Muhtemelen hamilesin:) yani inş beklenen bebiş gelmiştir...
Bende birşey sorcam? adet tarihim 17 aralıktı henüz daha olmadım fakat 2 gğn önce kahverengi ve bol sancılı akıntım geldi ben oluyorum diye düşünüyodum ki halada öyle düşünüyorum neyse.. bunun yanında adetime 11 gün varken kat tahlili yaptrdım ve değer 2,36 çıktı acaba hamile olma şansım olmuşmudur:S
cevap verirseniz çooooooooook sevinirimmmmm:)
Herkese merhabaa..... yazılarınızı bastan sona okudum:)) cok renklii ve heycanlı bi sayfa olmus:)
bendee bu ay sogan kürüne baslıcam Allahın izniyle... bizde yeni yeni basladık denemelere..
hamiş olmayıı cook istiyorum. kilo vermeye calısıyorum.pkoluyum ne yazıkki
umarım sogan kürünün faydasını görürüm..
hepinizee sevgilerrr ve bebişlii yıllar diliyorum..
umarım bu yıll isteyenn herkese rabbim sağlıklı sıhhatli bebişler nasip ederr (AMİN)
Çok erken canım çıkmaz daha ama gününden 3 gün sonra bile silik çıkabiliyor merakın varsa kan testi yaptır çıkar:)
Pekte erken sayılmaz bi test al merakını gider en azındn canım.. Allah daha fazla bekletmesin inş bir an önce kavuşursun inşallah bebeğine.. :26:
inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlısıysa tabi kavuşuruz kuzucuklarımıza :) birkaç gün daha beklesem iyi olacak sanırım kafamı dağıtmaya çalışıyorum başka şeylerle. Allahtan çalışıyorum yoksa çook strese girerim ben çok sabırsızım(
kızlar benimde son adet tarihim 3 ocak.. kadın doğuma gittim aynı gün smear testi yaptı bide alttan ultrasonla baktı ne kan ne başka bir test yapmadı doğum kontrol haplarına devam edebilirsin dedi.. sadece iltihap olduğunu söyledi hap verdi
Son bir buçuk haftadır miğde bulantısı, kusma, baş dönmesi, ellerde titreme zaman zaman açık krizleri zaman zaman canım birşey yemek istemiyor.. halsiz düşüyorum..
geçen hafta haplardan 3 tane içmiştim sonra bu belirtiler başlayınca yan etkilere baktım orda yazıyordu yan etki miğde bulantısı baş dönmesi olabilir diye hapları bıraktım hatta çöpe attım böyle yan etkimi olur?? 4 gün geçti hapları kullanmıyorum bende belirtiler tam gaz bugün resmen pili bitmiş duracell gibi oldum ellerim titredi halsizlikten
akşam üzerin kasıklarımın iç tarafında böyle gıdıklanmayala kaşıntı gibi bir ağrı ve vajinamın tam çıkşında sürekli idrar var gibi idrarımı yapınca da yanma oluyor..
ne bu şimdi??
siz evlendikten sonra ne kadar süre korundunuz ? bu aylık iğne yada ertesigün haplarının zararı varmıdırki? yeni evli birine tavsiyeniz nedir.. çocuk isteyince yumurta gününü mü hesapladınız peki?
teşekkür ederim canım sanırım beklesem iyi olacak bugün biraz karnım ağrıyor ve karnım şiş gibi adet olacağım galiba ya offfffff
evlendikten sonra korunma gibi bişeyimiz olmadı cunku ben vajinismustum o olayı cözdukten sonra hiç korunmadık ve hemen hamile kalmıstım dogumdan sonra 7 ay dogum kontrol hapı içtim sonraki 2 yıl eşim korundusiz evlendikten sonra ne kadar süre korundunuz ? bu aylık iğne yada ertesigün haplarının zararı varmıdırki? yeni evli birine tavsiyeniz nedir.. çocuk isteyince yumurta gününü mü hesapladınız peki?
