Elden geçeçecek bir sey değil hamile kalmak o kadar kolay değil üstüne de adet olmuşsunuz içinize boşalma olmadıysa hamile olmanız imkansızElimde döl kalmıştı ellerimi sıvı sabunla yıkayıp tuvaletimi yaptım elim vajinama ve deliğine değdi döl kalma ihitimali olamaz dimi peçetedede bişey yoktu diye hatırlıyorum bu yaşandıktan 19 gün sonra 2 gün erken regl oldum pedi doldurdu 3 4 gün yoğun sürdü pıhtılıydı bu ayınkide 13 gün gecikmeli oldum bu sefer kanamam daha azdı ama pıhtı daha çoktu hamilelik 0 mı
hamile değilim yani dimi şuan hamile olsam 7 8 9 haftalık olurdu herhalde ama göbeğimde yumuşak yani sertlik yok rahim kısmına hamur gibi bastırabiliyorumElden geçeçecek bir sey değil hamile kalmak o kadar kolay değil üstüne de adet olmuşsunuz içinize boşalma olmadıysa hamile olmanız imkansız
Bu şekilde hamile kaldıysan kesinlikle yeni bit araştırma, tez ve rekor konusu olursunElimde döl kalmıştı ellerimi sıvı sabunla yıkayıp tuvaletimi yaptım elim vajinama ve deliğine değdi döl kalma ihitimali olamaz dimi peçetedede bişey yoktu diye hatırlıyorum bu yaşandıktan 19 gün sonra 2 gün erken regl oldum pedi doldurdu 3 4 gün yoğun sürdü pıhtılıydı bu ayınkide 13 gün gecikmeli oldum bu sefer kanamam daha azdı ama pıhtı daha çoktu hamilelik 0 mı
Bu şekilde hamile kaldıysan kesinlikle yeni bit araştırma, tez ve rekor konusu olursun
hamile değilim yani dimi şuan hamile olsam 7 8 9 haftalık olurdu herhalde ama göbeğimde yumuşak yani sertlik yok rahim kısmına hamur gibi bastırabiliyorum
Aynen yıllardır çocuk isteyenler var keşke o kadar kolay olsaBu şekilde hamile kaldıysan kesinlikle yeni bit araştırma, tez ve rekor konusu olursun
yani şuan hamile olsam 7 8 haftalık olurdu göbeğimde sertlik yok rahim kısmına bastırabiliyorum gebe değilim dimiHayır tabi ki hamile değilsin
Kız iki kez adet görmüş nasıl hamile olacak acabaHamile olabilirsin.
Kesinlikle keşke o kadar kolay olsa…Aynen yıllardır çocuk isteyenler var keşke o kadar kolay olsa
Bence bu bir şaka hatta soruda şaka diye düşünüyorumHamile olabilirsin.
Teknolojiyi doğru kullanmak çok önemli, okumak, araştırmak,bilgi edinmek. Ne diyim yani dimi.Bence bu bir şaka hatta soruda şaka diye düşünüyorum
KesinlikleTeknolojiyi doğru kullanmak çok önemli, okumak, araştırmak,bilgi edinmek. Ne diyim yani dimi.
Kadın doğumcuDölün ve pıhtının yoğunluk seviyesini biraz açar mısın daha sağlıklı yorum yazabilelim.
Üstüne görmüşKız iki kez adet görmüş nasıl hamile olacak acaba
hayır bide bunu orta okulda öğrendik yani hala şu sitede böyle konular açılıyo bu kadar cahilseniz sevişmeyin sonra uğraşıyoruzjfjdTeknolojiyi doğru kullanmak çok önemli, okumak, araştırmak,bilgi edinmek. Ne diyim yani dimi.
Kaç yaşındasın ?yani şuan hamile olsam 7 8 haftalık olurdu göbeğimde sertlik yok rahim kısmına bastırabiliyorum gebe değilim dimi
Dölün ve pıhtının yoğunluk seviyesini biraz açar mısın daha sağlıklı yorum yazabilelim.