Rabbim benim yaşadığım o acıyı kimselere yaşatmasn inşallah.. korkuyorum bir taraftan da sonuç negatif çıkarsa diyeIdrar testinde silik cizgi cikabilir varsa eger hamilelik. Denemekte fayda var. Bilirim o duyguyu :)
Ben olsam suan yaparim belirsizlik kotu cunku. Insan bekleyemiyoda zaman gecmiyo. 5 gunluk gecikmeden sonra ben bugun hastalandim malesef. Bu 5 gunde 5 idrar testi bi kan testi oldu. Hayirlisi hepimiz icin. Allah kalbine gore versin cnmmRabbim benim yaşadığım o acıyı kimselere yaşatmasn inşallah.. korkuyorum bir taraftan da sonuç negatif çıkarsa diyenapsam bilemedim
Amin canım benim inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBen olsam suan yaparim belirsizlik kotu cunku. Insan bekleyemiyoda zaman gecmiyo. 5 gunluk gecikmeden sonra ben bugun hastalandim malesef. Bu 5 gunde 5 idrar testi bi kan testi oldu. Hayirlisi hepimiz icin. Allah kalbine gore versin cnmm
Amin inşallah :) ben bir kez yaşadım sonuç hüsran oldu inşallah hamileyimr ve sağlıcakla alırım meleğimi kucağıma :) Kısa bir süre tattım o duyguyu ama muhteşem bir duygu Allah isteyen herkese yasatsn hamilelik annelik duygusunumerhaba belirtilerin hamilelik gibi inşallahta öylesindir :) Ben gebelik yaşamadım hiç geçen ay bende bazı belirtiler yaşadım bir hafta geçe kan testi yaptım ertesi günde adet oldum. Hepimiz icin rabbim hayirli olani versin.
Yarın bi iş görüşmem var sonrasında ilk işim test yapmak olacak sanırım :)Ben olsam suan yaparim belirsizlik kotu cunku. Insan bekleyemiyoda zaman gecmiyo. 5 gunluk gecikmeden sonra ben bugun hastalandim malesef. Bu 5 gunde 5 idrar testi bi kan testi oldu. Hayirlisi hepimiz icin. Allah kalbine gore versin cnmm
Amin inşallah :) ben bir kez yaşadım sonuç hüsran oldu inşallah hamileyimr ve sağlıcakla alırım meleğimi kucağıma :) Kısa bir süre tattım o duyguyu ama muhteşem bir duygu Allah isteyen herkese yasatsn hamilelik annelik duygusunu
Öncelikle merhaba hanımlar :)
Adetim 3 gün geçti fakat aile hekimim 1 hafta gecikme olmasını beklememi söyledi yaklaşık 1haftadır aol kasık bel ve bacağımda inanılmaz ağrı var hatta hareket etmemi engelliyor günde nerdeyse 12 saat uyuyorum arada bir de sanki ayaklarım yere basmıyor gibi hissediyorum evde gebelik testi yapmak için en uygun zaman ne Zaman sizce? Bu belirtileri yaşayan oldu mu aranızda ben 7 haftalık bir düşük yaptım o yüzden de telaşlanıyorum galiba yardımcı olur musunuz
Şimdiden teşekkür ederim :)
Aminn canım inşallah bende 3 eylülde düşük yapmıştım doktorum 2 ay sonra tekrar gebe kalabilirsin dedi ama psikolojik olarak biraz daha toparlanmak için bekledikMerhaba arkadasim,
Hemen hemen ayni seyleri yasamisiz, bende 8 haftalikken kaybettim bebegimi 4 ay once. Simdi bu ay tekrardan dusunmeye basladik, adetime daha 1 hafta var ama dedigin gibi sol kasigimda kramp, agri var ve bacagimi etkiliyor. Insallah Rabbim bizim gibi isteyen herkese hayirla saglikla evlat nasip eder.
Gerçekten çok farklı bir duygu ama Allah o duyguyu sonuna kadar yaşamayı. Nasip etsin inşallahAmin canım. Allah gönlüne göre versin öyle güzel ki o duyguyu tatmış olman. Bir günlük bile olsa hissetmek çok ayrı bi duygudur eminim.
Aminn canım inşallah bende 3 eylülde düşük yapmıştım doktorum 2 ay sonra tekrar gebe kalabilirsin dedi ama psikolojik olarak biraz daha toparlanmak için bekledik
Yapmadım canım biraz daha bekliyim diyorum birkaç gün daha inşallah hamile kalırız canımAynen canim bende bu ay hem fizyolojik hem psikolojik olarak hazir hissediyorum, insallah hayirla saglikla hamile kaliriz. Sen test yaptin mi peki? Ne zaman yapmaliyiz testi acaba?
Sabah ilk idrarla gebelik testi yap çıkar canım.bence bir hafta beklemeye gerek yok.Öncelikle merhaba hanımlar :)
Adetim 3 gün geçti fakat aile hekimim 1 hafta gecikme olmasını beklememi söyledi yaklaşık 1haftadır aol kasık bel ve bacağımda inanılmaz ağrı var hatta hareket etmemi engelliyor günde nerdeyse 12 saat uyuyorum arada bir de sanki ayaklarım yere basmıyor gibi hissediyorum evde gebelik testi yapmak için en uygun zaman ne Zaman sizce? Bu belirtileri yaşayan oldu mu aranızda ben 7 haftalık bir düşük yaptım o yüzden de telaşlanıyorum galiba yardımcı olur musunuz
Şimdiden teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?