ama bunu kötü bir üslupla söylüyorsunuz...
ben okuduğumda üzüldüm mesela...
belli ki bebek isteyen bir kadın var karşımızda, niye "bi bitmediniz " diye sert çıkıyorsunuz ki...
nice insandan yaşadığınız bunalmışlığı konu sahibine patlatarak dalgasını geçerek çıkartıyorsunuz...
ne bileyim ya ben gerçekten üzüldüm
hassas konularda dalga geçmemek lazım.... ne kadar bıktırmış olursa olsun bu tür konular...
Allah aratmasın... evlat istemek, her şeyden bir medet beklemek bunlar zor şeylerdir..
kusura bakmayın polemik değil niyetim gerçekten..
sadece üzüldüm.
tam hatırlamıyorum ama şöyle bir şeydi
bir insanın umudunu kırmayın, belki tek sahip olduğu şey odur
bunun gibi bir şeydi
ayrıca sevgilimle elleştim dememiş ki sadece olabilir mi demiş
teşekkür ediyorum gerçekten yaaanlayan birileri çıktı sonunda. ben zaten başına böyle bişey gelmiş yada uzman olan biri diye sordum ama herkes garip bi şekilde üzerime geldi.
yersiz sekilde savunmaya gecmenizi es gectim de 'uzulmenize' anlam veremedim.. kim konu sahibinin bulundugu durumla dalga gecti, gosterebilir misiniz ornekle? cocuk sahibi olmakla ilgili en ufacik kelime kullanmadim.. kahramanlik yapayim derken lutfen bizleri boyle suclu ve kalpsiz pozisyona dusurmeye calisip, tartisma icin tahrik etmeyin.. bizim geyik muhabbetimiz yalnizca 'basliga' yonelikti..ama bunu kötü bir üslupla söylüyorsunuz...
ben okuduğumda üzüldüm mesela...
belli ki bebek isteyen bir kadın var karşımızda, niye "bi bitmediniz " diye sert çıkıyorsunuz ki...
nice insandan yaşadığınız bunalmışlığı konu sahibine patlatarak dalgasını geçerek çıkartıyorsunuz...
ne bileyim ya ben gerçekten üzüldüm
hassas konularda dalga geçmemek lazım.... ne kadar bıktırmış olursa olsun bu tür konular...
Allah aratmasın... evlat istemek, her şeyden bir medet beklemek bunlar zor şeylerdir..
kusura bakmayın polemik değil niyetim gerçekten..
sadece üzüldüm.
eger alginizda problem olmasaydi, begenilme arzusunun sizde oldugunu, su yersiz kahramanvari cumlelerinizden anlayabilirdiniz.. kimse kimsenin bebeginin olmamasiyla alay etmedi.. bebek lafi gecmedi bile.. olaylari carpitarak veya acite ederek bsyler yaptiginizi saniyosaniz, sozum yok..insanların sıkıntıları ne olursa olsun, beğenilme arzusu böyle bir şey işte.. o arzu insanların derdiyle dalga geçmeyi güzel bir şey gibi gösteriyor... kör ediyor vicdanları..
ya da kim daha iyi espri yapacak hırsı da diyebiliriz..
aldırış etmeyin, inşallah yardımcı olacak daha iyi fikirler verecek arkadaşlar konunuzu fark edip yorumda bulunurlar...
...
ben henüz bekarım bu konularda bir fikrim yok maalesef yardımcı olamayacağım..
sadece çok içten bir şekilde dua ediyorum ki inşallah Rabbim istediğiniz zamanda sağlıkla kucağınıza bebeğinizi/bebeklerinizi almayı nasip eder..
kimse senin bebek ozleminle filan dalga gecmedi, carpitma.. konu basliginda 'kizlar hamile miyim' dersen, millet tabiki ne bilelim diye sakaya vurabilir.. insanlari halden anlamayan, vicdansiz pozisyonuna dusurup bir de uste cikmaya calismayin lutfen ya.. dogru duzgun yazin o zaman..teşekkür ediyorum gerçekten yaaanlayan birileri çıktı sonunda. ben zaten başına böyle bişey gelmiş yada uzman olan biri diye sordum ama herkes garip bi şekilde üzerime geldi.
