- 26 Şubat 2019
- 567
- 920
- 33
- 33
sağlıkla kucağına al inşallah canım...Kızlar dün akşam kan testi verdim hamileyim![]()
ben de bu ay mutlu haberi alırım inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlıkla kucağına al inşallah canım...Kızlar dün akşam kan testi verdim hamileyim![]()
İnşallahhsağlıkla kucağına al inşallah canım...
ben de bu ay mutlu haberi alırım inşallah![]()
Allah razı olsunİnşallahhSenin hayırlı haberlerini de bekliyorum dua edecem
Hayırlı haberle geldim :) İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız...İnşallahhSenin hayırlı haberlerini de bekliyorum dua edecem
Ayy gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsunHayırlı haberle geldim :) İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız...
Tebrik ederim çok sevindimTeşekkür ederim canım![]()
Size de soracaktım yapmış yazdım belirtiniz neydi acabaHayırlı haberle geldim :) İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız...
ocak ayında yazmak yeni nasip oldu :)Ayy gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsunne zaman öğrendin
normal regl belirtisi (göğüs şişkinlik kasık hafif ağrı) ben 2 gün gecikince erken gebelik ve normal test yaptım canım. erken gebelik testi belirgin iki çizgi, normal gebelik testinde bir çizgi silik çıkmıştı.Size de soracaktım yapmış yazdım belirtiniz neydi acaba
Tebrik ederim sizi de
Evet canım kuruma çizgisi bu adetine yakın yine tekrarla resmîKızlar size sormak istediğim bir şey var. Bugün test yaptım testte bir şey yoktu birkaç saat sonra baktığımda şu sonucu gördüm çok şaşırdım. Pembe kuruma çizgisi olur mu? Laboquick marka. Fotoğrafın kontrastını arttırdım görüntü belli olsun diye. Adetime 5 gün var.Eki Görüntüle 2780335
Hım gününde erken gebelik yapsaydı oda çıkarmış demekkinormal regl belirtisi (göğüs şişkinlik kasık hafif ağrı) ben 2 gün gecikince erken gebelik ve normal test yaptım canım. erken gebelik testi belirgin iki çizgi, normal gebelik testinde bir çizgi silik çıkmıştı.
TühEvet canım kuruma çizgisi bu adetine yakın yine tekrarla resmî
Ama ilk 10 dk olanı göz önünde bulundur
Rica ederim canımTühsevinmiştim ben de. Adet zamanıma kadar test yapmam artık. Teşekkür ederim yanıt için
![]()
Aslında ben de öyle düşünüyordum canımcım ama buradaki yorumlara baktığımda 8 gün önceden 9 gün önceden pozitifleri görenleri okuyunca hevesleniyorumRica ederim canımzaten 6-7 günde ancak Rahime yerleşiyor bebek kanda belli olur belki de idrar da daha geç belli oluyo
![]()
Kız ona kalırsa burada neler neler varAslında ben de öyle düşünüyordum canımcım ama buradaki yorumlara baktığımda 8 gün önceden 9 gün önceden pozitifleri görenleri okuyunca hevesleniyorumsonra negatifi görüncee hoopp bir düşüşş. Ehehe adeti beklemek en iyisi
![]()
Ahahha haklısın bebişKız ona kalırsa burada neler neler varbende ümitleniyorum da sonrası üzücü oluyo işte
sağol canım darısı sanaHım gününde erken gebelik yapsaydı oda çıkarmış demekki
Tebrik ederim kuzum benim
Amin teşekkür ederimsağol canım darısı sana![]()