- 27 Şubat 2023
- 7
- 0
- 27
-
- Konu Sahibi alesiaa nurr
testlerinizin görüntüsünü atarmısınız tabi olasılık duş almadan temzilemeden korunmasız o şekilde tekrar ilişki yasamak olasılığı artırıyorçok utanıyorum ama partnerim bundan bir ay öncesi vajinamın üzerine doğru kasıklarıma boşaldı ve o spermler vajinama akarken hiçbir şekilde korunmadan ereksiyon halinde olduğu için tekrar ilişki yaşadık hem spermler aktı hem de aktif penis üstünde varsa bunlar da girdi ve ben o dönem yumurtlama döngümdeydim daha sonra ben o ay regl gördüm ama o kadar az ki pespembe böyle leke minik o tarz hemde çabuk bitti şimdi reglim gecikince ve garip duygu bozukluğu artan stres şişkinlik meme ucu değişikliği ve sabah bulantıları baş dönmeleri eşlik edince test yapmak istedim zaten partnerimle son cinsel ilşkim sonrası hafiften pembe leke gördüm yerleşme kanaması da olabilir yazıyor okudum neyse ben test yaptım gebelik testi ve 2 si negatif 3 ü pozitif çıktı reglim de 5 gün gecikme var ne yapıcam bu olasılık yüksek mi sizce gebelik mümkün mü
Bu sabah sağlık ocağında kan rtesti verdim doktor da böyle dedi üstüne görme de yaşamış olabilirsin dedi doktorla konuşurken bile bi soluk kötüyüm göğüslerime de baktı hormonlarında değişiklik var dediGördüğünüz leke yerleşme kanaması olabilir kan verin bence en kısa zamanda
Ya utandım atmayaTestlerin resimi
Olsaydı keşke yorumlardık burda şimdi diğer kızlar tutuşur zor kurtulmuştuk zatensevgilimle öpüştük hamile kalırmıym soruları gelir şimdi..
Hemen mı pozitif oldu, testi ne zaman yaptın ne kadar sonra yani, testten mı utandinYa utandım atmaya Eki Görüntüle 3518841
Haaaha En azından bunda vajinaya giren sperm var tukurukten gebelikten suphelenmiyorTestlerin resimi
Olsaydı keşke yorumlardık burda şimdi diğer kızlar tutuşur zor kurtulmuştuk zatensevgilimle öpüştük hamile kalırmıym soruları gelir şimdi..
Reglim gecikti 3. Gün gecikmesinde yaptim ondan önce şüphelendiğim için içime bişey oldu testi yaptim ilk cizgi belirdi biraz saniyeler geçti ikinci çizgi öyle soluk kaldı bi tane daha yaptim onda ikisi de nettiHemen mı pozitif oldu, testi ne zaman yaptın ne kadar sonra yani, testten mı utandin
Canım utanma herkesin başına gelebilir umarım zor durumda kalmazsın sanırım pozitifYa utandım atmaya Eki Görüntüle 3518841
Kızcağızın attığı testi gördünüz mü acaba silik çıkmış pozitif geldi banaDediğiniz olaydan sonra regli oldum demeseniz hamile olabilirsiniz diyeceğim ama regli olmuşsunuz üstünden hemen hemen 2 ay geçmiş o süreçte hamile olsaydınız hiçbir test negatif çıkmaz. Pozitif olunca net çift çizgi çıkıyor 2 aylık süreçte. Pozitifse negatif çıkmaz ama negatifse yalancı pozitif çıkabilir. Bence hamile değilsiniz boşuna endişelenmeyin eğer içiniz rahat etmezse bir kadın doğuma gidin 2 aylık bebek el bile sallar size ultrasonda
Yalancı pozitif olabilir. 2 ayda kıpkırmızı tüm teestleirn pozitif çıkması lazımdı. Sonradan başka şüpheli ilişkisi olmadıysa tabiKızcağızın attığı testi gördünüz mü acaba silik çıkmış pozitif geldi bana
Ama doktoru ihtimal vermiş çok şaşırdım açıkcasıYalancı pozitif olabilir. 2 ayda kıpkırmızı tüm teestleirn pozitif çıkması lazımdı. Sonradan başka şüpheli ilişkisi olmadıysa tabi
E dedim ultrasona girsin diye. 2 aylık bebek el sallar diyorumAma doktoru ihtimal vermiş çok şaşırdım açıkcası
Sağlık ocağında verdiğin kan testi sonucu çıkmadı mı?çok utanıyorum ama partnerim bundan bir ay öncesi vajinamın üzerine doğru kasıklarıma boşaldı ve o spermler vajinama akarken hiçbir şekilde korunmadan ereksiyon halinde olduğu için tekrar ilişki yaşadık hem spermler aktı hem de aktif penis üstünde varsa bunlar da girdi ve ben o dönem yumurtlama döngümdeydim daha sonra ben o ay regl gördüm ama o kadar az ki pespembe böyle leke minik o tarz hemde çabuk bitti şimdi reglim gecikince ve garip duygu bozukluğu artan stres şişkinlik meme ucu değişikliği ve sabah bulantıları baş dönmeleri eşlik edince test yapmak istedim zaten partnerimle son cinsel ilşkim sonrası hafiften pembe leke gördüm yerleşme kanaması da olabilir yazıyor okudum neyse ben test yaptım gebelik testi ve 2 si negatif 3 ü pozitif çıktı reglim de 5 gün gecikme var ne yapıcam bu olasılık yüksek mi sizce gebelik mümkün mü
Bir tane daha yapmış ikisi de netti diyorYalancı pozitif olabilir. 2 ayda kıpkırmızı tüm teestleirn pozitif çıkması lazımdı. Sonradan başka şüpheli ilişkisi olmadıysa tabi
Görmedim o testleriniBir tane daha yapmış ikisi de netti diyor