• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim !!!!

Amin canım Allah herkese nasıp etsın ama bısey dıyımmı kımse kafasına takmasın Rabbım zamanı gelınce verıyor . Bende hıc belırtı fıln yoktu hatta adetım 35 40 gunde bır olurdu bır tek ılk defa gecen ay tam zamanında geldı bu ayda dun bır hısle yaptım ıdrar tesetını dırkt cıkt cızgı cıkınca ılk ınanmadım yanlıstır dıye sonra hastahaneye gıttım degerım 505 cıktı hatta ayın 14 de doktora gıtmıstım tedavı ıcın . ordabı suphem var acaba cok kucukmuydu doktor goremedı anlamadı cunkuo zaman hamıleymısım sanırım
Ne kadar güzel canım İnşAllah bizde de öyle olur ama ben hafta başına kadar bekleyeceğim bakalım, çok da ümitlenmek istemiyorum açıkcası :(

kızlar merhaba bişey sormak istiyorum adet günüme 3 gün var göğüslerim çok şişti gebelik testi yaptım 2. çizgi çok açık pembe belli belirsiz göründü acaba hamile miyim ne dersiniz başka bir belirti yok
Merhaba canım,

Ben de senın yasadıgını aynısını yasadım. Adetıme 3 gün kala idrar testi yaptım. Test once negatıftı. Ben de uzulup dusa gırdım. Cıktım bı baktım coooook ama cooook sılık ıkıncı cızgı var. Inanamadım. Ertesı Sabah bı daha yaptım yıne aynı. Adet gunumu bekledım. Doktora gıttım ve degerım 286 cıktı! Hamileydim yani.

Ne yazık ki tiroid hastasıymısım ben de bılıyordum, doktor da hıc bır tahlıl yapmadı bana. Ne yazık ki bebeğimi 8. haftada kaybettım. Yasasaydı bu gunlerde dogum yapacaktım...
INsallah hamılesındır canım ve saglıkla huzurla alırsın bebeğını kucagına...

Merhaba canım,

Ben de senın yasadıgını aynısını yasadım. Adetıme 3 gün kala idrar testi yaptım. Test once negatıftı. Ben de uzulup dusa gırdım. Cıktım bı baktım coooook ama cooook sılık ıkıncı cızgı var. Inanamadım. Ertesı Sabah bı daha yaptım yıne aynı. Adet gunumu bekledım. Doktora gıttım ve degerım 286 cıktı! Hamileydim yani.

Ne yazık ki tiroid hastasıymısım ben de bılıyordum, doktor da hıc bır tahlıl yapmadı bana. Ne yazık ki bebeğimi 8. haftada kaybettım. Yasasaydı bu gunlerde dogum yapacaktım...
INsallah hamılesındır canım ve saglıkla huzurla alırsın bebeğını kucagına...
bende aynı sen gibi yaptım testi yaptım 3 dk felan bekledim baktım yine olumsuz mutfağa yemek yapmaya girdim eşim sordu ne oldu diye yine olumsuz bişey yok dedim bide ben bakıyım nerde dedi baktı 2. çizgi var dedi inanamadım . Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim darısı sana isteyen herkese hepimize inş

bende aynı sen gibi yaptım testi yaptım 3 dk felan bekledim baktım yine olumsuz mutfağa yemek yapmaya girdim eşim sordu ne oldu diye yine olumsuz bişey yok dedim bide ben bakıyım nerde dedi baktı 2. çizgi var dedi inanamadım . Allah isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim darısı sana isteyen herkese hepimize inş

Amin canım inşallah... Hayırla saglıkla cumlemıze bebeklerımızı kucagımıza almaya nasıp etsın Allahım...

Bayanlar merhaba,
içinizde tecrübeli olanlar vardır o yüzden birşey sormak istiyorum.
adetim 15 gün gecikti,hafif sancım gelip gidiyor ama olmuyorum. normalde göğüslerimde ağrı olur ama ağrıda yok.dün vajinayı kurularken azıcık kan değdi peçeteye yerleşme kanamasıdır belki diye heyecanlanıp hemen gidip kan testi yaptırdım negatif çıktı(ilişkiden 17 gün sonra geldi bu kanama). sizce kesin hamile değil miyim ?

Ne kadar güzel canım İnşAllah bizde de öyle olur ama ben hafta başına kadar bekleyeceğim bakalım, çok da ümitlenmek istemiyorum açıkcası :KK43:
Bekle canim gec olsun guc olmasin bende dun doktora gittim henuz cok kucuk oldugu icin keseyi goremedi haftaya tekrar gidicem sabir cok onemli icini ferah tut Allahim hic ummadigin anda verir mutkulugu ben 1.5 sene bekledim ve tam tedaviye basladigim bu ay boyle bisey oldu bakalim hayirlisi bende kese ve kap atislarini duyana kadar bekliyorum bol bol dua et dua her kapiyi acar ve sakin sakin stres yapma

Bayanlar merhaba,
içinizde tecrübeli olanlar vardır o yüzden birşey sormak istiyorum.
adetim 15 gün gecikti,hafif sancım gelip gidiyor ama olmuyorum. normalde göğüslerimde ağrı olur ama ağrıda yok.dün vajinayı kurularken azıcık kan değdi peçeteye yerleşme kanamasıdır belki diye heyecanlanıp hemen gidip kan testi yaptırdım negatif çıktı(ilişkiden 17 gün sonra geldi bu kanama). sizce kesin hamile değil miyim ?
Istersen biraz daha bekle benimde ilk cocuk istedigim zamanlar senin gibi seyler yasamistim ama benimki psikolojikti simdi daha iyi anliyorum :) stres yapma stres hormonlari cok etkiliyor vucuk sanki hamileymis gibi tepkiler veriyor sakin ol biraz Allahta hayirlisini dile doktorunda git aksatma zaten yoksa gelir adetin varsada bir kac gune cikar sen kendini rahat tut ama

Bekle canim gec olsun guc olmasin bende dun doktora gittim henuz cok kucuk oldugu icin keseyi goremedi haftaya tekrar gidicem sabir cok onemli icini ferah tut Allahim hic ummadigin anda verir mutkulugu ben 1.5 sene bekledim ve tam tedaviye basladigim bu ay boyle bisey oldu bakalim hayirlisi bende kese ve kap atislarini duyana kadar bekliyorum bol bol dua et dua her kapiyi acar ve sakin sakin stres yapma
Canım stres yapmamaya çalışıyorum ama gel gör ki engel olamıyorum kendime, halen adet olmadım, arada çok nadirde olsa kramplarım devam ediyor... Bugün test yapmak istiyorum kısmetse, Rabbim hayırlısını versin inşAllah..

kızlar hamileymişim :)) kan testi yaptırdım sonuç pozitif çıktı bugün üçten sonra da ne kadarlık olduğunu öğreneceğim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

kızlar hamileymişim :)) kan testi yaptırdım sonuç pozitif çıktı bugün üçten sonra da ne kadarlık olduğunu öğreneceğim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
Canım çok sevindim senin adına, keseyi görürsünüz İnşAllah, son adet tarihin ne zamandı?

Back