Hamile miyim?

gege6

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
2
0
32
Merhaba acil bir şekilde fikrinize ihtiyacım var.
Yurtdışında yaşıyorum o yüzden gidip danışabileceğim kimse yok.
Merhabalar ben yurtdışında yaşıyorum o yüzden danışcak kimsem yok

bende PCOS vardı o yüzden yasmin doğum kontrol hapı kullandım bir yıl kadar geçtiğimiz yaza kadar
sonra adetlerim düzelince hapı kullanmayı bıraktım.

adet düzenim çok karışık olduğu için hep adet görünce bana süpriz olmuştur düzgün bir takvimim yok o yüzden. ( 16 yaşındayken bir yıl adet görmedim mesela..bazen bir hafta bazen on gün geç olur adetlerim)

ancak bu ay başında doğum kontrol yöntemi olarak tekrar kullanmaya başladım

ocak ayının sonunda adet gördüm en son.tam tarihi hatırlayamıyorum. Ocak 20 den sonra ancak yasmine başlama da şöyle bir hata yaptım adetim bittikten sonra , son gün almaya başladım hapı. İlk gün almam gerekiyormuş onu ama unuttum.
ve adetim bittikten bir hafta on gün kadar sonra cinsel birlikteliğim oldu 9 şubat günü ertesi günü hemen gidip Levodonna isimli ertesi gün hapı aldım üzerinden yaklaşık on iki saat geçmişti ilişkinin. Daha sonra yasmini kullanmaya devam ettim ve ilişki yaşamadım.
.
Ancak şimdi içime dert oldu. Adetimin yaklaşıp yaklaşmadığını anlayamıyorum çünkü çok düzensizdir hep.
Ama göğüs uçlarımda hassaslaşma var bikaç gündür adet dönemim yaklaşınca olduğu gibi. Kasık ağrısı vs tam başlamadı ancak bu tarihlerde adet olmam gerek . dediğim gibi düzensizlik hep vardı bende o yüzden emin olamıyorum ertesi gün hapı da düzensizlik yapar mı? İdrar testi için çok mu erken şuan? 9 şubattan bu zamana 16 gün oldu hamile isem çıkar mı idrar testinte? ve hamile olma ihtimalim yüksek mi?

bana en kısa zamanda dönerseniz çok sevinirim çünkü yurtdışında bu tür soruları sormak için bile gidince dünyanın parasını alıyorlar hastanede.

ertesi gun hapi haldiysan buyuk ihtimalle hamile deyildirsin cok gec icmemissin.o hapi bende kullandim senin gibi ertesi gunu aldim yani.hamile kalmadim.o hap adette duzensizlik yapiyor hormonlari cok etkiliyor cok sik kullanilmasi bile tavsiye edilmiyor agir bi hap.bende yurtdisindayim.rahat ol hamile oldugunu sanmiyorum uzun surede dogum kontrol hapi kullanmissin normal hic korunmasan bile hemen hamile kalamzsin

Teşekkür ederim yanıt için umarım haklısındir Yarın test yapıp emin olmak istiyorum. Hapin yan etkilerini okumuştum agir bir hap evet ama kc gündür göğüs ağrısı beni biraz tedirgin etti dünden beri ara ara regl olmuşum gibi kaşık ağrısı oluyor ama hala regl değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…