- 6 Mart 2024
- 80
- 14
- 25
- Konu Sahibi zeynepasyaa
Merhaba, adetim 7 gün gecikti. Ara ara sanki adet olucakmisim gibi sancı vuruyor ama çok şiddetli değil. Göğüslerimde hassasiyet var. Yoğun bir şekilde mide yanmam var. Sizce hamile olabilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önerdiğiniz bir test markası var mı?7 gün uzun bir süre kan testi verirseniz ve bebiş varsa çıkabilir kanda
Bence direkt kan verinÖnerdiğiniz bir test markası var mı?
Merhaba, adetim 7 gün gecikti. Ara ara sanki adet olucakmisim gibi sancı vuruyor ama çok şiddetli değil. Göğüslerimde hassasiyet var. Yoğun bir şekilde mide yanmam var. Sizce hamile olabilir miyim?
Test yapın :)
Test yaptım az önce, pozitif çıktıHerhangi bir rahatsızlığıniz yoksa pcos vs gecikme yasamiyorsaniz onceden bebek olabilir, ilk idrarla test yapin ya da kan verin bence
Ya gerçekten mi. Bakalım atın bi. 7gün gecikmeye beta da iyidirTest yaptım az önce, pozitif çıktı
Hayirli olsun canimTest yaptım az önce, pozitif çıktı
Test yaptım az önce, pozitif çıktı
benımde bugün olmam lazımdı ama hala olmadım 4 gün önce, dün ve bugün 4 farklı markayla test yaptım pozitif çıktı :) hala tereddut ediyorum
Teşekkür ederimm İ nşallah vardır. Sizin 4 gün gecmiş ve negatif olmus. Test yapmısmıydınız