• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile ola bilirmiyim yardımcı olun?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Haline
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Haline

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
20
5
1
25
Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum test yapamadım merkeze çok uzakız test alana kadar kafam çok karışık o yüzden bilen yada aynı durumu yaşayan arkadaşlarım varsa diye buraya yazmak istedim.
Son adet tarihim 21 aralık , adetimden 5 gün geçti , açıkcası korunarak ilişkiye girdik yalnız prezervatifi son an takıyoruz hamilelik olurmu bu durumda bilmiyorum emin değilim , sırt ve bel ağrım var , sık israra çıkma durumu , ve kasıklarımda hafif ağrı , baş ağrım oluyor ara ara korunmamıza rağmen küçükte olsu bi ihtimal ola bilirmi sizce ? Bugün miraç gecesi açıkcası allahın bize gönderdiği bir mucize varsa beklenmedik anda çok mutlu olurum ve yargılamadan yada dalga geçmeden yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)

Olabilir, bizde prezervatifle korunuyorduk baştan sona bir kere taştı mı kaydı mı dedik hamile kaldım 17haftalik oldu😊 limon testi yapmayı araştıran sen miydin 🤔 orada da çıktı demiştin sanırım hayırlısı olur inşallah

Olabilir, bizde prezervatifle korunuyorduk baştan sona bir kere taştı mı kaydı mı dedik hamile kaldım 17haftalik oldu😊 limon testi yapmayı araştıran sen miydin 🤔 orada da çıktı demiştin sanırım hayırlısı olur inşallah
Allah razı olsun cevap verdiğiniz için demekki korunsanda her tüllü ihtimal var inşallah hamileyimdir evet limon testini çok okudum bu sayfada bazı doğru çıktığını söylüyor acaba sizde denemişmiydiniz? bu arada rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin

Allah razı olsun cevap verdiğiniz için demekki korunsanda her tüllü ihtimal var inşallah hamileyimdir evet limon testini çok okudum bu sayfada bazı doğru çıktığını söylüyor acaba sizde denemişmiydiniz? bu arada rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin
Sagolasinn aminnn, yok ben hiç denemedim, rabbim gönlüne göre versin 😊

Hamile olduğunuzu nasıl öğrendiniz ne tür belirtileriniz vardı?? :)
Ben hep regli olacağım zannediyorum olmuyorum iki üç gün geçiyor test yapıyorum çıkıyor hep böyle oldu, hiç öncesinde fark edemiyorum ya, regli de ne yaşıyorsam gebeykende aynı, gaz, regli ağrısı, göğüs ağrısı yorgunluk halsizlik hep böyle gelir reglim de gebeliklerimde, o yüzden hiç ayiramiyorum 😂

Ben hep regli olacağım zannediyorum olmuyorum iki üç gün geçiyor test yapıyorum çıkıyor hep böyle oldu, hiç öncesinde fark edemiyorum ya, regli de ne yaşıyorsam gebeykende aynı, gaz, regli ağrısı, göğüs ağrısı yorgunluk halsizlik hep böyle gelir reglim de gebeliklerimde, o yüzden hiç ayiramiyorum 😂
Bakalım bende yarın test yapıcam

ama son anda prezervatif takmak korunmak değil ki :) son ana gelene kadarki zevk suyundan hamile kalma olasılığı oldukça yüksek. İstiyo musunuz bilmiyorum ama varsa sağlıkla gelsin inşallah. Allah gönlünüze göre versin.

ama son anda prezervatif takmak korunmak değil ki :) son ana gelene kadarki zevk suyundan hamile kalma olasılığı oldukça yüksek. İstiyo musunuz bilmiyorum ama varsa sağlıkla gelsin inşallah. Allah gönlünüze göre versin.
açıkcası bu benim ikinci hamileliğim olucak ( eğer hamile isem ) isteme konusuna gelirsekte ben çok istiyorum fakat eşim 1 2 yıl daha ertelememizi istiyordu oğlum daha yeni 5 yaşına girdi ve hayat şartlarından dolayı sıkıntı çekmemek için planlı bir şekilde 1 veya 2 yıl sonrası istiyordu birde yaşımız daha 25 belkide yaştan dolayı

açıkcası bu benim ikinci hamileliğim olucak ( eğer hamile isem ) isteme konusuna gelirsekte ben çok istiyorum fakat eşim 1 2 yıl daha ertelememizi istiyordu oğlum daha yeni 5 yaşına girdi ve hayat şartlarından dolayı sıkıntı çekmemek için planlı bir şekilde 1 veya 2 yıl sonrası istiyordu birde yaşımız daha 25 belkide yaştan dolayı
Çok genç anne olmuşsunuz evet birkaç yıl sonra da olsa olabilirmiş ama olduysa da sağlık olsun Allah rızkını verir

Back