- 12 Aralık 2017
- 24
- 6
- 1
- 31
Canım dünki testi atmamıştık şimdi baktık çok silik ikinci bi çizgi var ben yalnlış mı gördüm diye eşimde baktı oda gördüü acabaaaaaabelirtiler benzer inşallah hamileyizdir seniin batın kaç ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dünki testi atmamıştık şimdi baktık çok silik ikinci bi çizgi var ben yalnlış mı gördüm diye eşimde baktı oda gördüü acabaaaaaabelirtiler benzer inşallah hamileyizdir seniin batın kaç ?
Ayyy çoook heyecanlandım doktora gdiicezz birazdanCanım dünki testi atmamıştık şimdi baktık çok silik ikinci bi çizgi var ben yalnlış mı gördüm diye eşimde baktı oda gördüü acabaaaaaa
Ayyy çoook heyecanlandım doktora gdiicezz birazdan![]()
Haber vericem canımm şans dileeRabbim güzel haberler duymanıza vesile olsun inş. Haberini bekliyoruz
Tüm kalbimizle yanındayız güzel haber duymak benide mutlu edicekHaber vericem canımm şans dilee![]()
Merhaba arkadaşlar. Bu ay tedaviye başladım klomen kullandım ve doktorumla yumurta takibi yaptık. Hap bitiminde gittim yumurtan yeteri kadar buyumemis dedi 2 gün sonra gel dedi gittiğimde yumurtamin büyüdüğünü 2 gün temasta bulunmamiz gerektigini ve 3 gün sonra gelmemi söyledi 3 gün sonra gittigimde yumurtamın çatlamis olduğunu ve bugünün de değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Ve bana 22sinde gel dedi.
Yumurtamın catladigini ilk defa hissettim. Gün boyunca kasık ağrım oldu. Doktoruma söyledigimde ovulasyonu hissetmissin dedi. Bugün catlamanın 8.günü.
Catlamadan 2 gün sonra göğüs uçlarım çok acimaya başladı , kıyafetim dahi acıtıyor. Karnımın alt tarafında bir baskı hissi var ve dün geceden beri çok hafif bulantım var. Merakla bekliyorum 22 Aralik'ı.
Hamile olma ihtimalim var mıdır ? 3 yıldır istiyoruz.
Umutlanmak istemiyorum 3 yıl boyunca her ay hüsran olunca insan çok kötü oluyor. Bu ay da umutlanmayacagim dedim ama ilk defa gogusum bu kadar hassas olunca bi umut dedim ama haklısın sabır etmek gerekli. İnşallah hepimizin karnına o melekler düşer bir gün.İnş. Hamilesindir canım bence biraz daha sabırla bekle belirtilerin hamile olduğun yönünde ama insan kendi kendinede bazen psikolojik yapabiliyor benim gibi o yüzden bekle bata 1.2 gün kala idrar tahlili al yap. O zamanda güzel haberlerini bekliyoruz herşey gönlünce olsun .
İnşallah hamilesindir canım yaUmutlanmak istemiyorum 3 yıl boyunca her ay hüsran olunca insan çok kötü oluyor. Bu ay da umutlanmayacagim dedim ama ilk defa gogusum bu kadar hassas olunca bi umut dedim ama haklısın sabır etmek gerekli. İnşallah hepimizin karnına o melekler düşer bir gün.
Amin inşallah canımİnşallah hamilesindir canım ya
Canım 2 iz olabilir benimde adete 5 gün kala test yaptım seninkinden koyuydu testlerim ama 61.14 çıktı beta seninki ikiz büyük bi ihtimalBuyrun size sonuç Eki Görüntüle 2077441
Canım gittik kan verdik sonucu aldık ara bi değerdeymişim bilmiyorum haftaya bi daha kan vercez negatif diyemem dedi ama heyecanlıyızzRabbim güzel haberler duymanıza vesile olsun inş. Haberini bekliyoruz
Aaa hamilemisin Cnm çok sevindim sağlıkla gelsın inşallah bebişinCanım 2 iz olabilir benimde adete 5 gün kala test yaptım seninkinden koyuydu testlerim ama 61.14 çıktı beta seninki ikiz büyük bi ihtimal
Çok teşekkür ederim canım sağol allah razı olsun seninkide sağlıkla gelsin inşallahAaa hamilemisin Cnm çok sevindim sağlıkla gelsın inşallah bebişin
Yükselmiş canım bi aksilik olmazsa hamişsinKızlar bunlar benim 2 gün arayla yaptığım testler doktorum pazartesi günü gel beta hcg ye bakalım yükselmiş mi dedi çok korkuyorum inşallah yeterli bi şekilde artmistir degerim sizce koyulasma olmuş mu yoksa ben öyle istediğim için mi öyle görüyorumEki Görüntüle 2079439
İnşallah yaa sağol canimYükselmiş canım bi aksilik olmazsa hamişsin![]()
Olmuş beta yükselmiş canım muhtemelenKızlar bunlar benim 2 gün arayla yaptığım testler doktorum pazartesi günü gel beta hcg ye bakalım yükselmiş mi dedi çok korkuyorum inşallah yeterli bi şekilde artmistir degerim sizce koyulasma olmuş mu yoksa ben öyle istediğim için mi öyle görüyorumEki Görüntüle 2079439
Ohh çok şükür bin şükürOlmuş beta yükselmiş canım muhtemelen
GüZel haberlerini heycanla bekliyoruz bizi unutma öğreninceOhh çok şükür bin şükürhamdolsun rabbime yoksa pazartesi ye kadar meraktan catlayacaktim.Allah razı olsun rahatlattiniz beni yoksa sabaha kadar uyuyamazdım
![]()