• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim !!

Canimm cok sevindim senin adina Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin, kucaginiza aldirsin bebisinizi insallah:)

Benimde bat'a 3 gun kaldi, gunlerdir sol kasigim acayip agriyor kramplar giriyor, agrisi belime vuruyor. Seninde oyle mi olmustu canim ya? Baska hangi belirtilerin vardi?
Koku hassasiyeti başladım biraz aöa çok fazla da bi belirti yok canım

Canim ben cevap vereyim sana.yumurtlamadan 2 3 gün sonra bel ağrisi başladi.sırtima kadar.kasik ağrilari benimde vardi.ve hala bel ağrim geçmedi.ayakta fazlakalirsak kasik ağrisida bel ağrisida çok hoğun oluyo

Canim cok tesekkur ederim cevabin icin, buarada sanirim sende bebis bekliyormussun Allah saglikla kucagina aldirsin insallah:)
Adet olacakmissin gibi agri oldu mu peki canim ya adet gunune yaklastiginda? Birde gebeligin idrar testinde kac gun sonra cikmisti? Bugun benim tahminen 1 yada 2 gunun kaldi bat'a. Test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi:(

Canim cok tesekkur ederim cevabin icin, buarada sanirim sende bebis bekliyormussun Allah saglikla kucagina aldirsin insallah:)
Adet olacakmissin gibi agri oldu mu peki canim ya adet gunune yaklastiginda? Birde gebeligin idrar testinde kac gun sonra cikmisti? Bugun benim tahminen 1 yada 2 gunun kaldi bat'a. Test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi:KK43:
Adet ağrim oldu canim.benim belim ve kalçalarima doğru inen inanilmaz ağrilarim olur adet olacağim zaman.ayni ağrilar vardi ama farki ağrilarim sırtima kadar çikmaya başladi.benim geç döllenme oldu sanirim.20 aralik son adet tarihim.12 ocakta olmayi bekliyodum.23 gündü periyodum.8 indede yumurtlamam oldu.20 sinde yaptim çikmadi 23 unde çok silikti.o nedenle bekledim kantesti yaptirdim perşembe günü çikti.döllenmeye bağli canim.ilk hamileliğimde adetimden 10 gün önce tesadüf acilde öğrenmiştim.

Bat'a 1 kala dayanamayip predictor erken gebelik testi yaptim ama sonuc negatif:(( acaba hala umut var mi sizce kizlar? Hic adet olacakmis gibi degilim sadece sol kasigimda batmalar hala devam ediyor.

Bat'a 1 kala dayanamayip predictor erken gebelik testi yaptim ama sonuc negatif:KK43:( acaba hala umut var mi sizce kizlar? Hic adet olacakmis gibi degilim sadece sol kasigimda batmalar hala devam ediyor.
Adet 1 2 gün geçince bir kan tahlili yaptırmakta fayda var canım çünkü hcg hormonu ilk kana karışıyor

Kızlar bugün aile hekimime gittim detaylı hormon testi isticem dedi fakat beta hcg yok hormonun olduğu yerde yazması gerekmiyor mu hcg nin ?

Eklentiler

• IMG_0344.PNG
    IMG_0344.PNG
    114,9 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba kızlar benimde 30 una olmam lazımdı bugün ayın 2si 3 gün geçti göğüslerim çok şişti başka hiçbir belirti yok akıntı felan dün test yaptım negatifti ama ilişkimde bi yakınlaşma olmadı temas olmadı eşimin eline zevk suyu deyipde bana gelmesi yada afedersiniz ama boşalırken sıçraması gibi durumda olabilir mi?

Kızlar bugün aile hekimime gittim detaylı hormon testi isticem dedi fakat beta hcg yok hormonun olduğu yerde yazması gerekmiyor mu hcg nin ?

canım foto koyarken dikkatsizlik etmissin adın soyadın tc no herşey ortada. Bence adminlere başvur kaldırsınlar...

Aynen canim bakmamislar hcg'ye. Sanirim enfeksiyon var vucudunda WBC biraz yuksek gibi.
Evet canım yüksek çıkmış da ben bu adama evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı emin olmak istiyorum dedim tmm detaylı kan isteyelim dedi sinirlerim bozuldu akşam akşam ya

Bat'a 1 kala dayanamayip predictor erken gebelik testi yaptim ama sonuc negatif:KK43:( acaba hala umut var mi sizce kizlar? Hic adet olacakmis gibi degilim sadece sol kasigimda batmalar hala devam ediyor.
Adet günümden bir gün önce hasta olduğum için acile gittim serum almadan önce beta bakılsın istedim 0.100 çıktı yani negatif 3 gün sonra idrar testi yaptım silik 2. Çizgi çıktı adet olmadığın sürece umudunu yitirme inş tez zamanda olur

Merhaba kızlar benimde 30 una olmam lazımdı bugün ayın 2si 3 gün geçti göğüslerim çok şişti başka hiçbir belirti yok akıntı felan dün test yaptım negatifti ama ilişkimde bi yakınlaşma olmadı temas olmadı eşimin eline zevk suyu deyipde bana gelmesi yada afedersiniz ama boşalırken sıçraması gibi durumda olabilirmi?

Adet günümden bir gün önce hasta olduğum için acile gittim serum almadan önce beta bakılsın istedim 0.100 çıktı yani negatif 3 gün sonra idrar testi yaptım silik 2. Çizgi çıktı adet olmadığın sürece umudunu yitirme inş tez zamanda olur
Acaba senin gec dollenme mi oldu canim ya? Benimde adetim 1 gun gecikti suan, sol kasigimda batma devam ediyor. Hala bekliyorum, insallah dedigin gibi bir umut 2. cizgi cikar biraz daha gecikirse adetim. Canim peki senin belirtilerin nelerdi?

Adet oldumm ki ben:(( peki yumurtlamadan sonra 2 hafta suren sol kasiktaki batmalar neydi onceden hic boyle olmazdi acaba psikolojik mi butun o agrilar batmalar? Hic birsey anlamadim ben bu isten:((

Back