• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE MİYİMDİR?????

ecosumm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2025
12
1
1
16
Sabah yazmıstım ama pek cevap alamadım 16 yaşındayım ben biriyle birlikte oldum ilkim değildi boşalma oldu 5 kez korunmadık geciyorum buraları neyse reglim 1 gün gecikti regl sanıyorum bakıyorum beyaz süt gibi akıntı geliyo 8 gün gecti ilişkinin üstünden meme uçlarım acıyor bir de bel ağrım var baska bir şey yok sizce regl mi olurum hamile miyimdir endise ediyorum ailemden fırsat bulsam test alıp yapacağım ama fırsat da bulamıyorum ne yapmalıyım

Ablacım 16 yaşındaymışsın daha. Seninki cinsellik değil istismara giriyor. Kendine hiç acıman yok mu kızım yaa. Hamile de olabilirsin olmayadabilirsin ama bu yaşında hiç normal bir şey değil bu. Aklını başına al lütfen. Sana destek olacak bir yakının yok mu çevrende.

Sabah yazmıstım ama pek cevap alamadım 16 yaşındayım ben biriyle birlikte oldum ilkim değildi boşalma oldu 5 kez korunmadık geciyorum buraları neyse reglim 1 gün gecikti regl sanıyorum bakıyorum beyaz süt gibi akıntı geliyo 8 gün gecti ilişkinin üstünden meme uçlarım acıyor bir de bel ağrım var baska bir şey yok sizce regl mi olurum hamile miyimdir endise ediyorum ailemden fırsat bulsam test alıp yapacağım ama fırsat da bulamıyorum ne yapmalıyım
Ne yazsam bilmiyorum ablam 16 yaşında neden kendine bunu yapiyosun daha kucucuksun 8 gün için erken gibi ama bu dedilerin hamilelik belirtilerine benziyor ne diyecegimi bilmiyorum çok üzüldüm gebelik testi alıp ancak öyle sonuç alabilirsin kekik çayı yap için ananas yiyebilirsen ye sürekli varsa düşük yapıldığını söylüyor inşallah degilsindir kekik çayı adet sökücü

Ne yazsam bilmiyorum ablam 16 yaşında neden kendine bunu yapiyosun daha kucucuksun 8 gün için erken gibi ama bu dedilerin hamilelik belirtilerine benziyor ne diyecegimi bilmiyorum çok üzüldüm gebelik testi alıp ancak öyle sonuç alabilirsin kekik çayı yap için ananas yiyebilirsen ye sürekli varsa düşük yapıldığını söylüyor inşallah degilsindir kekik çayı adet sökücü
Kusura bakmayın ama böyle saçma sapan tavsiye vermeyin. Herkesin bünyesi farklı bu kız daha 16 sında. Belki kötü etkileyecek.

Okudum diğer paylasimini şikayette bulunman lazım daha 16 yaşındasın o şerefsiz 30 yaşında yaptığı suç Allah'ın belası videoyaya almış annene söylemen lazım şikayette bulun lütfen

Kusura bakmayın ama böyle saçma sapan tavsiye vermeyin. Herkesin bünyesi farklı bu kız daha 16 sında. Belki kötü etkileyecek.
Diğer paylasimi okursan aileme söyleyemem diyo yazdıklarım kötü bişey değil farkindaysan

Diğer paylasimi okursan aileme söyleyemem diyo yazdıklarım kötü bişey değil farkindaysan
Ailesine söylemeye korkuyorsa 16 yaşında hiç tanımadığı bir adamla da beraber olmaya korkacak.
Benim bahsettiğim bu değil. Kekik çayını önermişsiniz. Belki kötü olacak içince. Belli ki şurada 3-4 senedir regl görüyor. Yaşı küçük farklı komplikasyonlar görülebilir.

Sabah yazmıstım ama pek cevap alamadım 16 yaşındayım ben biriyle birlikte oldum ilkim değildi boşalma oldu 5 kez korunmadık geciyorum buraları Saneyse reglim 1 gün gecikti regl sanıyorum bakıyorum beyaz süt gibi akıntı geliyo 8 gün gecti ilişkinin üstünden meme uçlarım acıyor bir de bel ağrım var baska bir şey yok sizce regl mi olurum hamile miyimdir endise ediyorum ailemden fırsat bulsam test alıp yapacağım ama fırsat da bulamıyorum ne yapmalıyım
Bence sallıyorsun git başka yerde dalga geç

regl olacaksın gibi duruyor. eğer bu şekilde devam edersen çok genç yaşında, kendini gerçekleştirmen gereken zamanda orta yaşlı bir insan gibi tükenmişlik yaşayacaksın ve hayattan, kendinden, insanlardan soğuyacaksın. lütfen bu tip erkeklerden ve varsa çevrende böyle yaşayan kız arkadaşlarından uzaklaş. ola ki toparladın, sen psikolojini toparlamaya tüm enerjini harcarken yaşıtlarının ilerlediğini görmenin pişmanlığı çok feci olur. henüz adetin bile düzene girmemiş. bırak vücudun, psikolojin, karakterin bir gelişsin, kim olduğunu anla. fırsatını bulursan cinsel hastalıklar için test yaptır ve lütfen p**no izlemeyi bırak.

30 yasinda adamla 16 yasinda birde ilkide degil. Kendi rizasi olsa bile istismar resmen bu.
Tabi ki öyle hatta ilk konusu var onu bulamadım sizi etiket yapacaktım orada baya kişi bu istismar demişti hatta afedersin ilişki yaşanırken adamın o anları video çektiğini de yazmıştı herkes şikatçi ol yazmıştı o hiç okumuyor bile 😒

Tabi ki öyle hatta ilk konusu var onu bulamadım sizi etiket yapacaktım orada baya kişi bu istismar demişti hatta afedersin ilişki yaşanırken adamın o anları video çektiğini de yazmıştı herkes şikatçi ol yazmıştı o hiç okumuyor bile 😒
Okudum o konusunuda.

Umarim gercek degildir ya
İnşallah bundan 2 ay önce 18 yaşında bı kiz vardı hamileydi testi pozitifti kız ailesine söylemek zorunda kaldı kürtaj oldu önce inanmiyodum ama onu gordukten sonra inanıyorum artık herseye

Back
X