• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim

Ateacherlady

🎀
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
1.762
5.863
158
Kızlar iyi aksamlar 28 eylül günü kasık ağrım yüzünden hastaneye gittim kanla hamilelik testi yapıldı 0.02 çıktı yani hamile değildim adet günüm 3 ekim her ayin 3unde düzenli adet oluyorum 1 ekim ve 2 ekim günü birliktelik yaşadım bugün ayin 4 u bitti hala adet olmadım göğüs ağrım adetim yaklaştığı için vardı şuan hala aynı arada karnıma ağrı giriyor 5 dakika falan sürüyor ama adet başlangıcı yok. Eşimde bende çocuk istiyoruz sizce olmuş olabilir mi adete 1 2 gün kala hamile kalınır mı ? İdrar testinde çıkmaz şuan çok erken ondan dolayı yapmıyorum doktora da gitmeyi düşünüyorum ama ya adet olursam ya doktor hamile değilsin derse yıkılırım cesaret edemiyorum yardım edin ne olur akıl verin

Kızlar benimde bi sorunum var adetim 6 gün gecikti ve kasık agrım oluyor normalde her ay hesapladığım tarihte oluyordum ama bu ay gecikti hamile olabilir miyim sizce lütfen bilgilendirin beni kızlar ya..

Adet döngüsü normal olan kadınlarda yumurtlama, adet kanaması başlamadan yaklaşık 14 gün önce gerçekleşmektedir. Bu, yumurtlama gününü tespit etmenin en pratik yoludur. Bu hesapla adet dönemi 28 gün süren bir kadında yumurtlama adetin 14’üncü günü olur, adet kanamasının başladığı ilk günden sayarak 14’üncü güne denk gelir. Bu günden 2-3 gün önce başlayarak 1 hafta boyunda 2-3 günde bir cinsel ilişkide bulunmak hamile kalma şansını artıracaktır. Adetleri düzenli olarak 30 gün süren bir kadın adet kanamasının başladığı ilk günden başlayarak 16’ncı gün yumurtlama olacağını hesaplamalıdır. Adet kanamaları düzenli 35 günde bir olan kadınlarda yumurtlama günü yaklaşık olarak 21’nci güne denk gelecektir.

Cnm senin adetin gecikti mi kaç gün gecikti belirtilerin var mı ve de ilk denemeniz mi cok soru sordum kusuruma bakma olur mu ya

Back