Evet doktorum vermişti adet düzensizliği için bir hafta erken olmuştum bir ay onun için verdiProgesterani doktor mu vermisti canim nasil kullandin
ben de 9 aylık evliyim.Ufak bir kist var ama hamileliğe engel değil dedi doktor bir sorunmuz yok onun dşnda ben de merakla beklyorum inş hamile kalacağım günü..Yalnz herksin ortak kanısı doktorlar da dahil kendnizi strese sokmayın hayatınzı yaşayın dyolar Bir de doktorun biri şöyle demişti; eskiden kadınlar evlenmeden önce geziyim tozyum demiyolardı beyinlerini çocuk doğrmaya şartlyolardı siz tam tersni yapyosnz beynnze nasıl komut verrsenz öyle hareket eder demişti.Belki de sebebi budur ama şunu blyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak bebişlerimiz sırtımızı ona dayayıp hayrlısını dileyeceğiz hiçbir sorun yoksamerhabalar ben 9 aylık evliyim 3 ay korunduk eşim korundu 6 ay oldu ne gelen var ne giden geçen ay 10gün geçikti adetim o ayda da 10gün progestan kullanmıştım ümitlenmiştik eşimle baya bir hüsran oldu sizin tavsiyeleriniz varsa almak isterim akıl akıldan üstündür doktora gittim yumurtalıklarıma baktı birde tahlil yaptı birşey çıkmadı sadece küçük bir kistim var oda hamileliğe engel değil dedi eşim gitmedi oda gidecek inşallah doktora bu ay kendimi serbest bırakıyorum sıkmamaya çalışıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar :)
Hiç duymadım canım ben havuç ve incir kürü yaptım sonuç ne oldu bilmiyorumKızlar hamile kalmak için bal tarçın çörekotu kurunu uygulayıp sonuç alan var mi
Hayırlısı olsun bakalım benim kistim vardı onun için inciri deneyemedim ama geçmiş kistimdeHiç duymadım canım ben havuç ve incir kürü yaptım sonuç ne oldu bilmiyorum
Doktor bana da aynısını demişti ama bir daha gitmedim doktora doğru psikoloji artık rabbim ne zaman verirse hayırlısı olsun diyelimben de 9 aylık evliyim.Ufak bir kist var ama hamileliğe engel değil dedi doktor bir sorunmuz yok onun dşnda ben de merakla beklyorum inş hamile kalacağım günü..Yalnz herksin ortak kanısı doktorlar da dahil kendnizi strese sokmayın hayatınzı yaşayın dyolar Bir de doktorun biri şöyle demişti; eskiden kadınlar evlenmeden önce geziyim tozyum demiyolardı beyinlerini çocuk doğrmaya şartlyolardı siz tam tersni yapyosnz beynnze nasıl komut verrsenz öyle hareket eder demişti.Belki de sebebi budur ama şunu blyorum Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak bebişlerimiz sırtımızı ona dayayıp hayrlısını dileyeceğiz hiçbir sorun yoksa
Neden kisti olan yiyemiyor mu ki canım benimde kistim var daHayırlısı olsun bakalım benim kistim vardı onun için inciri deneyemedim ama geçmiş kistimde
Yumurta gelsitirdigi için kisti büyütebilir mis öyle okumuştum incirde önce soğan kürü yapın diyor zaten İbrahim saraç ogluNeden kisti olan yiyemiyor mu ki canım benimde kistim var da
AA hiç duymadım aslında olabilir zaten gazla tüketmedimYumurta gelsitirdigi için kisti büyütebilir mis öyle okumuştum incirde önce soğan kürü yapın diyor zaten İbrahim saraç oglu
Yinede dikkat et canım klomeni bile kist varken vermiyorlar kisti buyutmesin diye bu incir kürü yumurta geliştirmek için sonucta aynı etkiyi yapabilir kist varken soğan suyu birebirAA hiç duymadım aslında olabilir zaten gazla tüketmedim
Hamile kalmamak engel değildir ama buyumemesi lazım canim o yüzden dedimBakalım küçük dedi tekrar baktırayım hamile kalmana engel değil falan dedi ama yinede olabilir
Haklısın canım ben bıraktım zaten askında her duyduğumuzu yapmamak lazım r doktora gideyimolmadı soğan kürünü denerim gerçi kistleri adet döneminde çatlıyor diyorlar ama bilemeyeceğim artık o kadarınıHamile kalmamak engel değildir ama buyumemesi lazım canim o yüzden dedim
Bende öyle biliyordum ama belli ölçünün üstünde oldu mu atilmiyormus adetle canım benim atilmamisti iki ay uğraştım işte bu ay anca yok olduHaklısın canım ben bıraktım zaten askında her duyduğumuzu yapmamak lazım r doktora gideyimolmadı soğan kürünü denerim gerçi kistleri adet döneminde çatlıyor diyorlar ama bilemeyeceğim artık o kadarını
bakalım inşallah benim ki de gitmiştirBende öyle biliyordum ama belli ölçünün üstünde oldu mu atilmiyormus adetle canım benim atilmamisti iki ay uğraştım işte bu ay anca yok oldu
İnşallah inşallah canım tez zamanda da hayırlı haberi alalım insallahbakalım inşallah benim ki de gitmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?