Hamile olabilir miyim sizce?

zeynepasyaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
80
14
25
Merhaba, adetim 7 gün gecikti. Ara ara sanki adet olucakmisim gibi sancı vuruyor ama çok şiddetli değil. Göğüslerimde hassasiyet var. Yoğun bir şekilde mide yanmam var. Sizce hamile olabilir miyim?

Herhangi bir rahatsızlığıniz yoksa pcos vs gecikme yasamiyorsaniz onceden bebek olabilir, ilk idrarla test yapin ya da kan verin bence
Merhaba, adetim 7 gün gecikti. Ara ara sanki adet olucakmisim gibi sancı vuruyor ama çok şiddetli değil. Göğüslerimde hassasiyet var. Yoğun bir şekilde mide yanmam var. Sizce hamile olabilir miyim?

Benim de bugün 10.gün gecikmem de.Gecikmenin 4.günü 1.20 çıktı beta yani negatif.Sonra yapmadım test bi daha

Bu nasıl bir heyecansızlık 😀Bacım ben tavana sıçrarım heralde öyle bir şey öğrensem 🥰🥰🥰Sağlıkla kucağına al inşallah 🙏

benımde bugün olmam lazımdı ama hala olmadım 4 gün önce, dün ve bugün 4 farklı markayla test yaptım pozitif çıktı :) hala tereddut ediyorum :KK43:

Teşekkür ederimm İ🌸 nşallah vardır. Sizin 4 gün gecmiş ve negatif olmus. Test yapmısmıydınız

4.gün testim negatif ti bi daha da yapmadım.Bugün 10.gün yarın kan tahlili yaptıracağım

X