• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim? Tecrubesizim yardim edin lutfen :(

proudwoman

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
160
176
103
Merhaba,

Benim durumum biraz karisik. Oncelikle Amerikada oturuyorum.Evlenir evlenmez buraya geldik. Kimseye sorammiyorum tanimiyorum. Yeni geldik doktor falan da bilmiyorum. Sizden yârdim istiyorum bu yüzden. Acik konuşmak durumundayim..
Ben vajinismus olduğumu düşünüyorum. Evliligimin 2. ayindayim ve tam olarak bir birleşme soz konusu olmadi. On sevişme gayet iyi gidiyor ama sonu hüsran zorluyorum kendimi olmuyor. Iste bu sabah yine denedik ve esim vajinama bosaldi. Hissettigim an çektim kendimi. Okudugum bazi hikayelerde böyle hamile kalanlarin olduğunu duymuştum. Adet görmeme yaklasik bir hafta var. Napicagimi bilmiyorum. Eczane falan da yok test alamiyorum.. Lütfen aydinlatin beni.. :KK17:

Merhaba,

Benim durumum biraz karisik. Oncelikle Amerikada oturuyorum.Evlenir evlenmez buraya geldik. Kimseye sorammiyorum tanimiyorum. Yeni geldik doktor falan da bilmiyorum. Sizden yârdim istiyorum bu yüzden. Acik konuşmak durumundayim..
Ben vajinismus olduğumu düşünüyorum. Evliligimin 2. ayindayim ve tam olarak bir birleşme soz konusu olmadi. On sevişme gayet iyi gidiyor ama sonu hüsran zorluyorum kendimi olmuyor. Iste bu sabah yine denedik ve esim vajinama bosaldi. Hissettigim an çektim kendimi. Okudugum bazi hikayelerde böyle hamile kalanlarin olduğunu duymuştum. Adet görmeme yaklasik bir hafta var. Napicagimi bilmiyorum. Eczane falan da yok test alamiyorum.. Lütfen aydinlatin beni.. :KK17:

Bu sekilde hamile kalman zor.esinin bosaldigini nasl hissettin.bn 2 yildir hissedemedim bisey.once vajinismus icin tedavi olmani oneririm

Bu sekilde hamile kalman zor.esinin bosaldigini nasl hissettin.bn 2 yildir hissedemedim bisey.once vajinismus icin tedavi olmani oneririm

resmen siviyi hissettim .. Kasigim islakti hmen banyoya gittim temizledim ama korkuyorum iste. Esim bisey olmaz dedi ama bi kurt dusuyo iste insanin içine.. Vajinismusa gelince yeni yeni olabilirmiyim diye düşünüyorum. Esim zamanla olucak diyo ama ben artik olsun istiyorum.. :(

Forumda kadinlar vajinismus hakkinda deneyimlerini nasil yendiklerini anlatiyor
Amerikadao oldugunuz icin doktor sigorta vs zor.bence forumu iyi takip edin.ya da doktorlara e mail atin
Ancak hamile kaldiginizi zannetmiyorum.
Mutlu omurler

Forumda kadinlar vajinismus hakkinda deneyimlerini nasil yendiklerini anlatiyor
Amerikadao oldugunuz icin doktor sigorta vs zor.bence forumu iyi takip edin.ya da doktorlara e mail atin
Ancak hamile kaldiginizi zannetmiyorum.
Mutlu omurler

teşekkürler umarim hamile kalmamisimdir. Cunku hic hazir hissetmiyorum kendimi :KK17:

teşekkürler umarim hamile kalmamisimdir. Cunku hic hazir hissetmiyorum kendimi :KK17:
Ben o tarz söylemleri olanları anlayamıyorum.
Millet içe içe akıtır aylarca çocuğu olmaz. Bunlar dıştan gebe kalıyolar :) hayretlik bi olay yau :)
Bence mümkün değil.

Ben o tarz söylemleri olanları anlayamıyorum.
Millet içe içe akıtır aylarca çocuğu olmaz. Bunlar dıştan gebe kalıyolar :) hayretlik bi olay yau :)
Bence mümkün değil.

benmki çocuk istememekle alakasi yok aksine cok severim cocuklari ama 2 aylik evliyim ve 24 yasindayim .. evliliğe yeni yeni alistim.. Daha annemi bile görmedim düğünden beri.. Psikolojik acidan iyi hissetmiyorum bu yüzden hazir değilim sadece ... :KK43:

Merhaba,

Cnm bildigim kadariyla sende vajinismus olsa eşin içine giremez bence sen ilişki sırasında kendini kasiyorsun tek sorun bu soruna gelince adetine bir hafta kala hamile kalman çok çok düşük bir ihtimal

Back
X