Evet cok erken başladı ben de kist gibo bi sey olmasindan korkuyorum regl olayim bitince gitcem dr a. 10 gun var reglime bakalim ne olcak ☺ insallah guzel sonuclar alalim. Test yapınca haber veririm yine canim. Sen de durumundan haberdar et merak ediyorummInsallah Canim Biz Evlendigimizden Beri deniyoruz 7 ay oldu Insallah sende kisa zaman icinde ogrenirsin hamiş olduğunu ama bir ay kadar geçiyor goğuslerdeki hassasiyet ve yumurta yerleşmeye basladığında kasıklarda iğne acısı gibi acı oluyormus bende hep okudugum için biliyorum artık
Canım bende hep kötü düşündüm hep korktm ama Allaha Şükür doktor hiç birşey olmadığını söyledi ama benımde hep yumurtalama günümde aynı seyler oluyo ve dun yumurtalama gunumdu insallah tutmusturEvet cok erken başladı ben de kist gibo bi sey olmasindan korkuyorum regl olayim bitince gitcem dr a. 10 gun var reglime bakalim ne olcak ☺ insallah guzel sonuclar alalim. Test yapınca haber veririm yine canim. Sen de durumundan haberdar et merak ediyorumm
Inşallah canım benim inşallah
O zamann Yarinn Test GunuuNormalde bugün olmam lazımdı ama olmadım
Insallahh canim benm esimde yap dio ben hissediyorum ama bugune kdar 5 tane test yaptm hepsi negatifti artik dusunmuyorumda testte yapmak istemiyorum artik biktimBende yarın yapcam ama korkuyorum inşallah pozitiftirr
Inşallah hamilesindir canım benimde dün olmam lazım di hala da olmadım inşallah hamileyizdir canım benimKızlar merhaba adetim pazartesi olmam gerekiyordu dün akşam yaptım negatif çıktı bu günde hala olmadım 3. Gün bu gün acaba hamilemiyim umutlanmak istemiyorum ama test yanlış çıkmış olabilir mi hastalanacakmisim gibi karnımda ağrıyor allah isteyen herkese nasip etsin inş
İnş canım hamileyizdir aminnnnnInşallah hamilesindir canım benimde dün olmam lazım di hala da olmadım inşallah hamileyizdir canım benim
Hadi bakalım 11 ile 14 bekliycem ben ona göre hevesnlenebilirim; )İnş canım hamileyizdir aminnnnn)
Canım daha guvenilir bi test alsan? 3 5 tl lik testler bozuk cikabiliyomus.Kızlar aldigim 2 test te bozuk çıktı
Beklemek en mantiklisi bence 11 14 bekliycem sonra umutlanmaya başlarım canım benimCanım daha guvenilir bi test alsan? 3 5 tl lik testler bozuk cikabiliyomus.
Minee ClearBlue dijital testi al canm En kesin cevap o en erken bile olsa soyluyor ve %100 dogru ondan dene o hayir diosa kesin hayirdir bence ondan al tavsiye ediyorumBeklemek en mantiklisi bence 11 14 bekliycem sonra umutlanmaya başlarım canım benim
canım benim beklemek en iyisi bence çünkü sonuçtan korkuyorumMinee ClearBlue dijital testi al canm En kesin cevap o en erken bile olsa soyluyor ve %100 dogru ondan dene o hayir diosa kesin hayirdir bence ondan al tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?