• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyiz acaba

Bursci

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
65
27
8
34
Kızlar iyi geceler
Benim ayın 4 ünde adet günüm kaç gün önceden göğüslerim hassaslasti bayağı ara ara kasikla karnım arası bir ağrılar oluyor dunden beri de bugün özellikle oturduğum yerden bile o kadar uyudum kii aşırı uykum geliyor sürekli esniyorum ve uyukluyorum ayakta bile normalde B12 eksikliği olunca uyku gelir ama ben folik asit kullanıyorum içerisinde B12 var zaten ondan değil muhtemelen sizce hamile olabilir miyim

Benimde ayın 3 ü adet günüm
Ne göğüs acısı var ne başka bşy adet olacağım yani ama sizde ciddi belirtiler var test yapın 🎀

Adet günümden 4 5 gün önceden kasık ağrım çok olmuştu adet gününü 1 gün geçince ağrılar kesildi. Gripmişim gibi halsizlikte olmuştu. Bence hamile olabilirsiniz

Regliniz geçmeden test yapmayın bence .. en iyi sonuc o zaman belli olur

Kızlar iyi geceler
Benim ayın 4 ünde adet günüm kaç gün önceden göğüslerim hassaslasti bayağı ara ara kasikla karnım arası bir ağrılar oluyor dunden beri de bugün özellikle oturduğum yerden bile o kadar uyudum kii aşırı uykum geliyor sürekli esniyorum ve uyukluyorum ayakta bile normalde B12 eksikliği olunca uyku gelir ama ben folik asit kullanıyorum içerisinde B12 var zaten ondan değil muhtemelen sizce hamile olabilir miyim
Test yap canım folik asitle ilgisi yok belirtiler uyuyor gebeliğe test yapmadan anlayamazsın

Kızlar bugün de belki yüz defa çise gittim böyle de olunca insan daha bir hevesleniyor hamilemiyim diye yaaaa

Back