• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim? ??

selam azerbaycanda n ...bende adetden 5gün gecti kasik bel ağrım var test neqatif çikti ama adetde olmuyorum (((nne yapmalıym ((ggögüs uclarımda agriyor çokk ve akinti var

Mrb arkadaslar ben esimle yumurtlama gunumde birlikte oldum adet günmden 3 gun once test yaptirdim kanda gebelik cikmadi.ayni aksam kahverengi lekenmem oldu 1 gun surdu.acaba yerlesme kanamasi olabilir mi?beta hcg tekrar baktirmalimiyim lutfen bana yardim edin.internette okudum beta hcg yerlesmeden bir gun sonra yukselmeye basliyormus insallah hamileyimdir

ne yaptın canım? son durumun ne merak ettik? inşallah doktorun dediği gibi olmaz :KK43:
Malesef dış gebelik :( ya ilaç tedavi ya da ameliyat olacakmış. Ama ilaç tedavi dedikleri kemoterapi ilacıymış :/ çok kararsız kaldım daha önce olan varsa bilgilendirme yapabilir mi ?netten araştırıyorum ama tatmin olmuyorum :( daha 1 hafta önce anne oluyorum diye sevinirken şimdi yasanlara bakın :(

Ben de merak ettim...
Malesef dış gebelik :KK43: ya ilaç tedavi ya da ameliyat olacakmış. Ama ilaç tedavi dedikleri kemoterapi ilacıymış :/ çok kararsız kaldım daha önce olan varsa bilgilendirme yapabilir mi ?nettenaraştırıyorum ama tatmin olmuyorum :KK43: daha 1 hafta önce anne oluyorum diye sevinirken şimdi yasanlara bakın :KK43:

Malesef dış gebelik :KK43: ya ilaç tedavi ya da ameliyat olacakmış. Ama ilaç tedavi dedikleri kemoterapi ilacıymış :/ çok kararsız kaldım daha önce olan varsa bilgilendirme yapabilir mi ?nettenaraştırıyorum ama tatmin olmuyorum :KK43: daha 1 hafta önce anne oluyorum diye sevinirken şimdi yasanlara bakın :KK43:

Sakın üzülme....Ben ki mol gebelik yaşamış biri olarak bunu söylüyorum....Sakın üzülme...

Umutlu ol...Devamlı dua et....Duyanın var çünkü....

Şu an 14 aylık canımdan bir parça var...Eminimki, Allahın izniyle seninde olacak....

Yüce Rabbim isteyen herkese....herkese...hayırlısıyla hayırlı evlatlar versin.....

Sakın üzülme....Ben ki mol gebelik yaşamış biri olarak bunu söylüyorum....Sakın üzülme...

Umutlu ol...Devamlı dua et....Duyanın var çünkü....

Şu an 14 aylık canımdan bir parça var...Eminimki, Allahın izniyle seninde olacak....

Yüce Rabbim isteyen herkese....herkese...hayırlısıyla hayırlı evlatlar versin.....
Keşke elimde olsa :( çok korkuyorum.
inşallah en kisa zamanda bende sizler gibi kucağıma alırım Bebeğimi :(

Malesef dış gebelik :KK43: ya ilaç tedavi ya da ameliyat olacakmış. Ama ilaç tedavi dedikleri kemoterapi ilacıymış :/ çok kararsız kaldım daha önce olan varsa bilgilendirme yapabilir mi ?netten araştırıyorum ama tatmin olmuyorum :KK43: daha 1 hafta önce anne oluyorum diye sevinirken şimdi yasanlara bakın :KK43:
çok üzüldüm canım, rabbim başka acı yaşatmasın... hayat işte dün sevinirken bugün üzülebiliyoruz... sıkma canını olsun herşeyde bir hayır vardır önünde uzun yıllar var inşallah bu olayı yakın zamanda unutturacak güzel şeyler yaşarsın..

arkadaslar merhaba ... :):)

bende bugun katıldım aranıza...

bende polıkıstık overım ve yaklaşık 3 aydır düzenli yapamasam da ayda 10 gün soğan kuru yaptığım ıcın adetım duzenlıydı... sizce soğan kürünün yanısıra diğer kürleri de yapmalı mıyım? yoksa onların sırası nedir....

(aslan pençesi, civan perçemi, hayıt otu, incir kürü, havuçlu incir kürü :))

12 kasım...
20 aralık...
22 ocak...
(benim için en düzenli üç ay :))
bu ayda bu aralar adet olmam gerekiyor ama henüz olmadım... evde yaptım test tek cızgı.... :(:(

ama kendimi hamile hissediyorum... ve bazı gebelik belirtileri yaşadığımı hissediyorum... tabi hissettiğimi de sanıyor olabilirim... yada adet belirtileri de olabilir.... öyle paylaşmak istedim....
cuma doktora gideceğim umarım adet değil gebelik belirtileridir.... :)

hamile kalmak istiyorum... bakalım inş olur:):)

İpekerem benimde bir arkadaşım dış gebelik oldu.... sonra kürtaj dedi doktor ve 2-3 sonra yeniden hamile kaldı... şimdi bebeği çok tatlı ve 6 aylık....

dış gebelik de olsa vücudun demek ki gebe kalmaya uygun bir de bu yönden düşün....

geçmiş olsun....dileklerimle...

Back