ya kızlar bilgisi olan beni aydınlatır mı?ben 28 günde adet görüyorum son adetim 25 aralık ocagın 4 5 günlerinde kasık agrım başladı 6 günün sabahıysa sol kasıgımda dakikalık ama şiddetli bir agrı cektim eşimle ilişkiye girdik sonra 6 7 8 ilşki devam etti tabi kasık agrım arttı bel agrım bulantımda eklendi 9 ara verdik agrım vardı 10 da sag kasıgma gecti agrııı sabaha kadr agrıdı bel agrım bulantı devam etti ama övürmedim bile içim bulanıyo derler ya o şkeilde gün aşırı ilşkiye grdik bel agrısı kaldı şimdi mutemelen adtim 22 sinde ama adet olcam gibi agrııı ha söküldüm sökülcem gibi bide baş agrısı başladı az önce baktıgımdada pembemsi leke gelmiş akıntıyla belim hala agrıyo ve sanki gazım varmış gibiii ateş basmasıda cabasııı sizce bu belirtlere göre test yapmalımıyım şimdi bide sık sık idrara cıkıyorum sıvı tüketyiyom bu aralar ona yoruyom ama
kızımmmm neden daha test yapmadın ben ilk bebegimde 2 gun gecmişti adetim hemen yapmıstım ve cıkmstı...guzel haberlerini bekliyoruzKızlar hala adet olmadım 14 ocakta olmam gerekiyordu yalnız cok cabuk acıkıyorum mide bulantım var ve kasıklarım idrarım geldıgınde falan agrı yapıyor ani hareketlerde sizce neyim ben:)))
ilactan olabilir canımkızlar benimde son adet tarihim 3 ocak.. kadın doğuma gittim aynı gün smear testi yaptı bide alttan ultrasonla baktı ne kan ne başka bir test yapmadı doğum kontrol haplarına devam edebilirsin dedi.. sadece iltihap olduğunu söyledi hap verdi
Son bir buçuk haftadır miğde bulantısı, kusma, baş dönmesi, ellerde titreme zaman zaman açık krizleri zaman zaman canım birşey yemek istemiyor.. halsiz düşüyorum..
geçen hafta haplardan 3 tane içmiştim sonra bu belirtiler başlayınca yan etkilere baktım orda yazıyordu yan etki miğde bulantısı baş dönmesi olabilir diye hapları bıraktım hatta çöpe attım böyle yan etkimi olur?? 4 gün geçti hapları kullanmıyorum bende belirtiler tam gaz bugün resmen pili bitmiş duracell gibi oldum ellerim titredi halsizlikten
akşam üzerin kasıklarımın iç tarafında böyle gıdıklanmayala kaşıntı gibi bir ağrı ve vajinamın tam çıkşında sürekli idrar var gibi idrarımı yapınca da yanma oluyor..
ne bu şimdi??
merhaba kızlar iyi akşamalr
ayy son 2 gundur fena midem bulanıyor daha dogrusu içim bulanıyyor ama bukadar erken belirti olmaz biliyorum
kendimi şartlandırmakta istemiyorum ama psikolojik olarak etkileniyorum sanırım
adetime 1 hafta var offf merak içindeyim yaaa
inşallah canım ama bu ay sadece 1 ilişki olduBebişe yoralım bebiş gelsin o zaman canımEeee hadi hayırlısı diyeliiiim ya Rabbim gönlüne göre versin inşallahhhhh
inşallah canım ama bu ay sadece 1 ilişki oldu
ilk seferde hamile kalanlara cok gulerdim ne bu ben kapıdamı bekliyor hemen olmus diye
bakalım artık kısmet olmazsada sıkmıcam canımı sonucta 1 kere denedik daha :26:
Kızlar Merhaba geçen ayın 10'unda kımyasal gebelik geçirdim.14 aralıkta normal kanama yasadım.Bu ay 2 gün gecikti bende ki belirtiler şöyle;
mide bulantısı (acıktıkça) devamlı oburluk:) ve seffaf akıntı 1 haftadır sizce hamile miyim yarın test alıp yapıcam:)
Ayyy belirtiler o yolda ama umarım öyledir canım ya çok sevindim şimdiden. Test al yarın hemen al hemen bizede haber ver gelsin bebişler ya de uğurlu bi topic olduuuuu burasıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?