Hamile miyiz:)(ocak ayı umudu olanlar)

Muhtemelen hamilesin:) yani inş beklenen bebiş gelmiştir...

Bende birşey sorcam? adet tarihim 17 aralıktı henüz daha olmadım fakat 2 gğn önce kahverengi ve bol sancılı akıntım geldi ben oluyorum diye düşünüyodum ki halada öyle düşünüyorum neyse.. bunun yanında adetime 11 gün varken kat tahlili yaptrdım ve değer 2,36 çıktı acaba hamile olma şansım olmuşmudur:S

cevap verirseniz çooooooooook sevinirimmmmm:)

Canım akıntı gecen ay ben de de geldi ve kımyasal gebelik oldugunu ogrendım cok hareket etme mumkunse yat su an yerlesıyordur bebiş kan tahlılını kontrol ettir eger yukselmısse bebiş devam edıyordur ama sakın agır kaldırma ben kaldırdım ve bebıs yerlesemedı

İnşallah bebek seninle olur aslıhan bebek:)

Çok erken canım çıkmaz daha ama gününden 3 gün sonra bile silik çıkabiliyor merakın varsa kan testi yaptır çıkar:)

teşekkür ederim canım sanırım beklesem iyi olacak bugün biraz karnım ağrıyor ve karnım şiş gibi adet olacağım galiba ya offfffff

Pekte erken sayılmaz bi test al merakını gider en azındn canım.. Allah daha fazla bekletmesin inş bir an önce kavuşursun inşallah bebeğine.. :26:

inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlısıysa tabi kavuşuruz kuzucuklarımıza :) birkaç gün daha beklesem iyi olacak sanırım kafamı dağıtmaya çalışıyorum başka şeylerle. Allahtan çalışıyorum yoksa çook strese girerim ben çok sabırsızım (

Sabır sabır inşallah Hepimiz bebiş haberlerimizi paylaşıcaz ben inanıyoruuuum :))))

kızlar benimde son adet tarihim 3 ocak.. kadın doğuma gittim aynı gün smear testi yaptı bide alttan ultrasonla baktı ne kan ne başka bir test yapmadı doğum kontrol haplarına devam edebilirsin dedi.. sadece iltihap olduğunu söyledi hap verdi

Son bir buçuk haftadır miğde bulantısı, kusma, baş dönmesi, ellerde titreme zaman zaman açık krizleri zaman zaman canım birşey yemek istemiyor.. halsiz düşüyorum..
geçen hafta haplardan 3 tane içmiştim sonra bu belirtiler başlayınca yan etkilere baktım orda yazıyordu yan etki miğde bulantısı baş dönmesi olabilir diye hapları bıraktım hatta çöpe attım böyle yan etkimi olur?? 4 gün geçti hapları kullanmıyorum bende belirtiler tam gaz bugün resmen pili bitmiş duracell gibi oldum ellerim titredi halsizlikten

akşam üzerin kasıklarımın iç tarafında böyle gıdıklanmayala kaşıntı gibi bir ağrı ve vajinamın tam çıkşında sürekli idrar var gibi idrarımı yapınca da yanma oluyor..

ne bu şimdi??

Canım bahsettiğin belirtiler doğum kontrol hapının yan etkilerinede benziyo ama başka bişeyde olabilir bence başka bir doktora daha görün derim.. Vajinal bölgede kaşınma mantar diye yorumlanır ama idrarla ilgili yaşadığın sorunda sistit olabilir. Sistit idrar yollarında gelişen bir enfeksiyon olduğu için mesane iltihabı diye bilinir. Bence sen bu konuda başka bir uzmana daha görün canım. Çok geçmiş olsun...

siz evlendikten sonra ne kadar süre korundunuz ? bu aylık iğne yada ertesigün haplarının zararı varmıdırki? yeni evli birine tavsiyeniz nedir.. çocuk isteyince yumurta gününü mü hesapladınız peki?

