Evet bekliycem kan testinde belli olmayip cikmayada bilir bos yere yanlis haber almak istememEvet canm yerlesme kanamasiysa kan testinde ckma ihtimali var eger kesin olsn bekleyemiycem diosan yaptr ama bekle derim bende 5 gun flan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bekliycem kan testinde belli olmayip cikmayada bilir bos yere yanlis haber almak istememEvet canm yerlesme kanamasiysa kan testinde ckma ihtimali var eger kesin olsn bekleyemiycem diosan yaptr ama bekle derim bende 5 gun flan
Canm ole deme bende adetim oldu 5 gun yogun pıhtıli ama hala devam edio hamilelik anlamadm bisey yarn doktra ckcam yineAdet başlangıcı olsa dunden beri yogun kanamanin gelmesi lazimdi ve ilk kez adetime bu kadar varken leke goruyorum o yuzden suphelendim
Nasil yani canim hamileyken yogun adet mi yasadinCanm ole deme bende adetim oldu 5 gun yogun pıhtıli ama hala devam edio hamilelik anlamadm bisey yarn doktra ckcam yine
Çok yuksek ihtimal yerleşme kanaması tatlimAdet başlangıcı olsa dunden beri yogun kanamanin gelmesi lazimdi ve ilk kez adetime bu kadar varken leke goruyorum o yuzden suphelendim
Bakalım canim nasip kan testinde hemen cikmaz diye beklicmÇok yuksek ihtimal yerleşme kanaması tatlim
Tebrik ederim canim cok sevindim bakalim beklemedeyiz :)Slm kizlar bende kimyalsal gebelik ve yerlesme kanamasi yasayan biri olarak sizlerle yasadiklarimi paylasmak istedim iki sene bir bekleyisin sonunda hamile kaldim ama malesef 6 haftalik Ken ilk basta kahverengi akintim oldu ve birgün gectikten sonra kanamayla kimyalsal gebelik yasadim doktor böylesi durumu yasayanlar cabuk hamile kalir dedi aynende öyle oldu ilk regl olduktan sonra ikinci reglim olmadan hamile oldugumu ögrendim doktor 4-5 haftalik dedi ama kese görülmedi daha 5 gün önce pempemsi akintim oldu sadece peceteye Gelen bir kanli akinti seklinde yarim gün sürdü ve korkup Gene kimyalsal gebelik oluyor diye Doktora gitim ve doktor bebeğin yerlesme kanamasini görmüssün dedi :) cogaldimadikca Gelen akintilardan stres yapmadan bekleyin:)
Evet canm yarn doktora gidicem hamilelik devam edio ama durum ne tam bilmiorumNasil yani canim hamileyken yogun adet mi yasadin
Hayirlisi canım Allah en kisa zamanda bir melegin haberini almayi nasip etsin inşallahTebrik ederim canim cok sevindim bakalim beklemedeyiz :)
İnşallah hayirlisi olur güzel haberler alirsin canimEvet canm yarn doktora gidicem hamilelik devam edio ama durum ne tam bilmiorum
İnşallahHayirlisi canım Allah en kisa zamanda bir melegin haberini almayi nasip etsin inşallah
Canım yogun kanamanmi var peki gebeliginin devam etigini nasil biliyon gülümEvet canm yarn doktora gidicem hamilelik devam edio ama durum ne tam bilmiorum
5 gun oldu canm biteli kan testi yaptrdim 69 ckti dunCanım yogun kanamanmi var peki gebeliginin devam etigini nasil biliyon gülüm
Tebrik ederim canm ins. Saglikli hamilelik gecirirsinSlm kizlar bende kimyalsal gebelik ve yerlesme kanamasi yasayan biri olarak sizlerle yasadiklarimi paylasmak istedim iki sene bir bekleyisin sonunda hamile kaldim ama malesef 6 haftalik Ken ilk basta kahverengi akintim oldu ve birgün gectikten sonra kanamayla kimyalsal gebelik yasadim doktor böylesi durumu yasayanlar cabuk hamile kalir dedi aynende öyle oldu ilk regl olduktan sonra ikinci reglim olmadan hamile oldugumu ögrendim doktor 4-5 haftalik dedi ama kese görülmedi daha 5 gün önce pempemsi akintim oldu sadece peceteye Gelen bir kanli akinti seklinde yarim gün sürdü ve korkup Gene kimyalsal gebelik oluyor diye Doktora gitim ve doktor bebeğin yerlesme kanamasini görmüssün dedi :) cogaldimadikca Gelen akintilardan stres yapmadan bekleyin:)
Canım Allah gönlünden geceni nasip etsin inşallah ama kan degerin düsük insallah yükselmistir hayirlisiyla canim5 gun oldu canm biteli kan testi yaptrdim 69 ckti dun
Tskr ederim Canım Allah sanada saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah canım:)Tebrik ederim canm ins. Saglikli hamilelik gecirirsin
Evet canm bende dis gebelikten kotkuorum nasip bakalmCanım Allah gönlünden geceni nasip etsin inşallah ama kan degerin düsük insallah yükselmistir hayirlisiyla canim
Ins. CanmTskr ederim Canım Allah sanada saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah canım:)
Canim.naptin bugün yine test yaptiracaktin değil mi?Mrb arkadaslar ben yeni katildim araniza 3 ay once düsuk yapmistim 12 haftalk sonra hic korunmadik bu ay da 7 gun gecikmem oldu idrar testi yaptim 4 tana silik ama belli pembe cizgi ckti bugunde kan testi yaptrdm 8.13 ckti cok dusuk degil mi yine az bi kahverengi su gibi kanamam oldu ama cok az ara ara
Canim.naptin bugün yine test yaptiracaktin değil mi?