• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

canım benim beklemek en iyisi bence çünkü sonuçtan korkuyorum
Benimde kasik agrim devam ediyo iki hafta oldu sirt agrim ve ayak agrimda cok geceleri uyuyamiyorum gunduzleri uyuyorum hep alt ust oldum resmen ya sende durum ne canim

Benimde kasik agrim devam ediyo iki hafta oldu sirt agrim ve ayak agrimda cok geceleri uyuyamiyorum gunduzleri uyuyorum hep alt ust oldum resmen ya sende durum ne canim
Sen hamilemisin canım? Canim ben uyuyorum ama uykumu alamıyorum kasiklarimda ara ara ağrı oluyo ama goguslerime el atamiyorum ağrıyor şiş akıntı çok ama bence hasta olurum gibime geliyor canım benim

Sen hamilemisin canım? Canim ben uyuyorum ama uykumu alamıyorum kasiklarimda ara ara ağrı oluyo ama goguslerime el atamiyorum ağrıyor şiş akıntı çok ama bence hasta olurum gibime geliyor canım benim
Ayy Ağzından bal damlıyor insallah Öledir seninkide benımkide bende test yapmak istiyorum ama adetim ne zaman gecikecek bilmiyorum ki

Ayy Ağzından bal damlıyor insallah Öledir seninkide benımkide bende test yapmak istiyorum ama adetim ne zaman gecikecek bilmiyorum ki
Canim benim benim adetim 4 gün geçiyor normal de ama 14 u bekliyorum eğer olmazsam kan testi yaptircam inşallah ikimizde hamileyizdir canım benim inşallah

Canim benim benim adetim 4 gün geçiyor normal de ama 14 u bekliyorum eğer olmazsam kan testi yaptircam inşallah ikimizde hamileyizdir canım benim inşallah
HiçBirşey Yok Bıktım artık heycanımın alt üst olmasından

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    16,3 KB · Görüntüleme: 48
Bu test lere fazla güvenme canım benim
Ayy sinirden ağlıyorum artık yaa bu kacıncı test bidaha düşünmicm diyorum olmuo sokakta hamile kadınlar cocuklu kadınlar sanki onume onume gelıo bide herkes dio düşünmeyin takmayın bi yere bile gitmiyorum herkes cocuk soruo dusunmuyoruz diyorum ama bıktm artk ya

Ayy sinirden ağlıyorum artık yaa bu kacıncı test bidaha düşünmicm diyorum olmuo sokakta hamile kadınlar cocuklu kadınlar sanki onume onume gelıo bide herkes dio düşünmeyin takmayın bi yere bile gitmiyorum herkes cocuk soruo dusunmuyoruz diyorum ama bıktm artk ya
Sende benim gibi olmuşsun canım allaha dua et ama isyan sakin etme

HiçBirşey Yok Bıktım artık heycanımın alt üst olmasından
Canım moralini hiç bozma bi dahaki sefere hamiş olarak yazarsın inşallah buraya ben inaniyorum olacak:KK45: galiba adet öncesi belirtisi diye bi şey yok ben bu ay ne belirtiler yasiyorum ama adet gecikmesinden sonra oluyor sanırım :KK43:Baska islerle mesgul olmak ve kafamizi rahatlatmamiz lazim.. ben de bekliyorum 6 gün var daha

Canım moralini hiç bozma bi dahaki sefere hamiş olarak yazarsın inşallah buraya ben inaniyorum olacak:KK45: galiba adet öncesi belirtisi diye bi şey yok ben bu ay ne belirtiler yasiyorum ama adet gecikmesinden sonra oluyor sanırım :KK43:Baska islerle mesgul olmak ve kafamizi rahatlatmamiz lazim.. ben de bekliyorum 6 gün var daha
Benim adet 5 gün geçiyo ama ben daha beklemedeyim doktor a falan gitmedim

Kizlar ben bugun kayinvalideme gittim yuzume bakti hicbisey solemeden sen hamilemisin dedi yuzume bakarak soyledi bunu bende hayir dedm direk pazrtesi doktora gidicem teste guvenmiyorum :63:

Kızlarrr konuyu ilk acarken cok heyecanla actım hamileyim diye bikaçkez test yaptım yanlıştır diye inanmadım adetimi bekledim üçgün geciktim dahada coook heveslendim ama adet oldum hAmile dwgilim neden istediğimiz zamn olmuyorki bu cocuk :KK43:

Kızlarrr konuyu ilk acarken cok heyecanla actım hamileyim diye bikaçkez test yaptım yanlıştır diye inanmadım adetimi bekledim üçgün geciktim dahada coook heveslendim ama adet oldum hAmile dwgilim neden istediğimiz zamn olmuyorki bu cocuk :KK43:
Canim aynı durum bende de oldu 6 gü gecikti adetim ama stresten oluyo o yüzden stresten uzak durmalisin

Bu arada tatlım ben öyle sayfada gezinirken bi yazı gördüm bi bayan paylaşmış ve onun sayesinde yaklaşık 10 15 kişi hamile kalmış ben hemen aldım o bitkisel kurlerden yaptım bu ay yemeye başladık eşim le inşallah olur ve sizlerde söylerim isterseniz tabi

Kızlar ven de dün adet oldum malesef:KK43: adetimden bir gün önce test yaptim idrarda cikmamisti zaten. Bu ilk denememizdi adetim 32 günde bir oluyor gec yumurtlamis olabilirim. Bu ay esimle gün aşırı ilişki dusunuyoruz gecen ay 3 kere denemistik. Adetim bitsin doktora gidicem her ihtimale karşı. Insallah hepimiz bi sonraki ay güzel haberler veririz. Bir de soğan kürü deneyeyim diyorum bu ay doktora da bi danisicam..

merhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım et ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff :KK43:(( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar

index.php
index.php
index.php

sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm

Back