arkadaşım sakın haa o iğnelerden yaptırayım deme çok sakıncalı adetinin bütün düzenini bozarsın.

siz evlendikten sonra ne kadar süre korundunuz ? bu aylık iğne yada ertesigün haplarının zararı varmıdırki? yeni evli birine tavsiyeniz nedir.. çocuk isteyince yumurta gününü mü hesapladınız peki?
evlendikten sonra korunma gibi bişeyimiz olmadı cunku ben vajinismustum o olayı cözdukten sonra hiç korunmadık ve hemen hamile kalmıstım dogumdan sonra 7 ay dogum kontrol hapı içtim sonraki 2 yıl eşim korundu
ertesi gun ve iğnenin zararlarını arkadasım vermiş bencede kullanma derim ...ilkinde oldugu gibi şimdide yumurtlama gununu hesaplamadım canım :)

yaaa psikolojikte olabiliyor belirtiler ama test yap bencede hayırlısıyla bebege kavusursun inşallah
Kızlar hala adet olmadım 14 ocakta olmam gerekiyordu yalnız cok cabuk acıkıyorum mide bulantım var ve kasıklarım idrarım geldıgınde falan agrı yapıyor ani hareketlerde sizce neyim ben:)))
kızımmmm neden daha test yapmadın ben ilk bebegimde 2 gun gecmişti adetim hemen yapmıstım ve cıkmstı...guzel haberlerini bekliyoruz

ilactan olabilir canım
sen birdaha doktora görün bence

merhaba kızlar iyi akşamalr
ayy son 2 gundur fena midem bulanıyor daha dogrusu içim bulanıyyor ama bukadar erken belirti olmaz biliyorum
kendimi şartlandırmakta istemiyorum ama psikolojik olarak etkileniyorum sanırım
adetime 1 hafta var offf merak içindeyim yaaa

Bebişe yoralım bebiş gelsin o zaman canım Eeee hadi hayırlısı diyeliiiim ya Rabbim gönlüne göre versin inşallahhhhh

Bebişe yoralım bebiş gelsin o zaman canım Eeee hadi hayırlısı diyeliiiim ya Rabbim gönlüne göre versin inşallahhhhh
inşallah canım ama bu ay sadece 1 ilişki oldu
ilk seferde hamile kalanlara cok gulerdim ne bu ben kapıdamı bekliyor hemen olmus diye
bakalım artık kısmet olmazsada sıkmıcam canımı sonucta 1 kere denedik daha :26:

Güldüğün başına gelsin inşallah emi Gülünce başına gelen en güzel şey olur işte Bu işler hiç belli olmaz canım hayırlısı diyeliiiim Biz de daha 1 defa denedik ama adete yakın birlikte olupta hamile kalan var mı bilmiyorum canım D: Ya tutarsaaaaa diyoruum

kızımmmm neden daha test yapmadın ben ilk bebegimde 2 gun gecmişti adetim hemen yapmıstım ve cıkmstı...guzel haberlerini bekliyoruz

Nurran cım ben gecen ay kımyasal gebelik geçirdim şu anda seffaf akıntım devam edıyor karnımda hafif gerilmeler var adet olurum dıye korkuyorum ve ılk defa gogsum hıc agrımıyor.Aç hısettıgım an oburlasıyorum ve mıdem bulanıyor bu durum da ne dersin hamile miyimdir?

Kızlar Merhaba geçen ayın 10'unda kımyasal gebelik geçirdim.14 aralıkta normal kanama yasadım.Bu ay 2 gün gecikti bende ki belirtiler şöyle;
mide bulantısı (acıktıkça) devamlı oburluk:) ve seffaf akıntı 1 haftadır sizce hamile miyim yarın test alıp yapıcam:)

Ayyy belirtiler o yolda ama umarım öyledir canım ya çok sevindim şimdiden. Test al yarın hemen al hemen bizede haber ver gelsin bebişler ya de uğurlu bi topic olduuuuu burasıııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…