- Konu Sahibi Kubis45001
-
Cnm raporda direk 32 die yazmıyor istersen 32+6 olsun fark olmaz bende yeni aldım 32+2 de aldımArkadaşlar çalışabilir raporu ile ilgili acil bir sorum var, ben raporu alana kadar maalesef 32+4 oluyorum. Herhangi bir sıkıntı çıkar mı 32+0 da almadığım için?
İnşallah bir sıkıntı olmaz, valla panik oldum dünden beri, yönetmelikte de tam açıklama bulamadım gibi, bakalım artıkCnm raporda direk 32 die yazmıyor istersen 32+6 olsun fark olmaz bende yeni aldım 32+2 de aldım
Bn varim hocam..bakanlikta ayni goruste..bakanligi aramistim,, İsterseniz ozelden yazayim..Okul öncesi öğretmeni olup süt izni kullananlar var mı arkadaslar benim okulumda zaten yarım gün çalışıyorsunuz süt izniniz yok diyorlar var mı böyle bişey yarım günde olsa anneyiz sonucta hakkımız varsa kullanmak için ne gerekirse yaparım
Bn varim hocam..bakanlikta ayni goruste..bakanligi aramistim,, İsterseniz ozelden yazayim..
Canım seminer zaten kısa süreli süt izni oluyo mu bilmiyorum benim kızım da 5aylık ben normal gittim geldim olacağını hiç düşünmedim ben açıkçası Biraz geç gidip mümkünse birazda erken çıkarım diye düşünüyorum bugün çok uzun sürdü sadeceKizlar merhaba bu basliga yazanlarin bebisleri coktan büyümüştür
Sizlere bir sorum var günlük üç saatlik süt iznini seminer doneminde nasil değerlendirdiniz? Malum yarin seminerler basliyor benim bebis 3 aylik ve çok sıkça emiyor
Canım seminer zaten kısa süreli süt izni oluyo mu bilmiyorum benim kızım da 5aylık ben normal gittim geldim olacağını hiç düşünmedim ben açıkçası Biraz geç gidip mümkünse birazda erken çıkarım diye düşünüyorum bugün çok uzun sürdü sadece
Ne güzel insaflı idarecilerin varmış bizdekiler herkesin bebeği var modunda lar durmazsa bnde gelir giderim kv ile okul arası beş dk arabaylaBugun cok uzundu evet ben iki kez eve gelip gittim
Diger gunler de yarik saat gec gidip yarim saat erken cikacagik arada cok gerekirse yine gidecegim oyle konustuk
Ne güzel insaflı idarecilerin varmış bizdekiler herkesin bebeği var modunda lar durmazsa bnde gelir giderim kv ile okul arası beş dk arabayla
Bebegi okula götürüp emmek isteyince uygun yerde emdirsen nasıl olur canm müdür ona da mi karsi cikar? Bizim okulda oyle yapanlar var. Valla idareci de olsan vali de olsan önce insan olmalısın bence. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Ben eski çalıştığım okulda bebegi olanlara seminere gelmeyin demişti müdür.Pek de insaflı degil aslinda Sabah okula zor gittim zaten aglaya aglaya bebisten ilk defa ayrildim diye Ogretmenler odasina girdim.herkes beni teselli ediyor resmen Neyse sonra müdürü gördüm konustum once hocahanim madem sık emiyor rapor alsaydin gelmeseydin seminer zaten kisa bunda süt izni diye bir sey veremem dedi Ben de yonetmelikte seminerde süt izni yoktur diye bir sey yok ustelik benim.bebegimin ne zaman emmeye ihtiyaci olacagini bilemem dedim Evim yakin gidip gelirsem bu isi karsilikli halletmis oluruz yoksa dilekce yazacagim süt izni icin dedim
O zaman yola geldi
Bebegi okula götürüp emmek isteyince uygun yerde emdirsen nasıl olur canm müdür ona da mi karsi cikar? Bizim okulda oyle yapanlar var. Valla idareci de olsan vali de olsan önce insan olmalısın bence. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Ben eski çalıştığım okulda bebegi olanlara seminere gelmeyin demişti müdür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?