umudunu kiracak derken? ay senin cocugun olmaz kizz bosa bekleme mi dedik? ne kadar vicdanli ve dostane insanlarsiniz, tebrikler :) bebekle ilgili tek kelime gecmedi.. git testini yaptir biz ne bilelim dendi en fazla.. bu da cok normal, bu basliga bu cevap.. birakin lutfen ya.. tenkit ediyosunuz, bsyler isnad ediyosunuz, bundan prim mi umuluyo nedir? yapmayin lutfen..tam hatırlamıyorum ama şöyle bir şeydi
bir insanın umudunu kırmayın, belki tek sahip olduğu şey odur
bunun gibi bir şeydi
ayrıca sevgilimle elleştim dememiş ki sadece olabilir mi demiş
Bebek istediğini nezaman söylemiş.Bence korkudan soruyodu.Tööööbe töööbe. ekrana doğru yap çocuğum 2 saat sonra topiğe gir ben sonuçları yayınlıycam.eger alginizda problem olmasaydi, begenilme arzusunun sizde oldugunu, su yersiz kahramanvari cumlelerinizden anlayabilirdiniz.. kimse kimsenin bebeginin olmamasiyla alay etmedi.. bebek lafi gecmedi bile.. olaylari carpitarak veya acite ederek bsyler yaptiginizi saniyosaniz, sozum yok..
arti olarak sitede herkes az cok bilir kim asagilayici, kim yapici, kim vicdanli, kim sakaci.. suur lazim sanirim, bilip bilmeden 'atlamak' degil de..
hayirlisi..
he yav, getirin makinayi, cift cizgi cikarsa da dagilin
hayir, benim anlamadigim, sanki biz konu sahibinin durumuyla ilgili herhangi bsy konustuk.. sadece baslikla eglendik.. olayi carpitip, DEMOGOJİ yapip, bizleri kotu kalpli durumuna dusurmeye calismanin amaci nedir? kim bebek istemis, kim alay etmis, ne demisiz, bana da aciklayin :)Bebek istediğini nezaman söylemiş.Bence korkudan soruyodu.Tööööbe töööbe. ekrana doğru yap çocuğum 2 saat sonra topiğe gir ben sonuçları yayınlıycam.
eger alginizda problem olmasaydi, begenilme arzusunun sizde oldugunu, su yersiz kahramanvari cumlelerinizden anlayabilirdiniz.. kimse kimsenin bebeginin olmamasiyla alay etmedi.. bebek lafi gecmedi bile.. olaylari carpitarak veya acite ederek bsyler yaptiginizi saniyosaniz, sozum yok..
arti olarak sitede herkes az cok bilir kim asagilayici, kim yapici, kim vicdanli, kim sakaci.. suur lazim sanirim, bilip bilmeden 'atlamak' degil de..
hayirlisi..
eger alginizda problem olmasaydi, begenilme arzusunun sizde oldugunu, su yersiz kahramanvari cumlelerinizden anlayabilirdiniz.. kimse kimsenin bebeginin olmamasiyla alay etmedi.. bebek lafi gecmedi bile.. olaylari carpitarak veya acite ederek bsyler yaptiginizi saniyosaniz, sozum yok..
hayirlisi..
şimdide algım da problem olduğunu, şuursuz olduğumu söyleyip hakaret etmeye mi çalışıyorsunuz...?
ve bu şekilde iyi bir insan olduğunuzu savunuyorsunuz..
şaşırmıyorum gerçi... en başından belliydi üslubunuz...
ve bu üsluba daha fazla verilecek her cevap boşa olacaktır..
hayırlı günler.
cevaplarina hayran kaldim, inan bana... durduk yere savunmaya gecen sensin, olmayam seyi ureten sensin,insanlara vicdansiz diyen sensin, bir de ustune cevap verilince cosan sensin...kendine yapilmasini istemedigin seyi baskasina yapma o zaman, ya da cevabini duyunca insanlari yaftalayip lafi cevirmeşimdide algım da problem olduğunu, şuursuz olduğumu söyleyip hakaret etmeye mi çalışıyorsunuz...?
ve bu şekilde iyi bir insan olduğunuzu savunuyorsunuz..
şaşırmıyorum gerçi... en başından belliydi üslubunuz...
ve bu üsluba daha fazla verilecek her cevap boşa olacaktır..
hayırlı günler.
cevaplarina hayran kaldim, inan bana... durduk yere savunmaya gecen sensin, olmayam seyi ureten sensin,insanlara vicdansiz diyen sensin, bir de ustune cevap verilince cosan sensin...kendine yapilmasini istemedigin seyi baskasina yapma o zaman, ya da cevabini duyunca insanlari yaftalayip lafi cevirmehee ben simdi lavanta'nin yancisi olcam gozunde ama sasirmam yani... bi geyikten insanlari kalpsiz yapan da sensin...
iste bunlar hep carpitma ve demogoji
ilk kez uslubuma laf ediliyor, demek tum arkadaslar körmüs, biri gelip tespitini yapti ve noktayi koydu
alkis pesindeyseniz yorumlarinizi konusturun, yorumlarin uzerinden acitelerle taraftar toplamaya calismayinve artik uzatmayin, tahrik/satasmak suc, uzatmak ayri suc, bilginize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?