• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim🥺

Yeni yazabildim canım çok teşekkür ederim. 😊🧡 Hamileymisim 7 haftalık olduk bile, asıl belirtiler de geçen hafta başladı ama hamileliğim bayağı riskli geçiyor. Düşük riskimiz varmış bu yüzden sürekli ağrım var, ilaç kullanıyorum. Hayırlısı bakalım 🌼
Ay maşallah canım hayırlısı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım ✨🤰🏻 umarım sağlıkla ilerler kuzum 🥲

Ay maşallah canım hayırlısı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım ✨🤰🏻 umarım sağlıkla ilerler kuzum 🥲
Çok teşekkür ederim kuzum benim ❤️ İnşallah hayırlısı artık derdimiz sıkıntımız bitmiyor daha yeni evlendik ama çocuk da etkileniyor bence😐

Çok teşekkür ederim kuzum benim ❤️ İnşallah hayırlısı artık derdimiz sıkıntımız bitmiyor daha yeni evlendik ama çocuk da etkileniyor bence😐
Aman canım stres yapma bu dönemler önemli ilk 3 ay stres sıkıntı yapma kendine dikkatli ol kuzum 🎈🥲 hayırlısı ile inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🥰🥰

Back
X