- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
- Konu Sahibi PudraSekeri_
Allahtan umut kesilmez inşallah sağlikla kucağiniza alirsiniz bebeğizi. Doktorunuz ne diyor?Dün 70 çıktı 1 gün önce de 44 tü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahtan umut kesilmez inşallah sağlikla kucağiniza alirsiniz bebeğizi. Doktorunuz ne diyor?Dün 70 çıktı 1 gün önce de 44 tü
ne yaptın canım? son durumun ne merak ettik? inşallah doktorun dediği gibi olmazAma bir günde neredeyse 2 ye katlaması benim kafamı karıştırdı
Malesef dış gebelik ya ilaç tedavi ya da ameliyat olacakmış. Ama ilaç tedavi dedikleri kemoterapi ilacıymış :/ çok kararsız kaldım daha önce olan varsa bilgilendirme yapabilir mi ?netten araştırıyorum ama tatmin olmuyorum daha 1 hafta önce anne oluyorum diye sevinirken şimdi yasanlara bakınne yaptın canım? son durumun ne merak ettik? inşallah doktorun dediği gibi olmaz
Malesef dış gebelik ya ilaç tedavi ya da ameliyat olacakmış. Ama ilaç tedavi dedikleri kemoterapi ilacıymış :/ çok kararsız kaldım daha önce olan varsa bilgilendirme yapabilir mi ?nettenaraştırıyorum ama tatmin olmuyorum daha 1 hafta önce anne oluyorum diye sevinirken şimdi yasanlara bakınBen de merak ettim...
Malesef dış gebelik ya ilaç tedavi ya da ameliyat olacakmış. Ama ilaç tedavi dedikleri kemoterapi ilacıymış :/ çok kararsız kaldım daha önce olan varsa bilgilendirme yapabilir mi ?nettenaraştırıyorum ama tatmin olmuyorum daha 1 hafta önce anne oluyorum diye sevinirken şimdi yasanlara bakın
Keşke elimde olsa çok korkuyorum.Sakın üzülme....Ben ki mol gebelik yaşamış biri olarak bunu söylüyorum....Sakın üzülme...
Umutlu ol...Devamlı dua et....Duyanın var çünkü....
Şu an 14 aylık canımdan bir parça var...Eminimki, Allahın izniyle seninde olacak....
Yüce Rabbim isteyen herkese....herkese...hayırlısıyla hayırlı evlatlar versin.....
çok üzüldüm canım, rabbim başka acı yaşatmasın... hayat işte dün sevinirken bugün üzülebiliyoruz... sıkma canını olsun herşeyde bir hayır vardır önünde uzun yıllar var inşallah bu olayı yakın zamanda unutturacak güzel şeyler yaşarsın..Malesef dış gebelik ya ilaç tedavi ya da ameliyat olacakmış. Ama ilaç tedavi dedikleri kemoterapi ilacıymış :/ çok kararsız kaldım daha önce olan varsa bilgilendirme yapabilir mi ?netten araştırıyorum ama tatmin olmuyorum daha 1 hafta önce anne oluyorum diye sevinirken şimdi yasanlara bakın