Hamile olabilir miyim sizce

Elanur GUN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
18
2
23
Merhaba kızlar benim bat tarihim 14 aralıktı. Ancak olmadım ve şu an 10. gündeyim. Kasık ağrılarım ve yorgunluğum çok oluyordu aynı zamanda mide bulantılarım da artmaya başladı. 3 gün önce test yaptım sonuç negatifti ancak dün tekrardan test yaptım ve ikisinde de ikinci çizgi belli oluyor emin olamadım hamile olabilir miyim acaba?

Eklentiler

• 20241223_114337.jpg
    20241223_114337.jpg
    16,4 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba kızlar benim bat tarihim 14 aralıktı. Ancak olmadım ve şu an 10. gündeyim. Kasık ağrılarım ve yorgunluğum çok oluyordu aynı zamanda mide bulantılarım da artmaya başladı. 3 gün önce test yaptım sonuç negatifti ancak dün tekrardan test yaptım ve ikisinde de ikinci çizgi belli oluyor emin olamadım hamile olabilir miyim acaba?
Kan verin geç dollenme olmuş olabilir ☺️

Bence gebelik var geç döllenme olmuş sanırım sizin iyi bir sonuç için sabah ilk idrarla tekrardan yapın derim umarım vardır 🌸

X