Hamile miyimm Kızlar bi bakar mısınız..

Size de soracaktım yapmış yazdım belirtiniz neydi acaba
Tebrik ederim sizi de
normal regl belirtisi (göğüs şişkinlik kasık hafif ağrı) ben 2 gün gecikince erken gebelik ve normal test yaptım canım. erken gebelik testi belirgin iki çizgi, normal gebelik testinde bir çizgi silik çıkmıştı.

Kızlar size sormak istediğim bir şey var. Bugün test yaptım testte bir şey yoktu birkaç saat sonra baktığımda şu sonucu gördüm çok şaşırdım. Pembe kuruma çizgisi olur mu? Laboquick marka. Fotoğrafın kontrastını arttırdım görüntü belli olsun diye. Adetime 5 gün var.

Evet canım kuruma çizgisi bu adetine yakın yine tekrarla resmî
Ama ilk 10 dk olanı göz önünde bulundur

Hım gününde erken gebelik yapsaydı oda çıkarmış demekki
Tebrik ederim kuzum benim

Rica ederim canım zaten 6-7 günde ancak Rahime yerleşiyor bebek kanda belli olur belki de idrar da daha geç belli oluyo
Aslında ben de öyle düşünüyordum canımcım ama buradaki yorumlara baktığımda 8 gün önceden 9 gün önceden pozitifleri görenleri okuyunca hevesleniyorum sonra negatifi görüncee hoopp bir düşüşş. Ehehe adeti beklemek en iyisi

Kız ona kalırsa burada neler neler var bende ümitleniyorum da sonrası üzücü oluyo işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…