Hamile miyimm?

visne_receli

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
168
169
23
Bir buçuk aylık evliyim yaklaşık 3 aydır da doğum kontrol hapı kullanıyorum.
Dün adet olmam gerekirken aşırı ağrı ile birlikte kahve rengi bi şekilde akıntım geldi dünden beri de az az geliyor ama çok koyu kahve bir haftadır da mide bulantıları yaşıyorum iştahım oldukça açıldı ve günün her saati uyuyabilirim.
Açıkçası hap kullandığım için hamilelik ilk etapta aklıma gelmese de şimdi kafamı kurcalıyor.
Buna benzer şeyler yaşayan var mı aramızda?

Hiçbir korunma yöntemi %100 koruma sağlamaz. Fakat doğum kontrol hapına yeni başlamış sayılırsınız, bazı değişiklikler olabilir ilaç içerken.
İçiniz rahat etmesi için yine de bir doktora gidebilir veya evde gebelik testi yapabilirsiniz.

Merhaba,

Hangi marka doğum kontrol hapı kullanıyorsunuz? Ben yasmin kullandım yaklaşık 1 yıl. Aynı sorunu yaşadım. Adetim kavherengi akıntı şeklinde geliyordu ve 2-3 günde bitiyordu. kopkoyu çamur gibiydi. bir seferinde yaklaşık 10 gün hiç kesilmedi ve çamur gibi akıntı devam etti. mide bulantısı ve kasık ağrısı da eşlik ediyordu. doktora gittiğimde zararsız bir kist olduğunu öğrendik,hapı değiştirdik bir süre ve sonra yasmine geri döndüm. geçti çok şükür. ama doktorumun söylediği hap kullanıldığı sürede adetin kahvereng, akıntı şeklinde gelmesi normalmiş. bir doktora danışmanı tavsiye ederim.

Qliarista kullanıyorum ve dediğiniz gibi çamur gibi resmen. Üstelik gelen akıntı günlük pedi bile doldurmayacak şekilde. Özel olcak ama bir soru daha sormak istiyorum her ilişkiden sonra son bir haftadır bıçak saplanması gibi kasıkta acı çekiyorum sizde böyle bir şey yaşadınız mı

Qliaristayı hiç duymadım açıkçası. Bana dr kist olduğunu anlayınca microgynon vermişti 3 ay, sonrasında yasmine geri döndük.
Evet yaşadım maalesef. Sol yumurtalığıma dediğiniz gibi bıçak kesiği gibi şiddetli bir ağrı giriyordu. Önce hafif hafif başlamıştı ben önemsemedim ama ilerleyen zamanlarda şiddeti artarak devam etti. gün içerisinde de sancı gelip gidiyordu. bence bi dr a danışın isterseniz

Konuyu takip edip başına böyle bir şey gelen arkadaşlar doktora gittim. Hastalık başladığı gün hapı bırakıp bittiğinde hepa başlamamız gerekiyormus 28lik hap olsa bile. İlâç almayı bıraktım ve normal bir şekilde kan gelmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…