Gebeliğe Hazırlık hamile olabilir miyim? :) :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende sabah kalktım pembe leke kahv. gelmiş. inş. yerleşme felandır Rabbim dualarımızı kabul etsin cemil cümle hamişş olalımmm

Hayır gelmiyodu 3 aralkta adet olmam gerekiyodu olmadı sadece yarım gün kanamm oldu sonra işte 5 dk bi kan geldi şimdi test yaptım baktım kahverengi leke gibi bişey ama negatif test canımm
Daha yeni yerleşiyor olabilir geç döllenme falan diyorlar. İnşallah öyledir :) Haberdar et

Benim 4 gün var bata. Karnımın yanlarında şişlik var. midem 2 gündür kötü onu iş stresine bağlıyorum. Çünkü en hassas organım o biliyorum. Hemen etkilenir. Normalde adete yakın kuru günler olur ama benim hala akıntım var. Sarı renkli ve adet oldum sanıp lavaboya gidiyorum. Yok bişi. Belim ve kasıklarımda ince sızı gibi bir ağrı var.

Bende de böyle olmuştı bu sefer normalde olmuyodu

Beklenen adet tarihiymiş işte canım ocağın 2 si 3 ü gibi en sonda işte kasım 3 gibi olmuştum

Merhaba benimde adetime 5 gün var ve iki gündür pembe kahverengi lekelenmelerim var test yaptım fakat negatif çıktı doktora gitmeden önce aldığım diğer testi ne zaman yapmalıyım sizde 5gün kala çıkmış

Merhaba benimde adetime 5 gün var ve iki gündür pembe kahverengi lekelenmelerim var test yaptım fakat negatif çıktı doktora gitmeden önce aldığım diğer testi ne zaman yapmalıyım

Merhaba benimde adetime 5 gün var ve iki gündür pembe kahverengi lekelenmelerim var test yaptım fakat negatif çıktı doktora gitmeden önce aldığım diğer testi ne zamanı yapmalıyım

Biraz daha bekleyin bence bat geçsin 1.2 gün öyle daha net oluyor bide yakınınızdaki sağlık ocağına kan verin oda bir çözüm kanda daha çabuk belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…