- 25 Nisan 2021
- 1.387
- 2.169
-
- Konu Sahibi minnnikburun
İnşallah canımYazdıklarıniz güzel kelimeleriniz içime işledi. Rabbim hayırlısını versin inşallah gebeyimdir bebeğime kavusurum. Söylediğiniz her kelime için minnet doluyum
Aminnnnnn inşallah güzel duanız için çok teşekkür ederimBen ikisinde de gördüminşallah sizinledir
Amin inşallah canım benimmmİnşallah canıminşallah kavuşursun bebegine en kısa zamanda
Kan verdiniz mi beta değeriniz kaç. Hamile olduğunuz çıkmış testte. Bende önce kimyasal gebelik geçirdim. Sonra tekrar hamile kaldımMerhaba sevgili hanımlar. Ben 4 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum. Ağustos ayında Beta önce 21 oldu iki gün sonra 13'e düştü şimdi ise regl olmama 3 gün var (hiçbir hamilelik belirtim yok) ama yinede test yapayım dedim ilk 5-10 dakika içinde böyle bir çizgi belirdi. Test erken gebelik testi değil normal kaset test. Bebek olabilir mi?Eki Görüntüle 3495139
Hayır testi bugün yaptım sevgili arkadaşım. Kanı adet gecikince yaptırsam mi diyorum?Kan verdiniz mi beta değeriniz kaç. Hamile olduğunuz çıkmış testte. Bende önce kimyasal gebelik geçirdim. Sonra tekrar hamile kaldım
Çünkü kimyasaldir yeniden düsebilir diye korkuyorumHayır testi bugün yaptım sevgili arkadaşım. Kanı adet gecikince yaptırsam mi diyorum?
Evet haklısın korkmakla ama güzel düşün strese girme bak sonuç pozitif. Sende pozitif şeyler düşün. İnsallah mini minnak sana tutunmuştur. Evet adet tarihin geçince ver kanı. En azından bu seferde beta değeri takibi seni yorarÇünkü kimyasaldir yeniden düsebilir diye korkuyorum
bunlarla hiç uğraşma canım. hassasiyetleri farklıdır. idrarın su hormon oranı farklıdır. Kan verirsin aynı yerde aynı saatte iki günde bir 3 kez versen yeter. önemli olan düzenli artması.Hemen arkasından bir tane daha yaptım ancak idrarim çok az ve seffafti yani 20 dakika geçmeden yaptım bu şekilde çıktı nerdeyse hiç yokancak seyrek ve çok az idrarla yaptığım için olabilir mi
Evet kesinlikle öyle. Hayatımdaki en çok istediğim şey bana tutunması, anne olmakEvet haklısın korkmakla ama güzel düşün strese girme bak sonuç pozitif. Sende pozitif şeyler düşün. İnsallah mini minnak sana tutunmuştur. Evet adet tarihin geçince ver kanı. En azından bu seferde beta değeri takibi seni yorar
Aminnnn inşallahhhhBende ikisinde de silik de olsa çizgi görüyorum. Belki daha çok yenidir bebiş. Kaset testler de yanılma düşük oluyor diyorlar, inşallah güzel haberler alırsınız ve buraya yazarsınız
Şimdi bazı kişiler kuruma çizgisi diyor. O kadar üzgünüm ki.İkisindede çizgi var hayırlı olsun ❤ kan verinde beta takibine başlayın derim ☺
Hemen sonraki ay mı kaldınız ? Kimyasaldan sonraKan verdiniz mi beta değeriniz kaç. Hamile olduğunuz çıkmış testte. Bende önce kimyasal gebelik geçirdim. Sonra tekrar hamile kaldım
4 sene sonra kalabildimHemen sonraki ay mı kaldınız ? Kimyasaldan sonra
Banada öyle çıkmıştı canım rahat olŞimdi bazı kişiler kuruma çizgisi diyor. O kadar üzgünüm ki.
Daha önce de kimyasal gebelik yaşadım. Reglden 3 gün önce test yaptım pozitif idi beta 21 çıktı tam adet günümde ise regl oldum. Korkuyorum yine aynısı olur diyeBanada öyle çıkmıştı canım rahat olsen git kan ver
Canım daha emin olmak için yarın bir kaç tane farklı marka alıp yapma şansın varsa hepsi ile aynı idrarla test yap bence hepsi de yalancı pozitif cikaramaz. Eğer hepsi pozitif çıkarsa adet gününü geçince kan verirsinVe testim miratech bu test genellikle hep bu şekilde yanlış çıkabiliyormus doğru mu?