• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim ???

bebeqimyoldamrc

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Kasım 2014
3.653
3.854
333
Kızlar ben ilk bebegime tüp bebekle kavuştum oğlum suanda 20 aylık tabi doğal olarakda suanda korunmuyoruz ama bu ay günüm 3 gün geçti acaba hamile olabilir miyim çok heyecanlıyım istiyoruz da bir evlat daha suanda da da test yaptırma ya da alma imkanım da yok eşim akşam gelirken alacak o zaman belli olur mu dua edin hamile olayım

Günlük Rutin hamile olabilir miyim başlığı altındaki soru dozumuzu aldık arkadaşlar En Büyük TÜRKİYE

Dalga geçmeyi gerektirecek bir konu değil bu canım ben burda tüp bebek tedavisi gorupde tedavi olmadan hamilelik kalınıyor mu var mi öyle birşey onu öğrenmek istedim insanların hasas noktalarını alay konusu yapmayalım lütfen ve ayrıca ben burda erkek arkadaşımla şöyle böyle oldu deyip de gereksiz bir sorun sormadım

Dalga geçmeyi gerektirecek bir konu değil bu canım ben burda tüp bebek tedavisi gorupde tedavi olmadan hamilelik kalınıyor mu var mi öyle birşey onu öğrenmek istedim insanların hasas noktalarını alay konusu yapmayalım lütfen ve ayrıca ben burda erkek arkadaşımla şöyle böyle oldu deyip de gereksiz bir sorun sormadım
Annemlerin komşusu tüp bebekle ikiz çocuğa sahip olduktan kısa bir süre sonra kendiliğinden hamile kaldı.Tabii biraz da tüp bebek nedenine bağlıdır .

Olabilirsiniz tabi benim günüm 2 gün gecmisti o zaman hamile olduğum testte çıkmıştı . Kaç tüp bebek denemesinde hamile kalamayip sonra kendiliğinden hamile kalanlarda var . Hayırlısı olsun inş

Olabilirsiniz tabi benim günüm 2 gün gecmisti o zaman hamile olduğum testte çıkmıştı . Kaç tüp bebek denemesinde hamile kalamayip sonra kendiliğinden hamile kalanlarda var . Hayırlısı olsun inş

Inşallah canım ya burda ki arkadaşlar dalga geçer gibi konuşuyorlar sen ve senin gibilerinden Allah razı olsun

Bu ne böyle ya su yorumlarin haline bak.kkdaki bazi kadinlar kendini nerede görüyor acaba? Konunun yeri bdv degilse bildirim yapin taşınsn. Sizin isiniz degil adminlik yapmak.
Kimine gore hamilelik derttir kimine degildir. Kadin konunun yerini bilmiyor belki ?
Tovbe Rabbim ya

Konu sahibi sen takma boyle sacma yorumlari. Hamilelikle ilgili sayfalara gir orada alay etmeden derdini dert bilerek yardimci olurlar.

Bu ne böyle ya su yorumlarin haline bak.kkdaki bazi kadinlar kendini nerede görüyor acaba? Konunun yeri bdv degilse bildirim yapin taşınsn. Sizin isiniz degil adminlik yapmak.
Kimine gore hamilelik derttir kimine degildir. Kadin konunun yerini bilmiyor belki ?
Tovbe Rabbim ya

Konu sahibi sen takma boyle sacma yorumlari. Hamilelikle ilgili sayfalara gir orada alay etmeden derdini dert bilerek yardimci olurlar.
Kesinlikle katılıyorum :KK200:

Back