Hamile miyim !!

Fadis07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2017
35
33
3
32
Öncelikle merhaba hanımlar :)
Adetim 3 gün geçti fakat aile hekimim 1 hafta gecikme olmasını beklememi söyledi yaklaşık 1haftadır aol kasık bel ve bacağımda inanılmaz ağrı var hatta hareket etmemi engelliyor günde nerdeyse 12 saat uyuyorum arada bir de sanki ayaklarım yere basmıyor gibi hissediyorum evde gebelik testi yapmak için en uygun zaman ne Zaman sizce? Bu belirtileri yaşayan oldu mu aranızda ben 7 haftalık bir düşük yaptım o yüzden de telaşlanıyorum galiba yardımcı olur musunuz
Şimdiden teşekkür ederim :)

Idrar testinde silik cizgi cikabilir varsa eger hamilelik. Denemekte fayda var. Bilirim o duyguyu :)

Rabbim benim yaşadığım o acıyı kimselere yaşatmasn inşallah.. korkuyorum bir taraftan da sonuç negatif çıkarsa diye napsam bilemedim
Ben olsam suan yaparim belirsizlik kotu cunku. Insan bekleyemiyoda zaman gecmiyo. 5 gunluk gecikmeden sonra ben bugun hastalandim malesef. Bu 5 gunde 5 idrar testi bi kan testi oldu. Hayirlisi hepimiz icin. Allah kalbine gore versin cnmm

merhaba belirtilerin hamilelik gibi inşallahta öylesindir :) Ben gebelik yaşamadım hiç geçen ay bende bazı belirtiler yaşadım bir hafta geçe kan testi yaptım ertesi günde adet oldum. Hepimiz icin rabbim hayirli olani versin.

Ben olsam suan yaparim belirsizlik kotu cunku. Insan bekleyemiyoda zaman gecmiyo. 5 gunluk gecikmeden sonra ben bugun hastalandim malesef. Bu 5 gunde 5 idrar testi bi kan testi oldu. Hayirlisi hepimiz icin. Allah kalbine gore versin cnmm
Amin canım benim inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin inşallah :) ben bir kez yaşadım sonuç hüsran oldu inşallah hamileyimr ve sağlıcakla alırım meleğimi kucağıma :) Kısa bir süre tattım o duyguyu ama muhteşem bir duygu Allah isteyen herkese yasatsn hamilelik annelik duygusunu

Yarın bi iş görüşmem var sonrasında ilk işim test yapmak olacak sanırım :)

Amin canım. Allah gönlüne göre versin öyle güzel ki o duyguyu tatmış olman. Bir günlük bile olsa hissetmek çok ayrı bi duygudur eminim.

Merhaba arkadasim,
Hemen hemen ayni seyleri yasamisiz, bende 8 haftalikken kaybettim bebegimi 4 ay once. Simdi bu ay tekrardan dusunmeye basladik, adetime daha 1 hafta var ama dedigin gibi sol kasigimda kramp, agri var ve bacagimi etkiliyor. Insallah Rabbim bizim gibi isteyen herkese hayirla saglikla evlat nasip eder.

Aminn canım inşallah bende 3 eylülde düşük yapmıştım doktorum 2 ay sonra tekrar gebe kalabilirsin dedi ama psikolojik olarak biraz daha toparlanmak için bekledik

Aminn canım inşallah bende 3 eylülde düşük yapmıştım doktorum 2 ay sonra tekrar gebe kalabilirsin dedi ama psikolojik olarak biraz daha toparlanmak için bekledik

Aynen canim bende bu ay hem fizyolojik hem psikolojik olarak hazir hissediyorum, insallah hayirla saglikla hamile kaliriz. Sen test yaptin mi peki? Ne zaman yapmaliyiz testi acaba?

Aynen canim bende bu ay hem fizyolojik hem psikolojik olarak hazir hissediyorum, insallah hayirla saglikla hamile kaliriz. Sen test yaptin mi peki? Ne zaman yapmaliyiz testi acaba?
Yapmadım canım biraz daha bekliyim diyorum birkaç gün daha inşallah hamile kalırız canım

Sabah ilk idrarla gebelik testi yap çıkar canım.bence bir hafta beklemeye gerek yok. benim ki üç gün kala çıkmıştı canım.

Merhaba hanimlar biraz karişik ve endişeliyim.20 aralikta regl oldum enson. periyodum 23 günde bir oluyodu.12 ocakta regl olmam gerekiyodu.fakat yumurtlama beklediğim adet gününden 5 gün önce oldu.hala adet olmadim.yaptiğim idrar testleri hep negatifti.bugün kan testi yaptirdim beta testim 100 çikti.sonuca internetten baktim sizce düşükmü.fikri olan yada bu durumu yaşayan varmi aranizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…