Aile Planlaması Hamile miyimdir

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Papillonx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
4
0
1
25
Arkadaşlar bir süredir yazz24+4 hapını kullanıyorum. Hapın 25. Hapındayım yani 2. Beyaz hapta. Hapın14. Gününü içmeyi unutmuşum ve ben dalgınlıktan bunu yeni fark ediyorum. İlişkiye 18-19. Hapta girmiştikim. Ama unuttuğum hap korumalığı azaltmış mıdır sizde çok tedirginim. Hala regl olmadım beyaz hapta olmama rağmen göğüs hassasiyeti ve karın ağrım var

Ne kadar süredir kullanıyorsun hapı?
14.gün döngünün tam ortalarına yanı yumurtlama zamanlarına denk gelmiş olabilir, beklenen adeti geçerse test yaparsınız

3. Ayımdayım hapta
YaZzda hapi kullananlar kimisi adet olmuyor bir sure alisana kadar diye duymuştum öyle birşey olmasin sizde de hapi unutursabiz aldığınız dozu alin sonra 1 -2 saat sonra diğer dozu alin bir dahakine birşey olmaz ama yazz ve uasmin adet olurken sknti yapan haplardan yada adeti ya az getiriyor yada olunca ya biliniyor yasmindede adeti azalanlar var hapda bitince azalmıştı adetim bacak ağrısı yapti birde.birde yazzda kahverebgi leke seklinde sadece adet olanlarda var ama alisana kadar mi bu süreç emin degilim Adet olmasanizda diger kutuya geçin ama

Çokk teşekkür ederim regl oldum çok şükür ama kan rengi baya koyu ve az pıhtılaşma fazla kafam karıştı bu duruma

Çokk teşekkür ederim regl oldum çok şükür ama kan rengi baya koyu ve az pıhtılaşma fazla kafam karıştı bu duruma
yazz filan kullaniosaniz yapar bazilari etkiliyor endiselenmeyin olurda kirmiziya donmezse korkmayin hapdan olur o

Benim merak ettiğim, bu hapları kullanırken içe boşalma mı oluyor? Yani güveniyor musunuz haplara?

Benim merak ettiğim, bu hapları kullanırken içe boşalma mı oluyor? Yani güveniyor musunuz haplara?
yok guvenmem ben sey yap disari bosalsin her ihtimale karsi tamam yuzde 99 a ladar koruma diyor duzgun kullanildiginda ama olsun esim hep disari bosalirdi izin vermezdm hapda kullanirdm ama eminim hap kullanipda ice bosalma yasayanlar vardir yani nasil olsa hap kullaniorm diyip her gün aynı saatte aliyorsan korkma ama icin rahat etsin istiorsan disa bosalsin yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…