hamile miyimmm ?

defneeee55555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
29
15
3
33
mrb hanımlar ben kistimden dolayı iki ay kdr d.k hapı yaz+24u kullandım ve üçüncü ayda yarida kesip adet oldum sonra da esimle çocuk istedik ve bugün adetimden 2gun gecdi ama karın ağrısı akıntı ve goguslerde hassasiyet var sizce hamilemiyim beni bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim :)

mrb hanımlar ben kistimden dolayı iki ay kdr d.k hapı yaz+24u kullandım ve üçüncü ayda yarida kesip adet oldum sonra da esimle çocuk istedik ve bugün adetimden 2gun gecdi ama karın ağrısı akıntı ve goguslerde hassasiyet var sizce hamilemiyim beni bu konuda beni aydinlatirsaniz sevinirim :)
Meraba canım kimse burda bu konu hakkında kesin bilgi veremezki:) inşallah hamilesindir canım.3. Günün de geçsin bi test yap bakalım sonucu paylaş.umarım hamilesindir :)) merakla bekliyoruz yarın da geçerse test yap inşallah iki çizgi görürüsn canım :))

ayy inşallah cnm yha esimle çok istiyoruz bi hafta önce yaptım tek çizgi çıkmıştı bakalım şimdi ne olacak :) ya bebis geliyo :) yada yine kistim var :(

ayy inşallah cnm yha esimle çok istiyoruz bi hafta önce yaptım tek çizgi çıkmıştı bakalım şimdi ne olacak :) ya bebis geliyo :) yada yine kistim var :KK43:
İnşallah bebiş tir stres yapma canım benim eşinde stres yapmasın.akışına bırak zaman bırak olur Allahın izniyle hepimizin olur inşallah :) gelsin bebişler inşallah yap haberlerini bekliyoruz.Biraz daha zaman geçerse kan tahlili yaparsın inşallah sonuç pozitif olur.olmasa da üzülme olur Allahın izniyle yeterki stres yapma kafaya takma

orası öyle tabiki kuzum benim tek korkum sadece adetimin yine kisten dolayı olmaması çünkü çok çektim bu kist yüzünden adet olamama durumunu. bakalım hayırlısı Allahım kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah

orası öyle tabiki kuzum benim tek korkum sadece adetimin yine kisten dolayı olmaması çünkü çok çektim bu kist yüzünden adet olamama durumunu. bakalım hayırlısı Allahım kimsenin kucağını boş bırakmaz inşallah
Geçmiş olsun canım inşallah geçer ya adet olunca o kistler gidiyo patlıyor zaten bende de vardı geçti çok şükür sende de geçer inşallah Allah şifa versin canım.amin amin Rabbim tüm isteyenlere versin bizede inşallah

Bence hamile olabilirsin ilk idrarinla yaparsan yani sabah gebemisin öğrenebilirsiniz daha doğru sonuç veriyor .ins hamilesjndir

Selamünaleyküm kızlar defneeee5555 ne yaptın canım sonuçları falan.

Demin sonucumu öğrendim negatif maalesef :( ağlıyorum şuan ne zormuş bu işler ya nasip kısmet herşeyin hayırlısını versin Rabbim inşallah.
Henüz hasta olmadım daha kanda çıkmadı bişey doktorum 1 hafta daha bekle dedi eğer olmazsan yine kan testi yaptır dedi.ondan sonra verdiğim ilacı al dedi adet söktürücü verdi.tarlusal diye.kullansam mı onu da bilemedim kullanmayıp soğan suyu mu içsem onu da bilmiyorum yardım edin kızlar ne yapmalıyım.Ama olsaydı kan testinde çıkardı Demi
Ama doktor bana dedi çıkmazsa 1 hafta sonra yine kan testi yaptır diye? Kanda normal zamanda hemen çıkmaz mı ki ben anlamadım bu işten ne yapıcamı bilmiyorum Herşeyin hayırlısı

Cnn baklava yumurtlayan geç olursa gebelik sonucun geç yapmalısınız cunki döllenme sonra oluyor ya beklerim bakalım panik etme jnanki bunlara deymiyor bende ağladım hep skmdi iki cocuk annesiyim

Cnn baklava yumurtlayan geç olursa gebelik sonucun geç yapmalısınız cunki döllenme sonra oluyor ya beklerim bakalım panik etme jnanki bunlara deymiyor bende ağladım hep skmdi iki cocuk annesiyim
Allah bağışlasın inşallah çocuklarınızı Rabbim Bize de nasip etsin anne olmayı inşallah insanın elinde değil işte yıkılıyorsun biran bütün vücudun buz gibi oluyo ateş basıyor o duyguyu anlıyorsıbuzdur sonra Rabbime sığınıyorum Allah o derde olur hayırlısı artık

Bnmde 6 ay öyle oluyordu yumurtlama testi aliordum yaoiodum hep takip ediyordum prolaktin hormonu yüksekti o düştü hemen hamile kaldım zaten

20151213_110159.jpg

Test bozuk gibi ama sunu syliyim bnde adettim 2gun gectii kan verdim negatif cikti 10 gun sonra kanda pozitifti

Back