar buyumemis dedi 2 gün sonra gel dedi gittiğimde yumurtamin büyüdüğünü 2 gün temasta bulunmamiz gerektigini ve 3 gün sonra gelmemi söyledi 3 gün sonra gittigimde yumurtamın çatlamis olduğunu ve bugünün de değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Ve bana 22sinde gel dedi.
Yumurtamın catladigini ilk defa hissettim. Gün boyunca kasık ağrım oldu. Doktoruma söyledigimde ovulasyonu hissetmissin dedi. Bugün catlamanın 8.günü.
Catlamadan 2 gün sonra göğüs uçlarım çok acimaya başladı , kıyafetim dahi acıtıyor. Karnımın alt tarafında bir baskı hissi var ve dün geceden beri çok hafif bulantım var. Merakla bekliyorum 22 Aralik'ı.
Hamile olma ihtimalim var mıdır ? 3 yıldır istiyoruz.

İnş. Hamilesindir canım bence biraz daha sabırla bekle belirtilerin hamile olduğun yönünde ama insan kendi kendinede bazen psikolojik yapabiliyor benim gibi o yüzden bekle bata 1.2 gün kala idrar tahlili al yap. O zamanda güzel haberlerini bekliyoruz herşey gönlünce olsun .

Umutlanmak istemiyorum 3 yıl boyunca her ay hüsran olunca insan çok kötü oluyor. Bu ay da umutlanmayacagim dedim ama ilk defa gogusum bu kadar hassas olunca bi umut dedim ama haklısın sabır etmek gerekli. İnşallah hepimizin karnına o melekler düşer bir gün.

İnşallah hamilesindir canım ya

Kızlar bunlar benim 2 gün arayla yaptığım testler doktorum pazartesi günü gel beta hcg ye bakalım yükselmiş mi dedi çok korkuyorum inşallah yeterli bi şekilde artmistir degerim sizce koyulasma olmuş mu yoksa ben öyle istediğim için mi öyle görüyorum

Yükselmiş canım bi aksilik olmazsa hamişsin

Olmuş beta yükselmiş canım muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…