Haber ver bizedeRabbim isteyen herkese versin birazdan bakıcam bende oğlumu okula bıraktım :)
Haber ver bizede
ovulasyonda cıkarmı benmde adete 5 var zaman gecmıyoKızlar ovulasyon testim bata 5 gün var hamile olabilir miyim ?
normalde adet öncesinde kahverengi akıntın gelir miydiKızlar ya idrar testi yaptım şimdi negatif ama hala adet olmadım ve kahve rengi kan gibi bişey geldi
Hayır gelmiyodu 3 aralkta adet olmam gerekiyodu olmadı sadece yarım gün kanamm oldu sonra işte 5 dk bi kan geldi şimdi test yaptım baktım kahverengi leke gibi bişey ama negatif test canımmnormalde adet öncesinde kahverengi akıntın gelir miydi
Daha yeni yerleşiyor olabilir geç döllenme falan diyorlar. İnşallah öyledir :) Haberdar etHayır gelmiyodu 3 aralkta adet olmam gerekiyodu olmadı sadece yarım gün kanamm oldu sonra işte 5 dk bi kan geldi şimdi test yaptım baktım kahverengi leke gibi bişey ama negatif test canımm
valla bilmiyorum inşallah ya yarın hastaneye gidicem haber ederimmDaha yeni yerleşiyor olabilir geç döllenme falan diyorlar. İnşallah öyledir :) Haberdar et
Bende de böyle olmuştı bu sefer normalde olmuyoduBenim 4 gün var bata. Karnımın yanlarında şişlik var. midem 2 gündür kötü onu iş stresine bağlıyorum. Çünkü en hassas organım o biliyorum. Hemen etkilenir. Normalde adete yakın kuru günler olur ama benim hala akıntım var. Sarı renkli ve adet oldum sanıp lavaboya gidiyorum. Yok bişi. Belim ve kasıklarımda ince sızı gibi bir ağrı var.
belirtiler benzer inşallah hamileyizdir seniin batın kaç ?Bende de böyle olmuştı bu sefer normalde olmuyodu
öyle hamile olduğunu öğrene oldu bugün başka bir forumda dur bulup göndereyim topiği :)ovulasyonda cıkarmı benmde adete 5 var zaman gecmıyo
Merhaba benimde adetime 5 gün var ve iki gündür pembe kahverengi lekelenmelerim var test yaptım fakat negatif çıktı doktora gitmeden önce aldığım diğer testi ne zamanı yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?