• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim acill bakar mısınız

Yalnız gebelik karnın tek bir tarafında olmaz rahmin ortasında olur yani göbek deliğinizle çatınızın ortasına denk gelmesi lazım. Ayrıca mide bulantısı için erken henüz. Şişlik 2 aydan önce hiç olmaz ve bebek 3.ayda karın bölgesine geçiyor yani ilk 3 ay rahimde gelişiyor. Bu nedenle üzgünüm ama bu dedikleriniz belirti değil.
Size katılmıyorum. Zira 2 gebeligimde de bulantılarım oldu ve sağ kasık ağrısıyla gittim doktora. Vücut anatomisi her insanın farklıdır değişkenlik gösterir. Her iki gebeligimde de adet sancilari çektim

Size katılmıyorum. Zira 2 gebeligimde de bulantılarım oldu ve sağ kasık ağrısıyla gittim doktora. Vücut anatomisi her insanın farklıdır değişkenlik gösterir. Her iki gebeligimde de adet sancilari çektim
O zaman benim gebe ihtimalim çok yüksek oluyo ama bı şey olduğu o kdr belli ki bı avucu dolduracak kdr şişlik olması mide bulantısı baş dönmesi falan ben başka birine sordum gebe olabilirsin dedi bebe yatagi olusuyodur vücudun ona kendini hazirliodur dedi ben sizin dediğinize katılıyorum

Bulantı olmaz demiyorum erken diyorum benim de oldu. Adet sancısıyla konunun ne alakası var ben de gebeliğimde yaşadım konu sahibi bundan bahsetmiyor.

Bulantı olmaz demiyorum erken diyorum benim de oldu. Adet sancısıyla konunun ne alakası var ben de gebeliğimde yaşadım konu sahibi bundan bahsetmiyor.
Bende bulantı oldu diyorum bir çok tanıdığım kadının da bulantısı üzerine gittiğinde bir kaç haftalık gebe olduğunu ogrendigine şahit oldum. Keza benimde öyle. Adet ağrısına gelince ağrılar şöyle böyle olur demişsiniz ağrılar birbirinden bağımsız olur. Siz öyle deneyimlemişsiniz belliki

O zaman benim gebe ihtimalim çok yüksek oluyo ama bı şey olduğu o kdr belli ki bı avucu dolduracak kdr şişlik olması mide bulantısı baş dönmesi falan ben başka birine sordum gebe olabilirsin dedi bebe yatagi olusuyodur vücudun ona kendini hazirliodur dedi ben sizin dediğinize katılıyorum
Daha evvelde dediğim gibi her kadın vücudu farklı anatomi. Biri öyle yaşadı diye herkes aynı belirtiyi yaşamaz. Benim iki gebeligimde de sağ kasıkta oldu ağrı etrafa bakacak olsam düşük yapıyorsun tek taraflı ağrı olmaz sağ kasık tehlikeli dediler ve 2. Gebeliğim çok şükür sorunsuz. Hemşire bir arkadas vardı burada 2. Gebeliklerde rahim daha evvel hamilelik yaşadığı için daha da büyür gobekte ufakta olsa erken çıkabilir demişti ama buda 3 aylık belki olur. Sizinkini bilemiyorum erken henüz

Bende bulantı oldu diyorum bir çok tanıdığım kadının da bulantısı üzerine gittiğinde bir kaç haftalık gebe olduğunu ogrendigine şahit oldum. Keza benimde öyle. Adet ağrısına gelince ağrılar şöyle böyle olur demişsiniz ağrılar birbirinden bağımsız olur. Siz öyle deneyimlemişsiniz belliki
Nerede ağrılar şöyle olur demişim hanımefendi? Başka bir şeyle karıştırdınız sanırım.
Sizin karnınızın sağında dolunda şişlik oldu mu ilk 1-2 ay?

İlk gebeligimde anlattığım gibi oldu ama şuan 2. Gebeliğim ve adet günüm de test yaptım silik çıktı ve kan verdim pozitifti. Yani bazen beklemeye bile gerek yoktur
Benim normalde adetimin 3.gunu hala mide bulantısı baş dönmesi halsizlik uyku isteği yaşıyorum sabah test yaptım negatif çıktı 1 hafta sonra tekrar yapicam test bozuk herhalde kasik ağrım var vajina bölgesinde de ağrı oluyo ara sıra

Kahve ve pempe renkde olur az az gelir peceteye silince gelcek kadar pedi asla doldurmaz adetten 2 3gün önce yaşanabilir 3aylık gebelikte olabr ilkınde 2aylıkken yaşamıştım bende eger acık renkte peceteye silicek kadarsa bır adet kanı gıbı pedi doldurmadıysa evet ama bazen üstüne görmede olabr bu ayrı birseydır ama bunu yaşadıysan kanda cıkar bu arada yerleşme kanaması yaşayan biri kanında da artış olucaktır istersn test yap inşallah vardır ❤️🙏bizede haber ver
Kanda hangi değerler de artış oluyo kan verdiğim zaman ayırt edeyim

Üstüne görmüş olma durumunuz var. İlk gebeligimde adetim bittikten 5 gün sonra geçmeyen kasık ağrıları sebebiyle hastaneye gittiğimde 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. 5 gün adet sürem ve dolu dolu olurum öyle yerleşme vs değildi. Kan vermiştim adet olmadan önce negatifti 1 hafta içinde betam da 198 çıkmıştı. Evet ağrı olur yerleşme de bebek kendine yer açıyor bu ağrılar bazen 3 ay bile sürebilir benim 2. Gebeliğim 13. Haftaya girdim hala adet olacakmisim gibi ağrılarım var her gebeligi aynı bekleyemiyoruz :))
merhaba adetiniz bittikten beş gün sonra 1 aylık hamile olduğunuzu öğrenmişsiniz danışmak istedim, bu ay ovulasyon surecimde esimle korunmasız birliktelik yasadik ve 19 aralikta cok az kahverengi sivi bi sekilde lekelenmem oldu sonrasinda birkac gun biraz artmis sekilde devam etti sonra cok az lekelenmeye döndü tekrar hamile olabilir miyim? test yapsam çıkar mı? sizce

Merhaba arkadaşlar ben 26 Kasım da çatlama iğnesi oldum ve bu 15 gün içerisinde mide bulantıları meme hassasiyeti bel ağrısı sırt ağrısı karın ağrısı kasık ağrısı her türlü belirtilerim vardı ama 15 gün Sonra bir baktım hafif akıntı geliyor kırmızımsı bir şekilde dedim tamam adet oldum ve oldum da ayın 12'sinde adet oldum 2,5 3 gün sürdü 3 günün sonunda Yani normalde ben 5 gün adet oluyorum 5-6 gün 4 ve 5 günde kahverengi lekelenmeler geldi aşırı derecede kahverengiydi sonra adetten çıktım 2 gün tek sürdü Bu kahverengi akıntı Neyse bir hafta geçti pembe akıntılarım gelmeye başladı bu aralar sık sık oluyor Sizce adet mi oldum bu yerleşme kanaması mı çözemedim test yapıyorum bir şey çıkmıyor pek fazla ümitlenmek de istemiyorum ama yani İlk defa böyle bir şey benim başıma geldi sizce yerleşme kanaması mı? yoksa adet mi? iğneden dolayı mı? Lütfen acil cevap verir misiniz? ☺

Back
X