hamile olabilir miyim??

Hamile değilsiniz, yumurtlama günü diye bişey var, adet döngünüzü takip etmeniz gerek biraz. Ayrıca 2 defa regl olmuşsunuz. Korunun bence.
adetim düzensiz olduğundan dolayı bunu takip edemiyorum korkum bu yüzden. 2 reglimi ilaç ile olduğumdan bu ay ilaç kullanmadığımda olmadım aklıma o yüzden çok takıldı acaba böyle olabilir mi diye

kusura bakmayın bu kadar agresif olmanıza gerek yok yanıtınız için teşekkürler ama bilinçlenmek için buraya yazdım zaten. bilgim olsa kendi psikolojimi mahvetmez hiç korkmazdım
Elinizin altında internet, buraya konu açıp yazabiliyorsunuz. Kadın doğum muayenesi olabilecek ve eczaneden defalarca test alabilecek yetidesiniz de. Burada hamile olamayacağınızı söyleyip bilinçlendirenlere karşı tekrar test yapmışsınız demek ki bilinçlenmeye de kapalı durumdasınız. Gerçi burada ne dense boş, ultrason muayenesi üzerine ikna olmamak hiç normal değil. Bebek dokrorun ultrasonda baktığı yerde oluşuyor başka bir yerde değil.
Bir sizin gibilere bir de geri çekilmeyi korunma yöntemi zannedenlere 2020 yılında ancak bu kadar sakin kalabiliyorum, siz de kusura bakmayın.

Elinizin altında internet, buraya konu açıp yazabiliyorsunuz. Kadın doğum muayenesi olabilecek ve eczaneden defalarca test alabilecek yetidesiniz de. Burada hamile olamayacağınızı söyleyip bilinçlendirenlere karşı tekrar test yapmışsınız demek ki bilinçlenmeye de kapalı durumdasınız. Gerçi burada ne dense boş, ultrason muayenesi üzerine ikna olmamak hiç normal değil. Bebek dokrorun ultrasonda baktığı yerde oluşuyor başka bir yerde değil.
Bir sizin gibilere bir de geri çekilmeyi korunma yöntemi zannedenlere 2020 yılında ancak bu kadar sakin kalabiliyorum, siz de kusura bakmayın.
evet çok haklısınız yerinizde olsam ben de aynı düşüncede olurdum fakat 20 yaşımdayım neslimizde bu tür şeylerin yaşanması bize göre normal belki ama gerçek bi ilişkiye giremeyecek kadar korkuyorum yalnızca sürtünme ile olma ihtimali bile beni aylarca odaya kapatmaya yetiyor keşke bunu açık açık anlatabileceğim bir büyüğüm olsa yanımda ama yok toplum olarak buna açık değiliz %1 ihtimal bile canımı çok sıktı bu güne kadar normal hayatımda hep yaşayabileceğim şeyler bile örneğin regl olmadığımdan göbeğimin şişmesi kas sıkışması nedeniye karnımda pıt pıt atma hissi minik bi ağrı beni nasıl ağlatıyor inanamazsınız evet doktora gittim ama bu durumu anlatmadım yalnızca göbeğime baktı bu konuyu açmadığım ve bilgim olmadığından acaba başka bir şekilde bakıyor olma ihtimali var mı diye düşündüm yaptığım düşündüğüm şeyler ne kadar anlamsız ne kadar boş yere hem kendini hem de insanları yıpratmak biliyorum ama karşı koyamadan moralim bozuluyor kendime kızıyorum 9 ay bitince mi rahatlıyacaksın diye bir türlü inandıramıyorum psikoloğa gitmek bile bu yaşadıklarımdan daha anlamlı biliyorum. kan testi bile yaptırmayı düşündüm bunca şeyden sonra özellerde bu kadar pahalı olmasa hiç düşünmez yaptırırdım psikolojim o kadar yıprandı ki kendime şaşıyorum üstüne üstlük doktorun bana çocuk sahibi olmak için tedavi olman gerekebilir lafına karşı bile bu endişelerim devam etti rahatsızlığımı siz anlayın öyle laftan anlamaz salak biri de değilim ama iş buraya gelince insan salaklaşıyor korkudan ne yapacağını bilemiyor eminim hepiniz benden yaşça büyük ablalarsınız yardımlarınız için teşekkür ederim

doguma surda ne kalmıs. Saka bı yana 3 aylık cocuk amuda kalkar hoppıdı hoppidi hamıle olsn sılık cızgı cıkmaz 🤣 korkmayın oyle bı de surtunme.yuzde 0.000001 ıhtımal verımm:) 2 adet gormussun ustune. 15 haftalık cocuk nolur bılıyomusun 10 cm olur. Kocaman yani😃 hala surtunmeden olusan 3 aylık gızlı gebelık yasadıgınj dusunuyorsan usg de baksın doktor. Cınsıyetı bıle bellıdır 🤔
biliyorum çok oldum ama hala adet olmadığımdan yazıyorum tarlusal kullandım biteli 5 gün oldu hala tık yok kan testi yaptırmaya da cesaretim yok idrar testi yapıyorum devamlı bu sabahta yaptım kopkoyu kırmızı tek çizgi tamam negatif ama korkum şu gizli gebelik vb bir sürü düşükte olsa ihtimal var heeer durumu göz önünde bulundurarak ilişkiden 3 ay sonra yapılan idrar testinde negatif çıkma olasılığı var mıdır hamilelik olsa pozitif çıkardı değil mi çünkü 1 tane de değil bir sürü test yaptım hepsi negatif ne düşünüyosun ablacım

biliyorum çok oldum ama hala adet olmadığımdan yazıyorum tarlusal kullandım biteli 5 gün oldu hala tık yok kan testi yaptırmaya da cesaretim yok idrar testi yapıyorum devamlı bu sabahta yaptım kopkoyu kırmızı tek çizgi tamam negatif ama korkum şu gizli gebelik vb bir sürü düşükte olsa ihtimal var heeer durumu göz önünde bulundurarak ilişkiden 3 ay sonra yapılan idrar testinde negatif çıkma olasılığı var mıdır hamilelik olsa pozitif çıkardı değil mi çünkü 1 tane de değil bir sürü test yaptım hepsi negatif ne düşünüyosun ablacım
O testler 20 30 bhcg yı algılıyo. 200bın bhcg yı saklayan çiş yada gormeyen test olmaz.

Back