Çok sevindim senin adına yazmayınca dedim bayıldı galiba2 gün sonra tekrar baktırırsın bakalım
![]()
Bu sabah tekrar baktırdım değerim 3 e katlamış 71.96 olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim senin adına yazmayınca dedim bayıldı galiba2 gün sonra tekrar baktırırsın bakalım
![]()
Çokk iyii güzel ilerliyor hayırlısı bakalım canımBu sabah tekrar baktırdım değerim 3 e katlamış 71.96 olmuş
hayirli olsun![]()
Testin pozitif zaten :) Hayırlı olsun canım Sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini inşallah ❣
Test yaptınmı canımBen de çatlatma ignesi vuruldum 11 gün oldu hic belirti yok ama test yapasım geliyorr:/
Hayır regl gecerse yapıcamTest yaptınmı canım
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benimde boyle cikmisti ama ikinci gun bisey yoktu
Tekrarladim ama cikmadiÇizgi var canım görünüyor yarın tekrarlar istersen
Gozun aydin cnm.benimde 6 gun geçtı ateş basiyor dudakalrim da yaniyo beyaz 10 gundur akıntim var birde bel agrisi yrn sabah bende kan vericem3 gün gecikti adetim bel ağrısı gaz sancısı ateş basması gibi belirtiler vardı
Gozun aydin cnm.benimde 6 gun geçtı ateş basiyor dudakalrim da yaniyo beyaz 10 gundur akıntim var birde bel agrisi yrn sabah bende kan vericem
Kan vermedim evde idrar testi yaptim sabah hayali çizgi bile yok artik cok yoruldum bebekten geçtim 3 4 aydır bu dizensizligim cok canimi sıkiyor dr gidiyorum defalarca yok erken menepoz yok kist ama kimse ilac bermiyor bebek istiyoruz dedihim an hemen tup bebek yapalim diyip yolluyorlar beni yoruldum adetimi duzene sokacak bi dr bulamiyorum hormon testlerim var gecen ay yaptirmistim bügun tekrar dr bulmaya çalısacam ama anladim artik bebegim.olmaz benim sabah 7den beri hiç iyi degilim cnmCanım kan verdin mi
Kan vermedim evde idrar testi yaptim sabah hayali çizgi bile yok artik cok yoruldum bebekten geçtim 3 4 aydır bu dizensizligim cok canimi sıkiyor dr gidiyorum defalarca yok erken menepoz yok kist ama kimse ilac bermiyor bebek istiyoruz dedihim an hemen tup bebek yapalim diyip yolluyorlar beni yoruldum adetimi duzene sokacak bi dr bulamiyorum hormon testlerim var gecen ay yaptirmistim bügun tekrar dr bulmaya çalısacam ama anladim artik bebegim.olmaz benim sabah 7den beri hiç iyi degilim cnm
Adanada yasiyorum cnm ben 40 yaşindayım cnm yastan dolayi olması çokkk zor artik buna alıştırcam kendimi belkide bu adetimin duzensizligi inanmak istemedigim drlarin soyledigi gibi erken menopoz esiminde her ay hayal kirikligi tarfisiz artik bugün oda bizim çocugumuz olmaz vazgec artik dedi pes ettik bir tek tüp bebek denemedik oda butcemizi aşıyor bühün dr gidecem adet duzenleştirici falan verirse artik oni da vermezse bir daha drda gitmicem inan çok yoruldum sabahtan beri agliyorum bakiyorum etrafima hamile kaliyorlar bebege bakabilecek inanilmaz maddi durumlari var ama ugrasamam diyip aldiriyorlar biz bu kadar isterken rabbim nasip etmiyor isyan etmiyorum sadece küçük bir sitem benin kisi çok yorgun ve kirgın kalbim Alalhım isteyen herkese nasip etsin ne diyelim bize vermiyorsa varbi bildigi artik yapacak baska biseyim yokÖyle düşünme seninde bebeğinin doğum tarihi bellidir ben 1 senelik evli olmama rağmen herkes çocuk haberi bekliyordu eşim bile baskı yapiyodu ben ona rağmen psikolojimi hiç bozmadım sabrettim çünkü olsada olmasada Allah'tan gelen birşey bu ve illaki de benimde çocuğumun dogucak tarihi Allah tarafından belldkr zaten bize düşen sabır , İstanbul'da mi oturuyorsun ?
Neden devlette tüp bebek yaptırmıyosun?Adanada yasiyorum cnm ben 40 yaşindayım cnm yastan dolayi olması çokkk zor artik buna alıştırcam kendimi belkide bu adetimin duzensizligi inanmak istemedigim drlarin soyledigi gibi erken menopoz esiminde her ay hayal kirikligi tarfisiz artik bugün oda bizim çocugumuz olmaz vazgec artik dedi pes ettik bir tek tüp bebek denemedik oda butcemizi aşıyor bühün dr gidecem adet duzenleştirici falan verirse artik oni da vermezse bir daha drda gitmicem inan çok yoruldum sabahtan beri agliyorum bakiyorum etrafima hamile kaliyorlar bebege bakabilecek inanilmaz maddi durumlari var ama ugrasamam diyip aldiriyorlar biz bu kadar isterken rabbim nasip etmiyor isyan etmiyorum sadece küçük bir sitem benin kisi çok yorgun ve kirgın kalbim Alalhım isteyen herkese nasip etsin ne diyelim bize vermiyorsa varbi bildigi artik yapacak baska biseyim yok![]()
Şoyle anlatayım cnm bir evlilk yaptim 19 yasinda 20 yaşıma geldigimde bir oglum oldu 12 yil sonra eski eşim abimin eşiyle yakaladım ayrıldim 6 yıl sonra hiç evlenmemis bekar ailenin tek erkek ogluyla evlendim çokkk mutluyim severek evlendik ee ister istemez tum aile benim ailemde esimin aileside bebek istiyor hatta benim oglumda istiyor ama malesef benim bir oglum oldugu için devlet yapmiyor çatlatma igneleri kolemen aşilama sogan kurleri vs vs olmadi ee ben 40 yasinda esim 43 yasinda artik çok zor canim mutlulugumuza gzl bir meyve eklensin istedik ama ne yapalim kader isteNeden devlette tüp bebek yaptırmıyosun?
Bunu bilmiyordum genelde üç aşılama sonrası devlet rapor çıkarıyor ve tüp bebek yapıyor.Şoyle anlatayım cnm bir evlilk yaptim 19 yasinda 20 yaşıma geldigimde bir oglum oldu 12 yil sonra eski eşim abimin eşiyle yakaladım ayrıldim 6 yıl sonra hiç evlenmemis bekar ailenin tek erkek ogluyla evlendim çokkk mutluyim severek evlendik ee ister istemez tum aile benim ailemde esimin aileside bebek istiyor hatta benim oglumda istiyor ama malesef benim bir oglum oldugu için devlet yapmiyor çatlatma igneleri kolemen aşilama sogan kurleri vs vs olmadi ee ben 40 yasinda esim 43 yasinda artik çok zor canim mutlulugumuza gzl bir meyve eklensin istedik ama ne yapalim kader iste
O hiç çocugu olmayanlara kısır raporu ile ama eslerden birinin bebegi var ise yapmiyorlar cnm malesefBunu bilmiyordum genelde üç aşılama sonrası devlet rapor çıkarıyor ve tüp bebek yapıyor.