şafak sayacaksın yani :) inşallah hayırlısıyla gönlüne göre olsun her şey. kaç gün geçti adetin?
Canım geçen ay 10 aralıkta dusuk yapmaya basladım ama normal kanamam 14 ünde basladı dıye sayarsak 14 aralık 4 gün oldu ne yapıcam ben ya mıdem bulanıyor cok ama sanmıyorum kesın psıkolojıkeşimde böyle olunca ben cok uzuluyor ne yapıcam ben yarın sabah cızgı bıraz belırgın cıkarsa hastaneye kan vermeye gıdıcem bu bebısı de kaybetmek ıstemem eger varsa
evet endişeni anlıyorum yarında tekrarla testi ve akabinde hastaneye git. hem bu soru işaretlerinden kurtulursun, inşAllah bebiş haberini alarak, hemde senin için saatlerin bile önemi var..
Evet cok haklısın canım bu sefer de varsa kaybedersembenı testlerın 15 dakıka sonra sılık cızgı cıkması yanıltıyor kafamı karıstırıyor bakalım
Ya arkadaşlar ben gerçi kan testi yaptırdım bugün negatif çıktı adetime 2 gün var ama benim hala salakça bi umudum var olur mu dersiniz belki hemen kana karışmamıştır döllenme olduktan kaç gün sonra kan testi doğru sonuç verir
Canım adetten ne kadar önce döllenme oldu... bu arada 8-10 gün sonra belli oluyomuş sanırım ..
ooo kımlerı goruyorumOooooo bizim kızlar burdaymış iyi sohbetler sayın anne adayları ve anneler nasılsınız ? :118: :)
5-6-7 ocakta denemelerimiz oldu ayıp oluyo bu kadar ayrıntı ama onun yumurtayı bulması gidene kadarki süre babası da tembel biraz belki o da geç gitmiştir gideceği yere :S bugün test yaptırdım yani 18 ocakta negatif dediler
ooo kımlerı goruyorumbız ıyıyız canım sen nasılsın
İyiyim canım böcüüm sağol nasıl olayım heyecanlıyımkırmızılar gitsin diye bekliyorum
hadı hayırlısıben de yumurtluyom bu ara
Sen 2 gün sonra tekrar dene yada en geç 1 hafta sonra ama tutmamış olabilir bende adetten 5 gün önce falan denedim ama tutmadı tabiayıp olur mu biz neler konuştuk burda bunları konuşmadan bilgilenemeyiz zaten dimi
ohhh ne güzel senin yumurtalar hazır ola geçti demekhadi darısı başımaaaa :81:
teşekkürlerrrrr:)
amınkız 4 gundur annemlerdeydım aksam geldık eve henuz bı ıcraat olmadı yanı
Kız bundan önemli iş olur mu hiç ne demek icraat olmadı kocişin napıyo ayyyy benim yumurtalar hazır ola geçmiş olsaydı ben çoktan selam verdirmiştim vallaaaa
basket macı varmıs dıyorum gel onumuzdekı maclara bakalım az kaldı gelcem dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?