Taze bir gebeliğiniz var. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben ilk öğrendiğimde 67 idi yani düşük değildir bence. En az iki hafta bekleyip doktora öyle gitmenizi tavsiye ederim çünkü şimdi gitseniz de göremeyeceksiniz belki doktor boşa paniğe sokacak sizi. Sabırla duayla kendinizi çok yormadan bolca dinlenerek bekleyinMerhaba hanimlar biraz karişik ve endişeliyim.20 aralikta regl oldum enson. periyodum 23 günde bir oluyodu.12 ocakta regl olmam gerekiyodu.fakat yumurtlama beklediğim adet gününden 5 gün önce oldu.hala adet olmadim.yaptiğim idrar testleri hep negatifti.bugün kan testi yaptirdim beta testim 100 çikti.sonuca internetten baktim sizce düşükmü.fikri olan yada bu durumu yaşayan varmi aranizda
Senin olayın biraz karışık canım.ama şurası kesin çok çok yeni bir gebeligin var.o evde yaptığın testleri salla.onlar hata verebiliyor.onemli olan kan testi.endise edeceğin bir nokta yok kimseyle kıyaslama.cunku sen 23 güne oluyormuşsun.doktotra bir hafta sonra git herşey netleşir.daha herşey oturmuş olurMerhaba hanimlar biraz karişik ve endişeliyim.20 aralikta regl oldum enson. periyodum 23 günde bir oluyodu.12 ocakta regl olmam gerekiyodu.fakat yumurtlama beklediğim adet gününden 5 gün önce oldu.hala adet olmadim.yaptiğim idrar testleri hep negatifti.bugün kan testi yaptirdim beta testim 100 çikti.sonuca internetten baktim sizce düşükmü.fikri olan yada bu durumu yaşayan varmi aranizda
Teşekkür ederim.gerçekten insaniTaze bir gebeliğiniz var. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben ilk öğrendiğimde 67 idi yani düşük değildir bence. En az iki hafta bekleyip doktora öyle gitmenizi tavsiye ederim çünkü şimdi gitseniz de göremeyeceksiniz belki doktor boşa paniğe sokacak sizi. Sabırla duayla kendinizi çok yormadan bolca dinlenerek bekleyin
Teşekkür ederim gerçekten rahatlamaya ihtiyacim var.ağustos ayinda boş gebelik nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldim.tekrar hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum.rabbim inşallah tekrar yaşatmaz.Taze bir gebeliğiniz var. Hakkınızda hayırlısı olsun. Ben ilk öğrendiğimde 67 idi yani düşük değildir bence. En az iki hafta bekleyip doktora öyle gitmenizi tavsiye ederim çünkü şimdi gitseniz de göremeyeceksiniz belki doktor boşa paniğe sokacak sizi. Sabırla duayla kendinizi çok yormadan bolca dinlenerek bekleyin
İnşallah yaşamazsınız sağlıkla alırsınız kucağınıza. Bende öğrendikten sonra 6 haftalık olana kadar gitmedim çünkü benimde öncesinde iki kötü tecrübem olmuştu. Kalp atışı alınmadan bir önlemde almıyorlar zaten o sebeple bekledim çok şükür en azından şimdilik mutlu sona ulaştım. Sizindr güzel haberlerinizi duyarız inşallahTeşekkür ederim.gerçekten insani
Teşekkür ederim gerçekten rahatlamaya ihtiyacim var.ağustos ayinda boş gebelik nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldim.tekrar hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum.rabbim inşallah tekrar yaşatmaz.
Inşallah teşekkür ederim .eşime söylemedim test yaptirdiğimi.diğerinde heycandan sonucu alir almaz herkeze söylemişti.sonra büyük üzüntü yaşadik.test sonucunu almaya gidemedim sağlik ocağina.benimde aklima gelen ilk burasi oldu.eşimle paylaşamadiğim için sizinle paylaşmak istedim.İnşallah yaşamazsınız sağlıkla alırsınız kucağınıza. Bende öğrendikten sonra 6 haftalık olana kadar gitmedim çünkü benimde öncesinde iki kötü tecrübem olmuştu. Kalp atışı alınmadan bir önlemde almıyorlar zaten o sebeple bekledim çok şükür en azından şimdilik mutlu sona ulaştım. Sizindr güzel haberlerinizi duyarız inşallah
En güzelini yapmışsınız. Eşinizle önce anlaşın bence görene kadar kimseye söylemeyelim diye. İnsan kötü birşey getirmiyor aklına ilkinde bizde anında canlı yayın yapmıştık sonra tabi herkesin duyması zaman alıyor tekrar tekrar yaşıyorsunuz o anı maalesef. İyi düşünün iyi olsunInşallah teşekkür ederim .eşime söylemedim test yaptirdiğimi.diğerinde heycandan sonucu alir almaz herkeze söylemişti.sonra büyük üzüntü yaşadik.test sonucunu almaya gidemedim sağlik ocağina.benimde aklima gelen ilk burasi oldu.eşimle paylaşamadiğim için sizinle paylaşmak istedim.
Amin inşallah teşekkür ederimEn güzelini yapmışsınız. Eşinizle önce anlaşın bence görene kadar kimseye söylemeyelim diye. İnsan kötü birşey getirmiyor aklına ilkinde bizde anında canlı yayın yapmıştık sonra tabi herkesin duyması zaman alıyor tekrar tekrar yaşıyorsunuz o anı maalesef. İyi düşünün iyi olsun
Tmm canım çok teşekkür ederim :smile:Sabah ilk idrarla gebelik testi yap çıkar canım.bence bir hafta beklemeye gerek yok.benim ki üç gün kala çıkmıştı canım.
Ne demek canım.Tmm canım çok teşekkür ederim :smile:
Hayırlı haberlerle gelirim inşallah:)Ne demek canım.haberlerini bekliyoruz
İnşallah. rabbim hayırlıysa isteyen herkeze versinHayırlı haberlerle gelirim inşallah:)
Amin canım benim inşallahİnşallah. rabbim hayırlıysa isteyen herkeze versin
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağa versinKızlarrrr test yaptım şimdi hamileyimm :)
Amin çok teşekkür ederimHayırlı olsun. Rabbim sağlıkla kucağa versin
TebriklerKızlarrrr test yaptım şimdi hamileyimm :)
Kızlarrrr test yaptım şimdi hamileyimm :)
Gözün aydin canim.rabbim sağlikla kucağina almak nasip etsinKızlarrrr test yaptım şimdi hamileyimm :)
Canim ben cevap vereyim sana.yumurtlamadan 2 3 gün sonra bel ağrisi başladi.sırtima kadar.kasik ağrilari benimde vardi.ve hala bel ağrim geçmedi.ayakta fazlakalirsak kasik ağrisida bel ağrisida çok hoğun oluyoCanimm cok sevindim senin adina Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin, kucaginiza aldirsin bebisinizi insallah:)
Benimde bat'a 3 gun kaldi, gunlerdir sol kasigim acayip agriyor kramplar giriyor, agrisi belime vuruyor. Seninde oyle mi olmustu canim ya? Baska hangi belirtilerin vardi?
Teşekkür ederimTebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?