- 11 Ekim 2017
- 593
- 251
- 103
- 29
iki gün var
Canım beliritlerin nelerdi peki .benimde 10 gun var cok merak ediyorum var mi diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki gün var
merhaba.. kan geç döllenme olabiliyor bazen tekar kan testi verebilirsiniz bence 6 gün geçmiş üstünden.. inşallah rabbim gönlünüze göre verir :)Herkese merhaba kızlar bende yeni üye oldum bi sorum olcak 2 aralık günü adet günümdü ama olmadım gecikme oldu ayın 8 inde ise akşam saat 10 gibi adet oldum ama ertesi günü yani 9 unda öğleden sonra hiç kan gelmedi ve hala da gelmiyor ama 6 sındada kan testinde negatif çıktı ne yapcağımk bilmiyorum yardım edin kızlar
Ayyy amin çoookk sağol inşallah ama çekiniyorum test yaptırmayamerhaba.. kan geç döllenme olabiliyor bazen tekar kan testi verebilirsiniz bence 6 gün geçmiş üstünden.. inşallah rabbim gönlünüze göre verir :)
daha kesin bi yolu yok ki bununAyyy amin çoookk sağol inşallah ama çekiniyorum test yaptırmaya![]()
Bebek tutunmaya çalışıpta tutunanamış ta olabilir mi acaba ?daha kesin bi yolu yok ki bununmecbuurr
![]()
kimyasal olmuş olabilirmi diye şüpheniz var sanırım... kimyasal gebelik yaşayan biri olarak: kanamam olduğunda çok fazla ağrım oldu, kan testi yaptırdığımda da belirli bir betahcg değeri vardı.. kimyasal olsa kanda azda olsa bi değer görürdünüz gibi geliyor..Bebek tutunmaya çalışıpta tutunanamış ta olabilir mi acaba ?
kimyasal olmuş olabilirmi diye şüpheniz var sanırım... kimyasal gebelik yaşayan biri olarak: kanamam olduğunda çok fazla ağrım oldu, kan testi yaptırdığımda da belirli bir betahcg değeri vardı.. kimyasal olsa kanda azda olsa bi değer görürdünüz gibi geliyor..
Bakalım bu hafta kan vermeyi düşünüyoruz eşimle
hayırlısı olur inşallah hakkınızda..
Coook sağol bebeğim sonucu paylaşırım burdanRabbim hakkında hayırlısını versin inş bebiştir.
Benim aynı durum olmuştu test yaptım silik ciktikanda poztifti üstüne görme olabilir bu testyap istersenBendede aynı şekilde silik çıkmıştı doktorun dediği yeni bir hamilelik 1-2 haftalık ondan dolayı silik çıkıyor birde döllenme falan uzun sürüyor hemen olmuyor.
Bu arada bende bir şey danışmak isterim
Bir oğlum var 2. Bir bebiş istiyoruz .
15 gündür düzenli olarak korunmadan ilişki yaşıyoruz. Normalde kasım 24 adet oldum ve 9 aralık tekrar oldum 3 günde kesildi normalde 6 gün sürüyo normalde günde 6-7 adet ped değişikliği yaparken bunda yapmasam 1 tane yetecek durumdaydı. Erken oldum bilmiyorum bana bilenler yardımcı olur mu
Hamile olma şansım ne kadar çok mu aceleciyim...
Canım biraz önce bi 5 dk kan geldi durdu yine off bilmiyorum napcammRabbim hakkında hayırlısını versin inş bebiştir.
İnşallah hamişsindir inşallah bende hamiş olurumYarın sabah ilk işim bi test alıp bakmak olucak inş. İstediğim gibi olur çok teşekkür ederim
Rabbim isteyen herkese versin birazdan bakıcam bende oğlumu okula bıraktım :)İnşallah hamişsindir inşallah bende hamiş olurum![]()