• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim

Insallah Canim Biz Evlendigimizden Beri deniyoruz 7 ay oldu Insallah sende kisa zaman icinde ogrenirsin hamiş olduğunu ama bir ay kadar geçiyor goğuslerdeki hassasiyet ve yumurta yerleşmeye basladığında kasıklarda iğne acısı gibi acı oluyormus bende hep okudugum için biliyorum artık :KK15:
Evet cok erken başladı ben de kist gibo bi sey olmasindan korkuyorum regl olayim bitince gitcem dr a. 10 gun var reglime bakalim ne olcak ☺ insallah guzel sonuclar alalim. Test yapınca haber veririm yine canim. Sen de durumundan haberdar et merak ediyorumm

Evet cok erken başladı ben de kist gibo bi sey olmasindan korkuyorum regl olayim bitince gitcem dr a. 10 gun var reglime bakalim ne olcak ☺ insallah guzel sonuclar alalim. Test yapınca haber veririm yine canim. Sen de durumundan haberdar et merak ediyorumm
Canım bende hep kötü düşündüm hep korktm ama Allaha Şükür doktor hiç birşey olmadığını söyledi ama benımde hep yumurtalama günümde aynı seyler oluyo ve dun yumurtalama gunumdu insallah tutmustur :KK28:

Evet canım sabah ilk idrarla yapcam bakarim 2 3 gün daha geçerse kan vermm

Kızlar merhaba adetim pazartesi olmam gerekiyordu dün akşam yaptım negatif çıktı bu günde hala olmadım 3. Gün bu gün acaba hamilemiyim umutlanmak istemiyorum ama test yanlış çıkmış olabilir mi hastalanacakmisim gibi karnımda ağrıyor allah isteyen herkese nasip etsin inş

Kızlar merhaba adetim pazartesi olmam gerekiyordu dün akşam yaptım negatif çıktı bu günde hala olmadım 3. Gün bu gün acaba hamilemiyim umutlanmak istemiyorum ama test yanlış çıkmış olabilir mi hastalanacakmisim gibi karnımda ağrıyor allah isteyen herkese nasip etsin inş
Inşallah hamilesindir canım benimde dün olmam lazım di hala da olmadım inşallah hamileyizdir canım benim

Kızlar beklemek ne zor yaa bi an önce gecsin su 8 gün valla ☺☺ hala goguslerimde hassasiyet var kasiklarimda ağrı var bugun sag tarafta hafif hafif. Kasiklarim şiş sanki adet olcam gibi ama daha cok var ki adet duzensizligim hic olmadi kafayi yicem

Beklemek en mantiklisi bence 11 14 bekliycem sonra umutlanmaya başlarım canım benim
Minee ClearBlue dijital testi al canm En kesin cevap o en erken bile olsa soyluyor ve %100 dogru ondan dene o hayir diosa kesin hayirdir bence ondan al tavsiye ediyorum:KK5:

Back