HAMİLE MİYİM???

smolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
404
1.254
Merhaba, bugün adet günüm ve ben iki gün önce idrar testi yaptım ve İkinci silik çizgi hemen belirdi... Resimlerini ekliyorum. Dün de hastaneye gidip kan testi yaptım ve sonucum 48 çıktı. Doktora sonucu gösterdiğimde varla yok arası net bişey yok dedi. Ama adetim daha geçmedi doktor bey bir günü var dediğimde o zaman gebesin diyelim dedi...
Bir sevindim, bir üzüldüm hayal kırıklığına yaşamaktan korktuğum için eşime de şüpheli daha belli değil dedim... Cuma bir test daha yapacak doktor. Sizce değer düşük mü gebelik var demek için. Sevinmeli miyim beklemeli miyim bilemiyorum.

Üç testi de arka arkaya yaptım, ikisi bebetime marka diğeri değişik... :KK200:

Eklentiler

• 20160406_125140.jpg
    20160406_125140.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 276
Sonucun adetin öncesinde olduğu için öyle çıkmış ama o bile hamilesin demek için yeterli :) 2 günde 2ye katlaması lazım :) Allah sağlıkla kucağına da almanı nasip etsin bebeğini.. Dikkat et ağır kaldırma, uzanma ve çok iş yapma :)

Sonucun adetin öncesinde olduğu için öyle çıkmış ama o bile hamilesin demek için yeterli :) 2 günde 2ye katlaması lazım :) Allah sağlıkla kucağına da almanı nasip etsin bebeğini.. Dikkat et ağır kaldırma, uzanma ve çok iş yapma :)
İnşallah inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin... Önce hamile kalabilmek için endileleniyoruz sonrasında da başka şeyler geliyor insanın aklına...

İnşallah inşallah, Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin... Önce hamile kalabilmek için endileleniyoruz sonrasında da başka şeyler geliyor insanın aklına...

Amin canım.. kesinlikle öyle.. ama stres yapmamak gerekli :) bebişi çok etkiliyor stres.. iyi düşün iyi olsun :KK66:

Selamlar benimde bugün adetim 3 gün gecikti ve yaptığım idrar gebelik testinde çok silik çizgi cıktı sizce gebelik ihtimali olabilirmi?

Eklentiler

• test.jpg
    test.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 226
Selamlar benimde bugün adetim 3 gün gecikti ve yaptığım idrar gebelik testinde çok silik çizgi cıktı sizce gebelik ihtimali olabilirmi?
Evet ikinci çizgi görünüyor inşallah hamile siniz :)
Tekrar idrar testini tekrarlayın bakalım...

Evet ikinci çizgi görünüyor inşallah hamile siniz :)
Tekrar idrar testini tekrarlayın bakalım...
İnşallah : )) güzel mesajınız için tesekkur ederim. Umarım sağlıklı bebişlerimiz olur : ))) 2 gün sonra tekrar test yapıcam bakalım belirginleşecekmi. Size iyi uykular : ))

Bugün kandil aksam dua edelim yatmadan, hayırlı olucaksa doğru zamansa gelsin bebişler. Yarın test için doktora gittiğindede öyle düşün. Umarım seni mutlu edecek sonuç çıkar ve burda bizimle paylaşırsın. Bol şans şimdiden: ))

Bugün kandil aksam dua edelim yatmadan, hayırlı olucaksa doğru zamansa gelsin bebişler. Yarın test için doktora gittiğindede öyle düşün. Umarım seni mutlu edecek sonuç çıkar ve burda bizimle paylaşırsın. Bol şans şimdiden: ))
İnşallah güzel haberler gelirsiniz Allah hepimizin yüzünü güldürsün İnş.

X