- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
canım yaptım bi yorumlar mısın2 saat once sıvı almamanız lazim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaptım bi yorumlar mısın2 saat once sıvı almamanız lazim.
Yumurtan çatlamış siliklesmeye başlamış mutlaka önünde ki 3 gunu değerlendir arkadaşım dilerim ay sonu hayırlı haber alırsın inşallahcanım yaptım bi yorumlar mısın
banada ole geldi ya bak son günlerde yaptıgım testler ben yeni mi yumurtluyorum yaniYumurtan çatlamış siliklesmeye başlamış mutlaka önünde ki 3 gunu değerlendir arkadaşım dilerim ay sonu hayırlı haber alırsın inşallah
Canım en son da ki siliklesmeye başlamış sanki ya da testen oyle cıkmış.banada ole geldi ya bak son günlerde yaptıgım testler ben yeni mi yumurtluyorum yani
Beklemişim bekleyecem kadarCanım en son da ki siliklesmeye başlamış sanki ya da testen oyle cıkmış.
Ya da sen bk kan testi versene en iyisi kafan rahatlasın en azından en fazla 2 gun cifr cizgi cikad sonra siliklesmesi gerekirdi çünkü
Hadi hayırlı haberlere vesile olsun inşallah arkadaşım, mübarek cuma gunuBeklemişim bekleyecem kadarpazar günü bi ovu testi daha yaparm aynısa kan verririm
Amin canm inşallhhh yumurtlama isede şansım yine varHadi hayırlı haberlere vesile olsun inşallah arkadaşım, mübarek cuma gunu
Aynen öyle arkadaşım. Ama eğer hamileysen ilişki riskde oluşturabilir.Amin canm inşallhhh yumurtlama isede şansım yine var
Hayırlı olsun canim inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin Rabbim.Ewet gördüm
nasip artıkAynen öyle arkadaşım. Ama eğer hamileysen ilişki riskde oluşturabilir.