Hamile olabilir miyim kızlar yardım!!

Evet canm yerlesme kanamasiysa kan testinde ckma ihtimali var eger kesin olsn bekleyemiycem diosan yaptr ama bekle derim bende 5 gun flan
Evet bekliycem kan testinde belli olmayip cikmayada bilir bos yere yanlis haber almak istemem

Adet başlangıcı olsa dunden beri yogun kanamanin gelmesi lazimdi ve ilk kez adetime bu kadar varken leke goruyorum o yuzden suphelendim
Canm ole deme bende adetim oldu 5 gun yogun pıhtıli ama hala devam edio hamilelik anlamadm bisey yarn doktra ckcam yine

Slm kizlar bende kimyalsal gebelik ve yerlesme kanamasi yasayan biri olarak sizlerle yasadiklarimi paylasmak istedim iki sene bir bekleyisin sonunda hamile kaldim ama malesef 6 haftalik Ken ilk basta kahverengi akintim oldu ve birgün gectikten sonra kanamayla kimyalsal gebelik yasadim doktor böylesi durumu yasayanlar cabuk hamile kalir dedi aynende öyle oldu ilk regl olduktan sonra ikinci reglim olmadan hamile oldugumu ögrendim doktor 4-5 haftalik dedi ama kese görülmedi daha 5 gün önce pempemsi akintim oldu sadece peceteye Gelen bir kanli akinti seklinde yarim gün sürdü ve korkup Gene kimyalsal gebelik oluyor diye Doktora gitim ve doktor bebeğin yerlesme kanamasini görmüssün dedi :) cogaldimadikca Gelen akintilardan stres yapmadan bekleyin:)

Slm kizlar bende kimyalsal gebelik ve yerlesme kanamasi yasayan biri olarak sizlerle yasadiklarimi paylasmak istedim iki sene bir bekleyisin sonunda hamile kaldim ama malesef 6 haftalik Ken ilk basta kahverengi akintim oldu ve birgün gectikten sonra kanamayla kimyalsal gebelik yasadim doktor böylesi durumu yasayanlar cabuk hamile kalir dedi aynende öyle oldu ilk regl olduktan sonra ikinci reglim olmadan hamile oldugumu ögrendim doktor 4-5 haftalik dedi ama kese görülmedi daha 5 gün önce pempemsi akintim oldu sadece peceteye Gelen bir kanli akinti seklinde yarim gün sürdü ve korkup Gene kimyalsal gebelik oluyor diye Doktora gitim ve doktor bebeğin yerlesme kanamasini görmüssün dedi :) cogaldimadikca Gelen akintilardan stres yapmadan bekleyin:)
Tebrik ederim canim cok sevindim bakalim beklemedeyiz :)

Tebrik ederim canm ins. Saglikli hamilelik gecirirsin

Mrb arkadaslar ben yeni katildim araniza 3 ay once düsuk yapmistim 12 haftalk sonra hic korunmadik bu ay da 7 gun gecikmem oldu idrar testi yaptim 4 tana silik ama belli pembe cizgi ckti bugunde kan testi yaptrdm 8.13 ckti cok dusuk degil mi yine az bi kahverengi su gibi kanamam oldu ama cok az ara ara
Canim.naptin bugün yine test yaptiracaktin değil mi?

Back