Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayali bi cizgi var sanki canm. Sabah yaptığın test daha net sonuç verirKizlar regl 2 gün gecikti gece yaptım testi gerçi sabah yine yapicam ama merak ettim soruyorum o yüzden sizce hamilemiyim ?Eki Görüntüle 2678208 Eki Görüntüle 2678209
Baya belli oluyor benim yaptığım bundan daha silik. Bir iki gün sonra tekrar yapın koyulaşırsa hemen kan testi![]()
Iki cocugum var hep testlerim boyleydi adet gecmezse silik cikiyor bu sekilde. Hadi hayirli olsun
Hamilesiniz. Hayırlı olsun![]()
Moda mod gununde tutmuyor tabiki kan verirsen 200 civari falan cikar muhtemelen2 gün geçti aslında ama hiç böyle çıkmamıştı bende sabah yaptığım teste aynı bunun gibi
Moda mod gununde tutmuyor tabiki kan verirsen 200 civari falan cikar muhtemelen
Ben 2 gün geçtikten sonra sabah yaptım hemencik cıktı.Kan testi vermişsin madem sonucunu bizimle payalsirsan sevinirimKan verdim sonucunu bekliyorum , acaba teste bir hata olabilirmi diyede düşünmüyor değilim aslinda
TabikiBen 2 gün geçtikten sonra sabah yaptım hemencik cıktı.Kan testi vermişsin madem sonucunu bizimle payalsirsan sevinirim![]()
Silik çizgi görünüyor umarım pozitif çıkar kan testi de, bize de sonucu haber vermeyi unutmayın![]()
Bende görduyorum ikinci çizgiyi hamilesin Alalh kucagina almayı nasip etsin bu arada belirtin oldumu benimde geçti gunüm çokk fazla beyaz akintim var nerdeyse 10 gündür belirtilerini yazabilirmisin cnmKizlar regl 2 gün gecikti gece yaptım testi gerçi sabah yine yapicam ama merak ettim soruyorum o yüzden sizce hamilemiyim ?Eki Görüntüle 2678208 Eki Görüntüle 2678209
Aynisi bendede oldu.tipa tip.daha çok erken,ama muhtemelen hamilesiniz.bir kan testi yaptirin.Kizlar regl 2 gün gecikti gece yaptım testi gerçi sabah yine yapicam ama merak ettim soruyorum o yüzden sizce hamilemiyim ?Eki Görüntüle 2678208 Eki Görüntüle 2678209