Hamile olabilir miyim? Kızlar Acil Yorumunuza ve desteğinize İhtiyacım var Days Doctor-Artı med

eandb

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
169
51
33
Kızlar iyi akşamlar,
Benim adetime 7 gün var yani 22 Kasım Bat
Aşırı bel ağrısı ve mide yanması vardı 4 gündür. Ovulasyon günlerinde değerlendirdik. Biliyorum çok erken ama eşime test istedim nöbetçi eczane Days Doctor vermiş saat 19:30 gibi test yaptım anında çift çizgi, sonra buraya baktım herkes yalancı pozitif çıkarıyor demiş ikinciye 15 dk sonra yaptım o daha silik ama yine çift çizgi. İçime sinmedi başka nöbetçi eczaneye gittik orada da sadece artı med varmış o da erken gebelik testi ve normal test aldım. Erken gebelik testini şimdi yaptım onda da çift çizgi. Sizce 3 testte yanlış mıdır? Lütfen erken davranmışsın demeyin 3 yıldır evliyim 1 bebek kaybım var çocuğum olmuyordu 1 Şubatta kalbi durdu kürtaj oldum. O günden beri deniyoruz. İlk gebeliğimi öğrendiğimde regl günümdü ama o da artı med markaydı. Böyle durum yaşayan var mı?

Kan verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…