• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE MİYİMM ???

Şoyle anlatayım cnm bir evlilk yaptim 19 yasinda 20 yaşıma geldigimde bir oglum oldu 12 yil sonra eski eşim abimin eşiyle yakaladım ayrıldim 6 yıl sonra hiç evlenmemis bekar ailenin tek erkek ogluyla evlendim çokkk mutluyim severek evlendik ee ister istemez tum aile benim ailemde esimin aileside bebek istiyor hatta benim oglumda istiyor ama malesef benim bir oglum oldugu için devlet yapmiyor çatlatma igneleri kolemen aşilama sogan kurleri vs vs olmadi ee ben 40 yasinda esim 43 yasinda artik çok zor canim mutlulugumuza gzl bir meyve eklensin istedik ama ne yapalim kader iste
1 oglunuz varmis şükredin ya o da olmasaydi. Olmayan nice kadinlar var.

1 oglunuz varmis şükredin ya o da olmasaydi. Olmayan nice kadinlar var.
Ben tabiki şukrediyorum esim babalik duygusnu yasamadı onu anlamak gerek oda baba olmak istiyor nasil bizler anne olmak istiyorsak varken bile o yokken istemesi çok normal degilmi

Ben tabiki şukrediyorum esim babalik duygusnu yasamadı onu anlamak gerek oda baba olmak istiyor nasil bizler anne olmak istiyorsak varken bile o yokken istemesi çok normal degilmi
Anlıyorum tabii ki ben sizin uzulmenize boyle konustum. Onun sperm sayisina falan bakildi mi?

Ahh keşke tüm aile seferber olsa da size tüp bebek yaptırsa.ben de üzüldüm şimdi
Ne yapalım kaderde ne varsa o yaşanıyor iste hayirlısi diyelim artik ben artik alistiriyorim kendimi adetim duzene binsin bebegin olmicahina ikna edicem kalbimi Allah nasip etmiyorsa vardir bir bildigi tsk ederim cnm

Evet yasina gore gayet iyiymiş sper sayisi benim yumurta kalitem az AMH çok düsük 0.04 yani son gittigim dr imkansiz demisti
Benim annem 30lu yaslarin sonlarinda hamile kalmisti. Adeti cok duzensizdi olmaz diye dusunurken oldu. Allahtan umit kesilmez.

Seni Allahmi soyletti nedir bügün ailem tüp bebek için para toplayalim bir kez dene dedi nasıl gzl kalbin varmış 😍😘
Canım cidden içimden dileyerek söyledim dua ettim.Rabbim seninde benimde bekleyen herkesinde yüzünü güldürsün.kimse maddi durumlardan dolayı evlattan mahrum kalmasın.

Canım cidden içimden dileyerek söyledim dua ettim.Rabbim seninde benimde bekleyen herkesinde yüzünü güldürsün.kimse maddi durumlardan dolayı evlattan mahrum kalmasın.
Bügun dr gittim dr çok iyiyfi okadar ćok guven verdiki derdimiz su an bebek degil senin reglini duzene sokmak once onu halledelim dedi sonra neden tüp bebek denemediniz dedi maddi durum dedim tamam regl çozelim ben senin için ellimden geleni yapicam dedi sonra dr ciktim annem aradi ne oldu diye anlattim kardesler kuzenler toplansin bu para bir kez dene dedi inan okadar umutsuzdum ki bügün çok aglamistim sonra sen yazdin ailele toplasa diye Allahim.bügun ne oluyor boyle dedim icime oyle bi rahatlik oldu ki anlatamam hersey bir vesile iste ilk sen başlattin bügün bunu Allahım seninde gönlüne göre versin herşeyi gerçekten içten dilemişsin demekki çokkkkkkk tşkkkk ederim😍😍😍😍😍😍👃👃👃

Bügun dr gittim dr çok iyiyfi okadar ćok guven verdiki derdimiz su an bebek degil senin reglini duzene sokmak once onu halledelim dedi sonra neden tüp bebek denemediniz dedi maddi durum dedim tamam regl çozelim ben senin için ellimden geleni yapicam dedi sonra dr ciktim annem aradi ne oldu diye anlattim kardesler kuzenler toplansin bu para bir kez dene dedi inan okadar umutsuzdum ki bügün çok aglamistim sonra sen yazdin ailele toplasa diye Allahim.bügun ne oluyor boyle dedim icime oyle bi rahatlik oldu ki anlatamam hersey bir vesile iste ilk sen başlattin bügün bunu Allahım seninde gönlüne göre versin herşeyi gerçekten içten dilemişsin demekki çokkkkkkk tşkkkk ederim😍😍😍😍😍😍👃👃👃
Amin canım inşallah.sana bir iki tavsiyem olacak.arı sütü propolis karışımı ye her sabah.Hücrelerebi yeniliyor.ayrıca hayıt tohumu ve testeredişli aslan pençesi ikisi de hormon için birebir.tabi nasıl kullanacağını iyi araştırmak lazım.ben genelde adetin 3.günü başlayıp 5 gün sabah hayıt gece yatmadan önce testere dişli içiyorum o ay yumurtlama akıntımı çok net görüyorum.tabi bana ibrahim saraçoğlunun sekreteri derdimi anlatınca böyle kullanmamı önermişti.senin içinde bilen birilerine danışmak lazım.istersen buradan bi araştır hayıt tohumunu falan.senin bir çocuğun olmuş bundan sonrada olacağını düşünüyorum ben

Amin canım inşallah.sana bir iki tavsiyem olacak.arı sütü propolis karışımı ye her sabah.Hücrelerebi yeniliyor.ayrıca hayıt tohumu ve testeredişli aslan pençesi ikisi de hormon için birebir.tabi nasıl kullanacağını iyi araştırmak lazım.ben genelde adetin 3.günü başlayıp 5 gün sabah hayıt gece yatmadan önce testere dişli içiyorum o ay yumurtlama akıntımı çok net görüyorum.tabi bana ibrahim saraçoğlunun sekreteri derdimi anlatınca böyle kullanmamı önermişti.senin içinde bilen birilerine danışmak lazım.istersen buradan bi araştır hayıt tohumunu falan.senin bir çocuğun olmuş bundan sonrada olacağını düşünüyorum ben
Şu reglm duzene girsin hemen yapicam hayit tohumu incit kurü birde bend eibrahim saracoglun sekreterine yazicam Allahım herkese ama her isteyene hayirlisi ile nasip etsin

Back