- 25 Kasım 2015
- 29
- 15
- 3
- 33
- Konu Sahibi defneeee55555
-
Meraba canım kimse burda bu konu hakkında kesin bilgi veremezki:) inşallah hamilesindir canım.3. Günün de geçsin bi test yap bakalım sonucu paylaş.umarım hamilesindir :)) merakla bekliyoruz yarın da geçerse test yap inşallah iki çizgi görürüsn canım :))mrb hanımlar ben kistimden dolayı iki ay kdr d.k hapı yaz+24u kullandım ve üçüncü ayda yarida kesip adet oldum sonra da esimle çocuk istedik ve bugün adetimden 2gun gecdi ama karın ağrısı akıntı ve goguslerde hassasiyet var sizce hamilemiyim beni bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim :)
İnşallah bebiş tir stres yapma canım benim eşinde stres yapmasın.akışına bırak zaman bırak olur Allahın izniyle hepimizin olur inşallah :) gelsin bebişler inşallah yap haberlerini bekliyoruz.Biraz daha zaman geçerse kan tahlili yaparsın inşallah sonuç pozitif olur.olmasa da üzülme olur Allahın izniyle yeterki stres yapma kafaya takmaayy inşallah cnm yha esimle çok istiyoruz bi hafta önce yaptım tek çizgi çıkmıştı bakalım şimdi ne olacak :) ya bebis geliyo :) yada yine kistim var
Geçmiş olsun canım inşallah geçer ya adet olunca o kistler gidiyo patlıyor zaten bende de vardı geçti çok şükür sende de geçer inşallah Allah şifa versin canım.amin amin Rabbim tüm isteyenlere versin bizede inşallahorası öyle tabiki kuzum benim tek korkum sadece adetimin yine kisten dolayı olmaması çünkü çok çektim bu kist yüzünden adet olamama durumunu. bakalım hayırlısı Allahım kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah
Allah bağışlasın inşallah çocuklarınızı Rabbim Bize de nasip etsin anne olmayı inşallah insanın elinde değil işte yıkılıyorsun biran bütün vücudun buz gibi oluyo ateş basıyor o duyguyu anlıyorsıbuzdur sonra Rabbime sığınıyorum Allah o derde olur hayırlısı artıkCnn baklava yumurtlayan geç olursa gebelik sonucun geç yapmalısınız cunki döllenme sonra oluyor ya beklerim bakalım panik etme jnanki bunlara deymiyor bende ağladım hep skmdi iki cocuk annesiyim
Bozuk sanki başka test alıp yapın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?